آقا بهترین مودمهای بیسم linksys و Asus هستن . تو ایران البته . قیمتهاشون هم از 80 تومن به بالاست .
آقا بهترین مودمهای بیسم linksys و Asus هستن . تو ایران البته . قیمتهاشون هم از 80 تومن به بالاست .
سلام
من باز سوال دارد
در خصوص مشکل جدیدم که با pc کانکت میشم ولی با لپتاپ نمیتونم
امروز با پشتیبان تماس گرفتم اون گفت IP باید اتومات باشه که هست رو هر 2 سیستم
بعدشم گفت خطتا باید ریست کنم
کرد ولی باز درست نشد
در خصوص DHCP ازش پرسیدم گفت مودمت درسته و دستش نزن ممکنه الان قطع باشه و احتمالا تا 2 روزه دیگه درست میشه
واقعا موندم چه کنم
خواهش میکنم راهنمایی اساسی بفرمایید.تمام کارهایی که تو pdf اول بود را هم انجام دادم ولی نشد که نشد
مرسی
تو این دو روز قراره چه اتفاقی بیافته؟ نکته میخواد تو راهپیمایی روط قدس واست دعا کنه
لپ تاپت چیه و چیپست wifi اش مال کدوم شرکته؟
واس این میپرسم که ما تو خونه دو تا لپ تاپ دل از یک مدل داریم که با دوماه اختلاف خریدیم و چیپست wifi هاشون یکی intel هستش و دیگری dell . اونیکه intel داره خیلی جاها با مشکل بر میخوده در حالیکه اونیکی دقیقا کنارش 3سوته وصل میشه.
تا حالا با wifi لپ تاپ به شبکه ای وصل شدی؟ ببر یه جا تستش کن. ببین وصل میشه؟
ادیت: هواسم نبود شما Am602 دارین. بیخیال Wireless شین!
Last edited by a6l3i; 02-09-2010 at 14:53.
نمیدونم والا حتما
لپتاپم سونی
F12 NGX
Wifi چیه؟؟؟؟؟
از کجا باید ببینم؟من فکر میکردم مربوط به wireless هستش.
Last edited by hekhek; 02-09-2010 at 14:42.
آقا من هواسم نیود که AM602 داری! میخوای هر دو هم زمان به مودم وصل شن . یکی با USB و دیگری با LAN ؟
Last edited by a6l3i; 02-09-2010 at 14:55.
سلام
من مودم ایسوس Am602 دارم که حرف هم نداره و عالیه . حالا میخام یک مودم وایرلس داشته باشم که کل خونه بتونه با لپ تاپ و موبایل بهش وصل بشن . بهترین مودم چیه ؟ که هم نصب راحتی داشه باشه هم دردسر های پیدا نکردن و بد کانکت شدن و اینا نداشته باشه ؟ برد مودم های وایرلس چند متر هست معمولا ؟ بین 60 تا 80 هم بودجه . البته اگه خوب باشه بیشتر هم شد مشکلی نیست .
ممنون
واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم
بله دیدم
سازندش شرکت ماکروسافت
حالا چی کار کنم؟
خوب اگه مثل من از ایسوس راضی ای یه Am6004g بگیر بین 75 تا 80. یا wl600g که باید بین 90 تا 100 باشه. من 3 ساله این رو دارم و خیلی هم راضی ام.
این هم Review هام:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر هم هوس کری از Asus بزنی بیرون ، Linksys-120N رو هم دوستان دارن و ازش بسیار راضی اند که بین 70 تا 80 هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که گفتم من یادم رفت که شما am602 داری که وایرلس نداره. یه سوال تو این مدت که تست میکردی کابل LAN رو از pc خارج میکردی و به لپ تاپ میزدی؟ قبل و بعد از زدن کابل تو قسمت Network ویندوز تغییری دیده میشد؟
بله همین کارا میکردم
خاموش روشنم میکردم ولی باز نمیشد
رو لپتاپ win7 دارم
تو قسمت network لپتاپ یه تصویر کشیده از کامپیوتر به مودم و از مودم به اینترنت
اوایل که از کامیوتر به مودم یه علامت زرد رنگ هشدار
و از مودم به اینرنت هم یه ضربدر قرمز
ولی الان که IP را اتو کردم دیگه این علامتها نیست و به نظر میرسه همه چی درست باشه
بعد از اینکه کابل LAN را میزدم تو قسمت network مودمما میشناختش البته اون اوایل ایراد میگرفت که IP مشابه یک کامپیوتر دیگه ولی الان دیگه این ایراد را هم نمیگیره
Last edited by hekhek; 02-09-2010 at 15:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)