تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 937 از 2199 اولاول ... 437837887927933934935936937938939940941947987103714371937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,361 به 9,370 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

سلام دوستان..یه سوال..من اگه وایمکس تو یه شهری بخرم..برم یه استان دیگه که تحت پوشش همین مبین نت هم باشه میتونم نت کار کنم؟
    اره. مشكلي نداره

2. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه docomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من نداشتم ولی معمولا این مدم ها یه تقویت کننده دارند که درصورت لزوم امواج رو تقویت کنند (البته مدل ایرانسل داره)

ولی نکته مهمش اینه که دیگه اینترنت تون wifi نیست و فقط واسه همون سیستمی هست که Usb بهش وصل شده.
    با واي فاي نبودنش مشكلي ندارم ، فقط مي ترسم از لحاظ كيفي و همونطور كه گفتيد دريافت امواج مشكل داشته باشم
    دوستان اگه مودم usb كسي استفاده كرده بي زحمت بگه كه اگه مشكلي نداره سفارش بدم ممنونم

داره خودمونی میشه shaahinnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

با واي فاي نبودنش مشكلي ندارم ، فقط مي ترسم از لحاظ كيفي و همونطور كه گفتيد دريافت امواج مشكل داشته باشم
    دوستان اگه مودم usb كسي استفاده كرده بي زحمت بگه كه اگه مشكلي نداره سفارش بدم ممنونم

والا تا جایی که من شنیدم از دستش راضی نیستن اگه تعرفه هارو هم نگاه کنید معلومه کیفیته خوبی نداره 1 ساله با مودم تومان 100 به نظر من DX350 بگیر ریسک نکن

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

بچه ها من جایی که هستم مودم داخلی نمیتونم بگیرم باید خارجی بگیرم...این مودم خارجی گفتن رو سقف نصب میشه...باد و بارون و برف اذیتش نمیکنن؟
    بعد چرا اینقد گرونه...؟؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بچه ها من جایی که هستم مودم داخلی نمیتونم بگیرم باید خارجی بگیرم...این مودم خارجی گفتن رو سقف نصب میشه...باد و بارون و برف اذیتش نمیکنن؟
    خوب واسه اینکه تکنولوژیش پیشرفته تر هست و می تونه امواج ضعیف تر رو دریافت کنه

معمولا کیفیتشون اینقدر خوب هست که واسشون مشکلی پیش نمیاد و معمولا هم باید یک سال گارانتی داشته باشند

از این نظر نگران نباش

7. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درود

سپاس از کاربرانی که این بخش ار انجمن را حمایت می کنند

در مورد تنظیمات پیشرفته مودم میخوام نحوه تنظیم QoS را بدونم
    در مودم های دیگر , می توان تنظیم کرد که به فلان آی پی , اولویت استفاده از پهنای باند داد ,
    ولی در مورد مودم bm632 که استفاده می کنم , قسمت QoS خیلی مبهم هست برام
    اگر از دوستان , کسی اطلاعی داره که چطور به آی پی و یا آدرس مک خاصی , پهنای باند رو کنترل کرد , توضیحی مختصر بده , ممنون میشم.
    میخوام از استفاده بی رویه هم اتاقی ها جلوگیری کنم

سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من پارسال یه سرویس یک ساله مبین خریدم. روش 512 نوشته ولی با این سایت های تست که میسنجم سرعت دانلود 256 کیلو بیت و آپلود 30 کیلو بیت هست. بنظرتون چرا اینقدر کمه من به اسم 512 خریدم مثلا. با این سرعت آپلود نمیشه oovoo حرف زد که؟
    تو سایت مشترکین چه جوری میشه لیست پرداخت ها رو دید؟ میخوام برای شرکتمون فاکتورشو ببرم. چجوری میشه فاکتور گرفت و برد.
    امسال میخوام سرعتشو بکنم 2024 بنظرتون سرعت دانلود آپلودش فرقی میکنه؟ راستی چجوری باید تمدیدش کرد؟ چجوری باید پرداخت کرد؟ اگه 10 ماه رو بدیم 2 ماه رو رایگان میده؟
    ممنون جواب میدید

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام دوستان
    امکانش هست که طرحی رو تعویض کنیم؟ مثلا با پرداخت یه ما بالتفاوت طرح 2048 بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خوب مسلما برای فضای باز و تحمل هوای باد و بارونی ... ساخته شده ، این مدل از مودم ها به دلیل اینکه در منطقه مورد استفاده سیگنال ضعیف هست مورد استفاده قرار میگیره .

12. این کاربر از tasmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

امروز سرعتم افتضاحه پینگ در حد فاجعه دو ساعته پشت خطم هیچ خری از پشتیبانی نیس که جواب بده..واقعا که

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •