سلام دوستان
یک سوال داشتم
از بعضی ها شنیدم که سری جدی پلی استیشن 3 دارای گرافیک قوی تری هست و قابل ه ک نیست
آیا چنین جمله ای صحت داره؟
قیمتش با هارد 160 چنده؟
مرسی
سلام دوستان
یک سوال داشتم
از بعضی ها شنیدم که سری جدی پلی استیشن 3 دارای گرافیک قوی تری هست و قابل ه ک نیست
آیا چنین جمله ای صحت داره؟
قیمتش با هارد 160 چنده؟
مرسی
گرافیک بیشتر چرنده .
قابلیت هَک نشدن اگر فرمورش به روز باشه ، نمیشه .
قیمت Ps3 با هارد 160 و فرمور 3.44 که قابل هَک شدن هم هست ، 299 یورو توی حراج های اخیر 245 تا هم من دیدم - به پول ایران خودتون حساب کنید .
سلام دوستان من هم به جمع پلی 3 دارا پیوستم /سوال داشتم .1.چجوری بازی رو توی هارد داخلی بریزم / از روی دیسک یا هارد اینترنال داخل رایانه 2.چجوری یدونه بازی رو باید پاک کرد از تو هارد . 3. میشه بازی های توپ . رو براش معرفی کنید . فعلا آنچارتد . کلیزون و گاد اف وار رو دارم 4.ممنون
سلام دوستان
میخواستم ببینم با بازی های کپی هم میشه آنلاین بازی کرد یا فقط برای آنلاین بازی کردم باید بازی اورجینال داشته باشیم؟؟
ريجن NTSC/UC ريجن 1
ريجن PAL ريجن 2
ريجن NTSC/J ريجن 2
ريجن NTSC/ASIA ريجن 3
مال من هم ریجن ntsc/j است و در کنارش عدد 3 است چرا شما اینجا نوشتید عدد 2؟
سلام
برای آنلاین بازی کردن باید به psn وصل شد که با دستگاه های کپی شده امکان وصل شدن نیست.![]()
از این سایت میتونی جدیدترین آپدیت ها رو بگیری:
این فایل ها با پسوند PKG هستش که میتونی بریزی تویه حافظه جانبی و از طریق Instal Package File نصبشون کنی..................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یک DLC برای آپدیت ترکیب تیمها در Pes 2011 ورژن BLES01021 برای PS3 برام بزارید . ممنون
Last edited by popowoody; 08-08-2011 at 15:14.
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اين DLC كارش چيه پچه؟
و من ميخوام پچ بازي بگيرم كدوم ريجن رو انتخاب كنم مال من PAL است ولي براي دانلود US و EUR دارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)