دمت گرم تو ورلد 8 رفتم اما الان میام تو 9 ثبت نام می کنم
هنوز درست نشد اروره
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
دمت گرم تو ورلد 8 رفتم اما الان میام تو 9 ثبت نام می کنم
هنوز درست نشد اروره
Last edited by mmf1371; 26-05-2009 at 13:12.
آی دی رو ندادی که ! اومدی بگو برات دعوتنامه شهر رو بفرستم .دمت گرم تو ورلد 8 رفتم اما الان میام تو 9 ثبت نام می کنم
هنوز درست نشد اروره
اگه ممکنه برات از بروزرهای دیگه استفاده کن مثل FF یا Opera
اینم روش فعال کردن جاوا برای هر بروزر
اگه مشکلت حل نشد آخرین نسخه جاوا رو میتونی از اینجا دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
chghalllllllllllllllllllllllllllllllllllll maaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ))))))))))))))))))))))))))))
جااااان ؟chghalllllllllllllllllllllllllllllllllllll maaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ))))))))))))))))))))))))))))![]()
خدا رو شکر یکی پیدا شده به من پست های من جواب بده.ولی هنوز درست نشده اکسپلور 7 رو دارم اما اصلا دربارهی java هیچی نداره.تو وست هم نشد ثبت نام کنم.
چرا وقتی میخوام توی سایت کمکی وست محاسبه کنم چه کار هایی برام باز شده میخواد سیو کنه و چیزی نشون نمیده ؟
تو پست قبلیم کاملا توضیح دادم چطوری جاوا فعال یا نصب میشه .خدا رو شکر یکی پیدا شده به من پست های من جواب بده.ولی هنوز درست نشده اکسپلور 7 رو دارم اما اصلا دربارهی java هیچی نداره.تو وست هم نشد ثبت نام کنم.
ثبت نام هم که یوزر و پسورد میدی بعد یه کد فعال سازی به ایمیت ارسال میشه . همین !
منظورتو نفهمیدم !!چرا وقتی میخوام توی سایت کمکی وست محاسبه کنم چه کار هایی برام باز شده میخواد سیو کنه و چیزی نشون نمیده ؟
اول باید اون اسکریپت رو تو تبی که وست بازه وارد کنی تا اسکیلات ثبت بشه بعد محاسبه انجام میشه !
شرمنده اینجا پست میدم .
تو بازی تریبال یه ورد با مشخصات عالی 5 شنبه ساعت 4 باز میشه !
می خوام خواهش کنم از کسایی که وقت دارن بیان تو ترایب ما ( که مرکزیتش با ایرانیها خواهد بود)
آدم های با تجربه زیادی قول دادن که بهمون اضافه شن.
به تاپیک تریبال سر بزنید. : دی
بای
آهان بازم شرمنده![]()
سلام گرم دوستای عزیز من دنبال یک آیتم هستم در شهر های سیلور و دوروبر نتونستم پیدا کنم کسی می دونه باید از کجا پیدا کنم
1 ) brown boots
در کل می خواهم یک ست برای دوئل بخرم ( قیمتم مهم نیست ) دوستان اگر پیشنهادی دارند بدهند ؟ یعنی بهترین تجهیزات 4 گانه پوشش برای دوئل چیست ؟؟؟
فکر کنم کفش brown boots که از همه بعتر باشه در مورد بقیه هم نظر بدهین
با تشکر
این سوال را یک بار پرسدم کسی جواب نداد![]()
Last edited by vitamin2002; 27-05-2009 at 10:45.
جاتون خالی رفتم دوبار با یکی دوئل کردم، هر دو بار باختم: دی
دفعه اول خوب بودا ، اما دفعه بعد، با اینکه تنظیم کرده بودم بدتر شد!
چرا گاهی یه جارو که دفعه ی قبل زده رو میگی جا خالی بده، بازهم میخوره؟ ( مثلا شلیک اول میخوره تو سر، دفعه بعد میگم سر رو جاخالی بده، اما بازم میخوره! ) چون دوجینگ پایین هست؟
بعد اینکه این جا خالی ها بر عکس هست؟ یعنی اگه تو فیلم فلش میزنه چپ من رو زده، در واقع راست رو زده و من باید به سمت چپ جاهالی بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)