من هم دچار این درد مشترکم...
چیزی که توی این مملکت مهم نیست، اخلاقه، اخلاق...
من هم دچار این درد مشترکم...
چیزی که توی این مملکت مهم نیست، اخلاقه، اخلاق...
پارس افلاین حرامت باشه روزه و عبادتت قبول نیست انشاالله این چه وضعشه
اینم یه تست سرعت:
سرویس 128 پارس آنلاین نظرتون چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mokafati جان توی این زمونه آدمایی که حرام و حلال سرشون می شه انگشت شمار هستن و روزه و عبادتها هم بیشتر جنبه ظاهری گرفتن تا چیزه دیگه
هیچ مرکز خدماتی بدون مشکل نیست و همشون مشکل داره از شاتل بگیر تا آسیا تک و نمی دونم مخابرات و پارس آنلاین ( اگه مشکلی نباشه قطعا باید شکل کرد)
وقتی اینترنت با مشکل مواجه می شه و زنگ می زنی علتش جدیدا بحث عوض کردن سرویس فیلترینگ کشور هستش سابقا هم اینترنت شمال غرب کلا مشکل داره یا کابل ها توی دریا پاره شدن یا یه مکس خورده به سیم ها و یا ... بیشتر این حرفها برای تازه وارد ها باز هم کاربرد داره ولی برای بقیه نه.
دوستان من الان 3-4 روزه که آب خوش از گلوم پایین نرفته ( البته روزه هستم)
پینگ یا تایم اوت یا میره رو 3000 و نمیشه کاری کرد , من ارومیه هستم گفتم دوستان سایر شهر ها هم این مشکلو دارن ؟
دیروز تا 8 عصر کلا هیچ پینگی نمیداد اما یه دفه درست شد و تا امروز صبح که دوباره خراب شده
صحیحترین عبارت گفته شده همینه ولذا حضرتعالی +بقیت السیف دوستانتان باید بعد از ماه رمضان بیایند و در حال عادی و نه تحت فشار و فشور مطالب رو عنوان کنند.
با تشکر عضو اصلی بازرسی و پیگیری شکایات پارس آنلاین.
Last edited by reb; 05-08-2011 at 12:45.
شاید 10 15 روز بود که نفته بودم تو کنترل پنلم
دیشب زدم دانلود و تا 7 صبح همش 1070 مگابایت دریافت داشتم
یک سوال دیگه
اون 1 گیگابایت ترافیکی که پارس آنلاین هدیه داد اگر مصرف نکنیم میره دوره بعدی یا نه ؟
اون 1 گیگ چرا نیومد تو حساب من؟؟؟ اس ام اسش اومد خودش نیومد : دی
بچه به نظرتون چیکار کنم ؟ کدوم شرکت برم ازین وضع خلاص شم ؟ یا کلا نت رو جمع کنم ؟
256 سه ماهه هستش امکانش هست 1 ماهه بگیرم سرعتم بهتر شه ؟ سرویسم داره تموم میشه برگردم 128 1 ماهه ؟
1 گیگ هدیه مصرف کن,اینا کارشون حساب کتاب نداره
منم 5 روز دیگه شارژم تمومه ولی ریسک نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)