تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 937 از 1004 اولاول ... 437837887927933934935936937938939940941947987 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,361 به 9,370 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

دوستان شما در حال حاضر چه شرکتهایی رو پیشنهاد میدین؟
    بجز آسیاتک و پارس آفلاین و مخابرات

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

زمانیکه مخابراتی بودم تمام حالات رو امتحان کردم ، بجز G992.5 سرویس دیگری ارائه نمیشد حداقل برای من ! ممکنه برای مراکز مختلف وضعیت فرق میکرد . من مرکز رودکی بودم .

قابلیت AnnexM رو هم آسیاتک بعد از مثلا ارتقاش فعال کرده ، الان سرویس فعال شده جلوی G992.5 عبارت AnnexM رو هم مینویسه درحالیکه قبلا فقط G992.5 مثلا مینوشت . البته طبیعتا باید تیکش زده بشه تا فعال باشه و بصورت پیش فرض مودم هم فعال هست .
    اروم چی قارداش مودمت چیه ؟ تی پی یا دی لینک ؟ راستی شما که الان مخابراتی ، سرورهای خارجی رو محدود نکرده که ؟ با تمام سرعت میشه شبانه دانلود کرد ؟ 50-50 هم هنوز برقراره ؟
    ربطی به مرکز مخابراتی نداره. تنظیمات سراسری اعمال میشن
    ......
    تی پی لینک دارم
    ......
    مخابرات کلا هیچ مشکلی نداره. نه پینگ نه کاهش سرعت فقط مشکل اصلیش نیم بها بودن بازه رایگانش هست

3. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مخابرات کلا هیچ مشکلی نداره. نه پینگ نه کاهش سرعت فقط مشکل اصلیش نیم بها بودن بازه رایگانش هست
    ظاهرا باید با این مشکل کنار بیاییم!

5. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ظاهرا باید با این مشکل کنار بیاییم!
    من چون زیاد دانلود ندارم مشکل خاصی با این قضیه ندارم ولی شما اگه دنبال دانلود هستید یه سرچ در مورد شاتل بکنید
    وضعیت شاتل ارومیه رو نمیدونم ولی یکی از دوستام کرج سرویس 1مگ شاتل داره. یه شب در میون تو بازه رایگان با سرعت 1200 میزنه 3گیگ دانلود میکنه در کمتر از 1ساعت و خلاص! نه زیاد دانلود میکنه محدود بشه نه الکی لپ تاپ رو تا صبح روشن میذاره

7. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

برای منم امروز اس ام اس اومده از آسیاتک که از تاریخ بیستم مهر یعنی فردا صبح ساعت هشت مرکز مخابراتی فجر ارومیه به مدت 48 ساعت بعلت بهینه سازی شبکه دارای احتمال اختلالاتی خواهد شد.

سرویس من که شهاب 10 مگ هست پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بین 200 و 300 متغییره ، کیفیت تک لینک هم اصلا خوب نیست

snr خط اطراف 17 هست معمولا و روی 10 مگ آپ میشه با ADSL2+

موقع شروع بازه ی رایگان ساعت 4 صبح از داخلی و خارجی معمولا روی 500 تا 600 محدود هست ( البته نوسان زیاد داره و داخلی متغییر هست ممکنه یه شب از اول محدود نباشه ولی یه شب دیگه محدود باشه و بعد مثلا 3 ساعت همون سرعت 10 مگ دانلود کنه)

ولی الگوی کلی اینه که اوایل شروع بازه رایگان محدودیت معمولا هست و هرچقدر به ساعت 7 یا 8 نزدیک میشیم بهتر میشه.

کلا وضع هیلتشرینگ هم شانسی شده. مثلا من زیاد به سایت reddit سر میزنم که پروتکل https داره ، یه روز کلا بازه ، یه روز با یه رنج آیپی هیلتره با یه رنج دیگه بازه. یه روز کلا محدوده. اکثر سایتهای پررررووووکسی تورررررنت که https هستن همینطورن.

ته له گرام هم همینطوره یه روز سرعتش خیلی پایینه انگار شیلتتره یه روز مثل روغن روان و راحت اجرا میشه.

حالا ببینیم بعد از به قول خودشون " بهینه سازی شبکه " چه بلایی سرمون میارن

9. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

.
    .
    .
    حالا ببینیم بعد از به قول خودشون " بهینه سازی شبکه " چه بلایی سرمون میارن
    دقیقا نوبت شما هم رسید. رنج آی پی فعلی و gateway رو جایی کپی کن شاید بعدا لازمت شد

11. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز مطمعن باش هیییییچ بهینه سازی ای در کار نیست ! فقط هدفشون محدود کردن سایت های داخلی هست . قبلا که از اونا فول دانلود میکردیم الان دقیقا مانند سرورهای خارجی خواهد شد .

ثانیا نوشته که احتمالا اختلالاتی بوجود بیاد مطمعنا یک روز و نیم کامل اینترنتت قطع خواهد بود . حداقلش برای من اینطور بود . خواستی یه بسته ای چیزی برای موبایل بگیر .

آقا آسیاتک تو قراردادی که امضا کردیم بشرط محدود نبودن سایت های داخلی اینترنت فروخته ، اینکه یکدفعه محدودشون کنه نقض قرارداد بحساب نمیاد ؟؟؟!

13. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

رنج آی پی ای که قبلا برای آسیاتک بود از 46.220.000.000 شروع میشد بعد از بهینه سازی رنج آی پی به 5.161.000.000 تغییر کرده ! این رنج رو قبلا سایت هایی که محدودیت شبانه رو حذف میکردن و میفروختنش ارائه میدادن ! که اکثرا هم میشد محدودیت سرورهای خارجی رو دور زد . بعد از بهینه سازی کلا آی پی رنج سری دوم رو محدود کردن و الان هم فقط روی این آپی ارائه میشه . راستی رنج آپی اولیه آسیاتک هم تغییر کرده و به شرکت داده گستر عصر نوین داده شده !

جالبه این رنج آی پی هایی که برای آذربایجان غربی ارائه میشه با 5 شروع شده ، مثلا آسیاتک شد : 5.161 ایرانسل : 5.121 مخابرات : 5.234 ،

15. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

dDarkKnight_12 عزیز شما اگه هنوز اینترنتت قطع نشده یه سر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ببین آی پیت چنده ؟ دو رقم اولشو بگو . مرسی

17. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اقا شاید محدود شدن سرور داخل بعد از بهینه سازی اینه که خط آزاد میشه مال من قبلا رو 6 مگ بسته شده بود ولی الآن آزاده و مودم خودش یه عددی رو انتخاب میکنه.
    زنگ بزنین بگین خططون رو روی یه عدد مناسب که خودشون تشخیص میدن ببندن قبل از زنگ زدن مودمو کنارتون بزارین روشن بمونه. و بعد امشب امتحان کنید که درست شد یا نه اگه شد که شد ولی اگه نشد باید به علت تبلیغ الکی ازشون شکایت کنیم.
    یکی از دوستان سرویسشو از 2 مگ به 10 مگ تغییر داده خطشم رو عدد مشخص بسته شده و الآن محدودیتی نداره.

19. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •