تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 937 از 1211 اولاول ... 4378378879279339349359369379389399409419479871037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,361 به 9,370 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

یکی پیدا میشه به من مکم کنه چجوری این پچ1.2 یا 103 رو اینیستال کنم؟
    همش ارر میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

سلام به بچه های گلو گلاب پس باز مخصوصآ حسین جون مهدی جون و آرمین جون تو این مدت کمتر سر زدم و نتونستم خوب تاپیک رو دنبال کنم(مثلا داریم درس میخونیم).اول از همه میخوام بدونم این آقا آرمین گل کیت سرورش رو گذاشت برای دانلود یا نه؟!
    دوم به حسین جون خسته نباشید بگم چون قرار بود بنر بارسا رو بزاره که هنوز ما اندر کف آن مانده ایم.
    سوم به مهدی جون سلام میکنم و امیدوارم خوش باشه.
    یه سوالم از بچه های خوش و خرم دارم که خبلی خوب به مشکلات همدیگه اهمیت میدن و اونا رو حل میکنن، ببینم شما ها میدونید این Athletic Ability که تو مستر لیگ تو قسمت تنظیم رشد بازیکناس چیه؟؟؟
    همین موفق باشید.

3. 2 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

atheltic ability
    فکر میکنم برای قدرت بندی و استامینا و از این جور چیزاست.

5. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

من با گیم پد اصلا نمیتونم دریبل بزنم اصلا دریبل نداره که چجوری شما میگین دیرببل میزنید؟؟
    سلام بچه ها من نه میتونم پنالتی گل کنم نه میتونم دریبل بزنم یا بازیکن روبروم رو جا بذارم با گیم پد هم باز ی میکنم شوک دار چیکار کنننننننمممممممم؟؟؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کسی نمی دونه که آهنگ های داخل بازی رو از کجا میشه پیدا کرد........من اسمشون رو هم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چه جوري ميشه تمام اهنگ هاي بازي رو قطع كرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اسپيكر رو خاموش كن !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالم از بچه های خوش و خرم دارم که خبلی خوب به مشکلات همدیگه اهمیت میدن و اونا رو حل میکنن، ببینم شما ها میدونید این Athletic Ability که تو مستر لیگ تو قسمت تنظیم رشد بازیکناس چیه؟؟؟
    athletic ability برای خصوصیاتی مثل سرعت-قدرت بدنی(balance )-استقامت(stamina)-پرش به کار میره.
    راستی من در این مورد یه نکته ای بگم اگه چند سال مسترلیگ رو ادامه بدین یه دفعه می بینین که یه نفر که سرعتش مثلا 80 بوده یه دفعه میرسه بالای 95 . به نظر من باید در این مورد سازندگان در شماره بعدی بیشتر دقت کنن.البته من چشمم آب نیمخوره این کار رو بکنن چون هر شماره که میگذره توی مسترلیگ پیشرفت بازیکنان خیلی بیشتر میشه.البته این مشکل نیست ولی نباید مثلا سرعت که ذاتی هستش این قدر زیاد بشه و یا مثلا پاس دادن یک دفاع وسط این قدر زیاد بشه چون معمولا دفاع وسط ها خیلی پاسورهای خوبی نیستن ولی مثلا یه دفعه می بینی پاس دادن تا نزدیکای 90 هم میرسه!!

میتونی از System settings گزینه Sound setting رو انتخاب کنی و گزینه آخر این قسمت یعنی BMG Volume رو تا اخر کم کنی یا میتونی از گالری گزینه اول رو انتخاب کنی واز اون جا اهنگ های دلخواه هر بخش را انتخاب کنی یا حذف کنی.

11. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام حسین جان.اون بنرهای تیمها رو که گذاشته بودی میشه همه رو توی بازی وارد کرد؟من با pro-evo ریلینک کردم اما فایل unnamed_2306 حدود 40 تا اسلات داره که خیلی کمه.
    سوالی از همه:زیباترین پک لوگوی تیمها رو که دیده اید یا دارید کدوم هست؟با لینک پیلیز...(بجز لوگوهای انجمن ادیت)

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به بچه های گلو گلاب پس باز مخصوصآ حسین جون مهدی جون و آرمین جون تو این مدت کمتر سر زدم و نتونستم خوب تاپیک رو دنبال کنم(مثلا داریم درس میخونیم).اول از همه میخوام بدونم این آقا آرمین گل کیت سرورش رو گذاشت برای دانلود یا نه؟!
    دوم به حسین جون خسته نباشید بگم چون قرار بود بنر بارسا رو بزاره که هنوز ما اندر کف آن مانده ایم.
    سوم به مهدی جون سلام میکنم و امیدوارم خوش باشه.
    همین موفق باشید.

سلام آرمین جان کجایی کم پیدا
    فکر میکنم بنر بارسا رو قبلا گذاشته بودم . خب از لینک زیر میتوی دریافتش کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    athletic ability برای خصوصیاتی مثل سرعت-قدرت بدنی(balance )-استقامت(stamina)-پرش به کار میره.
    راستی من در این مورد یه نکته ای بگم اگه چند سال مسترلیگ رو ادامه بدین یه دفعه می بینین که یه نفر که سرعتش مثلا 80 بوده یه دفعه میرسه بالای 95 . به نظر من باید در این مورد سازندگان در شماره بعدی بیشتر دقت کنن.البته من چشمم آب نیمخوره این کار رو بکنن چون هر شماره که میگذره توی مسترلیگ پیشرفت بازیکنان خیلی بیشتر میشه.البته این مشکل نیست ولی نباید مثلا سرعت که ذاتی هستش این قدر زیاد بشه و یا مثلا پاس دادن یک دفاع وسط این قدر زیاد بشه چون معمولا دفاع وسط ها خیلی پاسورهای خوبی نیستن ولی مثلا یه دفعه می بینی پاس دادن تا نزدیکای 90 هم میرسه!!
    دقیقا همینطوره که میگید . یکی نیست بگه مگه یک انسان امکان داره سرعتش طی چند سال 50 درصد افزایش پیدا کنه یا مثلا سرعت پاس دادنش و یا خیلی چیزای دیگه .
    راستش من تنها به این دلیل در زمان شروع یک مسترلیگ گزینه رشد بازیکنان رو غیر فعال میکنم اینجوری خیلی طبیعی تره تا اینکه بازیکنان 30تا 50 درصد رشد کنن اگه زمانی تونستم با برنامه نویسی این رشدو محدود و معقول کنم حتما به شما هم اطلاع میدم .

سلام حسین جان.اون بنرهای تیمها رو که گذاشته بودی میشه همه رو توی بازی وارد کرد؟من با pro-evo ریلینک کردم اما فایل unnamed_2306 حدود 40 تا اسلات داره که خیلی کمه.
    سوالی از همه:زیباترین پک لوگوی تیمها رو که دیده اید یا دارید کدوم هست؟با لینک پیلیز...(بجز لوگوهای انجمن ادیت)
    سلام محمد عزیز
    توی فایل زیر 259 تا اسلات وجود داره هر دو تا فایلو کپی کن :

کد:
    Last edited by 4039; 12-01-2010 at 00:00.

14. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •