با سلام خدمت تمام کنکوریهای92 و کسانی که پشت کنکور مانده اند!
میخواستم چیزی بگم که شاید زیاد بهش توجه نشده:خـــــــرید کتاب
شاید فکر کنید که من برای فروش کتب خودم اینو میگم اما اگر خواستین کتاب بخرین نه اینکه از من بلکه از بچه های سال پیش اگر کتب سالم و قابل استفاده دارن تهیه کنید.
چـــــــــــــــــــــرا؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ذکر چند مثال بسنده میکنم!!
1.کتاب درک متن به زبان ساده نوشته دکتر اناری ناشر مبتکران کتاب خودم چاپ پنجم1390 قیمت:4500تومان اما چاپ هفتم قیمت:11000تومان!!!؟؟؟(تفاوت را احساس کنید!بانک.. ولش کن)mobtakeran.com
2.کتاب اموزش و تست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال انتشارات فار نوشته عطاصادقی و احسان موسوی کتاب خودم ویراست دوم 1390قیمت:10500تومان اما حالا قیمت:17500تومان
pharepub.com
3.کتاب زبان فارسی نوشته دکترسبطی نشردریافت کتاب خودم جلد1 نوبت چاپ ششم1390 قیمت:4500تومان و جلد2 نوبت چاپ چهارم1390 قیمت:6000تومان درکل:10500تومان اما حالا جلد1 قیمت:8000تومان و جلد2 قیمت:9000تومان درکل:17000تومانdaryaft-pub.com
- حالا خود دانید اگر کتابی مد نظرتان بود به من بگید اگر داشتم و کتاب قابل استفاده بود باهم به توافق می رسیم و شما صاحب کتاب می شوید!مثلا همین زبان فارسی رو از جلد1 فقط درس اول را خواندم و دیگر لایش را باز نکردم جلد2 که دیگر هیچ!
ببخشید اگه سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم روشنتون کنم. بـــــه امیـــــــد پیروزی شما در کنکــــــور