دیگه از بد شانسیت بود دیگه
میان رو پست مخابراتیتون چک می کنن و اتصالات داخل خونه رو بررسی می کنن
انشاله که درست میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیگه از بد شانسیت بود دیگه
میان رو پست مخابراتیتون چک می کنن و اتصالات داخل خونه رو بررسی می کنن
انشاله که درست میشه
آره
انصافا ایرانسل دیگه ترکیده !!!
ارزش طرح گرفتن رو هم نداره
شما ها چرا از خود مخابرت سرویس نمیگیزید؟
اخه پارس انلاین و... چی دارن که ازش سرویس میگیرید.
........................
من الان از مخابرات 512 دارم ماهی 20 تومن میدم نامحدود هم هست.
از روی لینک میشه سرور دانلودت رو تشخیص داد و اینجوری هر کدوم از بروبکس فروم که بخوان میتونن با سرویس خودشون مقایسه ی خوبی و انجام بدن.و حتما هم بگید که چیز پی ان فعال بوده یا نه.
با تشکر
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
الآن داری شوخی میکنی باهامون یا واقعا تفاوتشو نمیدونی ؟![]()
سلام دوستان
یه اتفاق عجیبی رخ داده برام ببینم شما میدونید حریان چیه!؟
دم ظهر بود اینترنت یهو قطع شد هر کاری کردم راه نیفتاد تا اینکه عصر دوباره اومدم استفاده کنم برنامه ها جانبی مرورگر که چند ایمیل من رو لاگین می کرد و موقعه اومدن ایمیل پیغام میداد از کار افتادن و پیغام آی پی میدادن!
تو هر سایتی که یوزر و پسورد من ذخیره بود پاک شده.
ویندوز آپدیت نمیشه و ارور میده!
رفتم آی پی رو چک کنم ببینم جریان چیه دیدم زده اندیشه سبز خزر ولی شهر رو زده یه جا دیگه! تو سایت اندیشه آی پی منو یه چیز دیگه میزنه سایت های دیگه که آی پی رو نشون میدن یه چیز دیگه میزنن! :-؟؟
به نظر شما جریان چیه!؟ مشکوک میزنه! نکنه زدن ما رو -- کردن! :d
Last edited by Hamiti; 17-04-2011 at 15:49.
داداش خودت تفاوتشو بگو من که نمیدونم(البته اگه تفاوت سرعت باشه که تابلو هستش!)
اون آقا خوشکله که میگفتین اومد خونمون (یه عینکم زده بود) خلاصه هرکاری من کرده بودمو دوباره انجام داد و بیفایده بود
گفتم بهش عرض کرده بودم از بیرون چک کنید خونه همه چی سالمه!
آخرش میخواست بره گفتش بزار مودمتو کانفیگ کنم من گفتم نمیخواد خودم کانفیگش میکنم هی تاکید کرد گفتم مگه کانفیگ کنم الان درست میشه گفتش نه ولی فعال که شد اون موقع اگه بلد نباشی کانفیگو وصل نمیشه!!!
گفتم قربانت برم شما لطفا مشکلشو حل کنید فعالش کنید من خودم کانفیگ میکنم! بالاخره کوتاه اومد...!
الانم معلوم نیست که این خطمون روزی بتونه سرعت 120 کیلو رو تجربه کنه! هنوز که معلوم نیست مشکل کجاست
با سلام
دوستان یک سوال داشتم . نمیشه این کانکش PPPOE رو نسازم و دستی کانکت نشم . الان داره ارور یوز و پس میده ......... ISP هم میگه مشکل از اینجا نیست ( خلاصه این جمله مشترک همه ISP هاست ) . میشه یه کاری کرد که مودم خودش خود به خود وصل شه و دستی کانکت نشم ؟
مودم من D- Link DSL 200 هستش
ممنون میشم راهنماییم کنید
چرا نمیشه عزیز میشه
باید برید از تو خود تنظیمات مودم این کارو انجام بدین
من خودم نمیدونم ولی میشه
برین تو تاپیک خودش بپرسین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه وقتی خودت دلیلش و میدونی چرا میپرسی؟ آره تفاوت زیادی تو سرعت دارن. شرکت های خصوصی همگی سرعت تشویقی دارن. در ضمن پشتیبانی هم نداره که خیلی خیلی مهمه! در کل شدیدا بی صاحابه! مخابرات کدوم کارش درسته تا این کارش درست باشه!!؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)