این همه زجر کشیدم که انتخاب واحد برام باز شه حالا که باز شده زده انتخاب واحدم 12 امه :|
تاریخشو چرا عوض کردن ؟ :| :| :| 10 ام بود مال من :|
بعد هنوز نمره تابستونم نیومده
اه :|
این همه زجر کشیدم که انتخاب واحد برام باز شه حالا که باز شده زده انتخاب واحدم 12 امه :|
تاریخشو چرا عوض کردن ؟ :| :| :| 10 ام بود مال من :|
بعد هنوز نمره تابستونم نیومده
اه :|
انتخاب واحد از 7 به 9 تغییر کرده بود ! لابد شما قبلا دیدی ، الان از 10 شده 12
نمره تابستون بستگی به مراکز خراب شده داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : برنامه امتحانات پایان ترم تمامی مقاطع نیمسال اول 93-92 دانشگاه پیام نور از طریق سایت پیام نورنا برای دانشجویان تهیه و قابل دریافت شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : برنامه امتحانات پایان ترم نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور به صورت کاملا” اختصاصی از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما دانشجویان گرامی تهیه شده است.
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پیدی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.
تذکر مهم : این برنامه طبق آخرین تغییرات نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور به روز شده است و برنامه تقریبا قطعی می باشد.
تذکر ۱ : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات توسط دانشگاه پیام نور ، پیام نورنا (PNUNA.COM) مسئولیتی در قبال برنامه انتشار یافته و تغییرات بعد از آن در این پایگاه بر عهده ندارد و فقط این برنامه جهت برنامه ریزی بهتر دانشجویان منتشر شده است.
تذکر ۲ : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان انتخاب واحد ، برنامه دچار تغییراتی شود ; پس ملاک انتخاب واحد و تاریخ امتحانات شما ، برنامه امتحانات در زمان انتخاب واحد و گزارش ۴۲۸ می باشد.
تذکر ۳ : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.
مقطع کاردانی – کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کاردانی – کارشناسی ناپیوسته پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کارشناسی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های دکتری تخصصی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه بخوانید :
بله امین عزیز برای منم همینطور شد و نرفت صفحه ی بعد که تایید رو بزنم و صفحه رو بستم و دیدم از حسابم کسر شده و توی گلستان هم زده که عملیات ناموفق بانک.شما 1روز صبر کن درست میشه.یا پول به حسابت برمیگرده که احتمالش خیلی کمه و یا اینکه تو گلستان پرداختیت ثبت میشه که قریب به یقین همین اتفاق بیفته.به هیچ وجه دوباره نرو شهریه بریز.صبر کن درست میشه
خدا از دهنت بشنوه محمد رضا جان
منتظرم میمونیم ببینیم چی میشه
منم خیلی نگران بودم و همش بانک و دانشگاه رفتم ولی تهش فهمیدم باید صبر کنم.99% تا فردا حل میشه.یروز مهلت بدی درست میشه.اوکی شد بهم خبر بده
بچه ها یه سوال
من ک ورودی دو سال پیش هستم الان با منابع جدید باید برم جلو یا همون منابع دو سال پیش ؟ :v![]()
![]()
با سلام برای خواهرم امشب ساعت 3 بلاخره از طریق الکترونیک؟ شهریه رو واریز کردم ولی انگار اشتباهی این کارو کردم چون 98 تومن رو که واریز کردم تو لیست برای ترم تابستان بوده انگار چون نوشته برای ترم تابستان بستانکار برای ترم جدید نبود(اینم از عوارض ساعت 3 پرداخت کردن)
البته الان منوهاش بازه ولی نمیتونه اطلاعتشو تکمیل کنه خطای ایمیل میده تو کادرش هم نمیشه چیزی نوشت چطوری شماها اطلاعت رو تکمیل کردید هر کاری کردیم نمیشه تو کادر ادرس ایمیل رو نوشت
باید با منابع جدید جلو برید دوست عزیز
ارتباطی به ساعت 3 پرداخت کردن نداره دوست من چون الکترونیکی هست.شما ترم تابستون برداشته بودید؟و اگه آره شهریه اش رو داده بودید؟اون بستانکار بودن که برای منم زده.این 98ت رو که ریختم برام زده بستانکار
خب منوها که باز شده یعنی پرداخت تایید شده.کنار اون کادرهایی که چیزی نوشته شده یه کادر خالی ام سمت راستش هست که میتونیداونجا اطلاعات جدید رو بنویسید(از قبیل ایمیل و...) و بررسی تغییرات رو بزنید و بعدش اعمال تغییرات و تمام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)