نه ارتاک هست جالبه رفتم تو سایت پایتخت تو صفحه اصلی لینک این شرکتو گذاشته به عنوان گروه ارتاک
10 تا مغازه هم لپ تاپاشونو با این گارانتی عرضه میکنند
نه ارتاک هست جالبه رفتم تو سایت پایتخت تو صفحه اصلی لینک این شرکتو گذاشته به عنوان گروه ارتاک
10 تا مغازه هم لپ تاپاشونو با این گارانتی عرضه میکنند
با سلام
برای یکی از دوستان یه لپ تاپ خوب میخواستم.
لپتاپ از یکی از دو برند دل و سونی باشه.
مانیتور 15 یا 13 اینچ باشه.
در بازه قیمت 1.200 تا 1.300 باشه.
گرافیکش خوب باشه. (نه متوسط باشه و نه عالی)
بیشتر برای کارهای مهندسی میخواد. کار با نرمافزارهایی مثل AutoCad و دیگر نرمافزارهای مهندسان عمران.
ظاهرش خوب باشه (به محض اینکه این جمله رو دیدین،ذهنتون نره فقط روی سونی)
صفحه کلیدش استاندارد یا نزدیک به استاندارد باشه.
چه مدلهایی با این مشخصات هستند؟ با چه قیمتی.
اين اون چيزيه كه من توي notebookreview خوندم :
Moving past the widescreen experience and onto the LCD quality itself, it was rather disappointing on our review model. On anything but full brightness you could see a tunnel effect where the sides and corners were much darker thand the center of the screen. At full brightness it was more even, and was passed by early on. Not counting the tunneling effect, brightness range was more than adequate. I found the most comfortable setting at home to be 50-60% and 70-80% in the office. Anything above that it strained my vision.![]()
یکی جواب من رو بده
سلام دوستان می خواستم بدون این سری های جدید fw کدوم مودلاش هست که داخلشون کاملا مشکی هست پشتشم قهوهی؟
اونایی که داخلش کاملا مشکی باشه نیست یا به ایران وارد نشده
کسی نمیخواد جواب بده؟
در ضمن نظرتون راجع به دست دوم چیه؟
چی؟؟؟؟
من خودم دیدم چطور ممکنه؟
تازه 2 هفته پیشم دیدم!!
داخلش مشکی بود پشتش شکلاتی خیلی خوشکل بود.
یعنی چی وارد نشده.!!
آخرین خبر! سری fw490DXB نخرید که همشون ref هستن!به اسمه نو میفروشن
فکر کنم کانفیگهایی که با کد 460 شروع میشن این رنگی که شما می خواید هستن.
البته مطمئن نیستم.
دوستان یکی می تونه در مورد کارت گرافیکی مدل های BZ سونی منو راهنمایی کنه؟
این مدل ها همشون گرافیکشون از چیپست های intel با کد Mobile Intel® GM45 Express Chipset استفاده می کنن
4500MHD
که 128 مگابایت ددیکیت هست و تو کانفیگ های مختلفش از 860 مگ تا 1750 مگ shared می کنه.
حالا می خواستم بدونم آیا این کارت گرافیکی می تونه کارهای سنگین گرافیکی مثل کار با فتوشاپ و پردازش های قوی رو انجام بده یا نه؟
من تقریبا همه ی استفادم از لپ تاپ ، فوشاپ در حجم و رزولیشن های بالا هست.
می خواستم ببینم به دردم می خوره یا نه؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)