تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 937 از 1126 اولاول ... 4378378879279339349359369379389399409419479871037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,361 به 9,370 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام من یک هارد اکسترنال دارم نه مشکل سرعت دارم باهاش نه بد سکتور داره نه چیزی فقط امروز اومدم برنامه hdtune برای هارد اکسترنال مای بوکم نگاه کردم دیدم سرعت read 28mb/s هستش تست کردم یعنی چند تا فایل از اینترنال به اکسترنال ریختم و برعکس سرعت عادی بود با usb 2 مثله همیشه 30 mb/s کپی میکردم فقط میخوام بدونم چرا انقدر سرعت read هاردمو کم زده تو hdtune !! ! البته فکر کنم به usb 2 va 3 بستگی داشته باشه درسته ؟
    Last edited by hosein9494; 05-09-2014 at 21:08.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یک هارد اکسترنال دارم نه مشکل سرعت دارم باهاش نه بد سکتور داره نه چیزی فقط امروز اومدم برنامه hdtune برای هارد اکسترنال مای بوکم نگاه کردم دیدم سرعت read 28mb/s هستش تست کردم یعنی چند تا فایل از اینترنال به اکسترنال ریختم و برعکس سرعت عادی بود با usb 2 مثله همیشه 30 mb/s کپی میکردم فقط میخوام بدونم چرا انقدر سرعت read هاردمو کم زده تو hdtune !! ! البته فکر کنم به usb 2 va 3 بستگی داشته باشه درسته ؟
    سلام .

تست کامل نیست ولی حداقل 28.4MB/s و حداکثر هم 29.3MB/s هست که تفاوت ناچیزی با 30MB/s دارد . تا زمانی که از USB2 استفاده میکنید این سرعتها کاملاً عادی و نرمال هست . اگر سیستمتان USB3 ندارد توصیه میکنم یک کارت USB3 بخرید تا از سرعت بالای آن بهره مند بشوید .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام
    سیستم من بعضی مواقع هنگ میکنه ( فریز میشه ) و مجبورم دکمه ریستارت رو بزنم
    الان این وضعیت هاردمه که روش قبلا ویندوز نصب بوده :

مقدار CRC چند روزه که ثابته ؛ با نرم افزار HDD Regenerater هم عیب یابی کردم هیچی پیدا نکرد و فرقی نداشت.
    الان یک هارد دیگه گرفتم روی اون ویندوز نصب کردم و از این برای آرشیو استفاده میکنم ، آیا مشکلی وجود داره و باید نگران باشم ؟؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    سیستم من بعضی مواقع هنگ میکنه ( فریز میشه ) و مجبورم دکمه ریستارت رو بزنم
    الان این وضعیت هاردمه که روش قبلا ویندوز نصب بوده :

مقدار CRC چند روزه که ثابته ؛ با نرم افزار HDD Regenerater هم عیب یابی کردم هیچی پیدا نکرد و فرقی نداشت.
    الان یک هارد دیگه گرفتم روی اون ویندوز نصب کردم و از این برای آرشیو استفاده میکنم ، آیا مشکلی وجود داره و باید نگران باشم ؟؟
    برای رفع این مشکل راه های زیادی است چک کردن اتصالات هارد و کابل برق و همچننین خود پاور
    پارتیشن بندی مجدد هارد و آپدیت فریم ویر هارد و بایوس مین اگه ارور ها زیاد نشه مشکلی نداره
    ضمن اینکه مشکل فریز شدن یک علت میتونه از هارد باشه علت های دیگر مانند ویندوز ویروس و نرسیدن ولتاژ کافی به پردازنده هم میتونه باعث فریز شدن بشه

6. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    دوستان عکس از hdtune گرفتم گذاشتم. وضعیت هاردم چقدر بده؟ با hd generator اسکن و ریپیر کنم برای هارد بد نیست؟
    و در آخر این قطعا بد سکتوره دیگه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    دوستان عکس از hdtune گرفتم گذاشتم. وضعیت هاردم چقدر بده؟ با hd generator اسکن و ریپیر کنم برای هارد بد نیست؟
    و در آخر این قطعا بد سکتوره دیگه؟
    سلام .

بطور كلي Reallocated Sector به معنی جایگزین شدن (remap) سکتورهای معیوب با سکتورهای سالم و رزرو هست و به همین خاطر در تستهايي که اکثر کاربران عادی و با نرم افزارهاي رايج انجام میدهند مثلاً HDD Regenerator و يا حتي Zero fill كردن ، بدسکتوری پیدا نمیشود و وقت خود را هدر ميدهند .

آخرین بار کی این مورد را چک کردید ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود که قابل اعتماد نخواهد بود و بايستي تعويض شود .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام عطا جان
    خسته نباشی
    اقا یه هارد اینترنال 320 هست به گیر خورده موقع بازی میبینی گیر میکنه یهو یا صفحه کلا قرمز میشه! با HDDREG چند بار scan repair کردم بد سکتور داره (شایدم delay) ولی بازم انگار بعد یکم بازی ظاهر میشه.دلیلش چیه؟ هارد رو به موته!؟ کاریش نمیشه کرد؟
    ممنونم

Sent from my C6903 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان
    خسته نباشی
    اقا یه هارد اینترنال 320 هست به گیر خورده موقع بازی میبینی گیر میکنه یهو یا صفحه کلا قرمز میشه! با HDDREG چند بار scan repair کردم بد سکتور داره (شایدم delay) ولی بازم انگار بعد یکم بازی ظاهر میشه.دلیلش چیه؟ هارد رو به موته!؟ کاریش نمیشه کرد؟
    ممنونم

Sent from my C6903 using Tapatalk
    سلام آرش جان .

اگر بدسكتوريها (و حتي Delay Sector) با استفاده از HDD Regenerator و يا با Zero fill كردن برطرف نشود و يا موجب بدتر شدن وضعيت آن شود ، براي فيكس كردن مشكل كاري نميتوانيد انجام دهيد چون تخصص و تجهيزات لازم را نداريد . اين هارد ديسك حجم زيادي هم ندارد و فكر نميكنم ارسال به كلينيكهاي تخصصي به صرفه باشد .

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

یکی از دوستان تو همین تاپیک یه ادرس داشتن واسه بازیابی اطلاعات هارد های سوخته ، یه ادرس بود
    هر چی میگردم پیدا نمیکنم
    کسی این ادرس رو داره ؟

ممنون میشم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    دوستان من یه هارد اکسترنال وسترن دیجیتال دارم.
    مدتی هست که وقتی بازش میکنم سرعت باز شدن فایلها (ویدیو ها و موزیک ها و برنامه های پرتابل ) خیلی کمه . فیلم رو معمولا بیش از 15 ثانیه طول میکشه تا بخواد لود کنه.
    به نظر شما دیفرگ کردن میتونه این مشکل رو حل کنه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •