یکی پیدا میشه به من مکم کنه چجوری این پچ1.2 یا 103 رو اینیستال کنم؟
همش ارر میده
یکی پیدا میشه به من مکم کنه چجوری این پچ1.2 یا 103 رو اینیستال کنم؟
همش ارر میده
سلام به بچه های گلو گلاب پس باز مخصوصآ حسین جون مهدی جون و آرمین جون تو این مدت کمتر سر زدم و نتونستم خوب تاپیک رو دنبال کنم(مثلا داریم درس میخونیم).اول از همه میخوام بدونم این آقا آرمین گل
کیت سرورش رو گذاشت برای دانلود یا نه؟!
دوم به حسین جونخسته نباشید بگم چون قرار بود بنر بارسا رو بزاره که هنوز ما اندر کف آن مانده ایم
.
سوم به مهدی جونسلام میکنم و امیدوارم خوش باشه.
یه سوالم از بچه های خوش و خرم دارم که خبلی خوب به مشکلات همدیگه اهمیت میدن و اونا رو حل میکنن، ببینم شما ها میدونید این Athletic Ability که تو مستر لیگ تو قسمت تنظیم رشد بازیکناس چیه؟؟؟
همین موفق باشید.
atheltic ability
فکر میکنم برای قدرت بندی و استامینا و از این جور چیزاست.
سلام بچه ها من نه میتونم پنالتی گل کنم نه میتونم دریبل بزنم یا بازیکن روبروم رو جا بذارم با گیم پد هم باز ی میکنم شوک دار چیکار کنننننننمممممممم؟؟؟
کسی نمی دونه که آهنگ های داخل بازی رو از کجا میشه پیدا کرد........من اسمشون رو هم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد!!!!!!!!!!!
چه جوري ميشه تمام اهنگ هاي بازي رو قطع كرد؟
اسپيكر رو خاموش كن !![]()
athletic ability برای خصوصیاتی مثل سرعت-قدرت بدنی(balance )-استقامت(stamina)-پرش به کار میره.یه سوالم از بچه های خوش و خرم دارم که خبلی خوب به مشکلات همدیگه اهمیت میدن و اونا رو حل میکنن، ببینم شما ها میدونید این Athletic Ability که تو مستر لیگ تو قسمت تنظیم رشد بازیکناس چیه؟؟؟
راستی من در این مورد یه نکته ای بگم اگه چند سال مسترلیگ رو ادامه بدین یه دفعه می بینین که یه نفر که سرعتش مثلا 80 بوده یه دفعه میرسه بالای 95 . به نظر من باید در این مورد سازندگان در شماره بعدی بیشتر دقت کنن.البته من چشمم آب نیمخوره این کار رو بکنن چون هر شماره که میگذره توی مسترلیگ پیشرفت بازیکنان خیلی بیشتر میشه.البته این مشکل نیست ولی نباید مثلا سرعت که ذاتی هستش این قدر زیاد بشه و یا مثلا پاس دادن یک دفاع وسط این قدر زیاد بشه چون معمولا دفاع وسط ها خیلی پاسورهای خوبی نیستن ولی مثلا یه دفعه می بینی پاس دادن تا نزدیکای 90 هم میرسه!!
میتونی از System settings گزینه Sound setting رو انتخاب کنی و گزینه آخر این قسمت یعنی BMG Volume رو تا اخر کم کنی یا میتونی از گالری گزینه اول رو انتخاب کنی واز اون جا اهنگ های دلخواه هر بخش را انتخاب کنی یا حذف کنی.
سلام حسین جان.اون بنرهای تیمها رو که گذاشته بودی میشه همه رو توی بازی وارد کرد؟من با pro-evo ریلینک کردم اما فایل unnamed_2306 حدود 40 تا اسلات داره که خیلی کمه.
سوالی از همه:زیباترین پک لوگوی تیمها رو که دیده اید یا دارید کدوم هست؟با لینک پیلیز...(بجز لوگوهای انجمن ادیت)
سلام آرمین جان کجایی کم پیدا
فکر میکنم بنر بارسا رو قبلا گذاشته بودم . خب از لینک زیر میتوی دریافتش کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا همینطوره که میگید . یکی نیست بگه مگه یک انسان امکان داره سرعتش طی چند سال 50 درصد افزایش پیدا کنه یا مثلا سرعت پاس دادنش و یا خیلی چیزای دیگه .
راستش من تنها به این دلیل در زمان شروع یک مسترلیگ گزینه رشد بازیکنان رو غیر فعال میکنم اینجوری خیلی طبیعی تره تا اینکه بازیکنان 30تا 50 درصد رشد کنن اگه زمانی تونستم با برنامه نویسی این رشدو محدود و معقول کنم حتما به شما هم اطلاع میدم .
سلام محمد عزیز
توی فایل زیر 259 تا اسلات وجود داره هر دو تا فایلو کپی کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 12-01-2010 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)