من چکار کنم.
های وب سرعتش چرا اینقدر بد شده
من سه روزه های وب گرفتم (سرعت 512)، شب اول سرعت دانلود 400 تا 500، شب دوم 80، شب سوم که دیشب بود باز سرعت دانلود 400 تا 500، انگار بین وجدان خوب و بدشون جنگه!
زمان مشخصی میکنه که اهریمن پیروز میشه یا فرشته
بعد کاملا مشخصه سرعت به منطقه بستگی داره، من الان شهر گرگان هم روز سرعتم خوب بوده تا الان، هم شب، بعضی دوستان که از سرعت شکایت دارن 90 درصد به خاطر منطقه شلوغ هست
Last edited by jb.NY; 10-12-2014 at 09:26.
چجوریه من همین الان زنگ زدم گفتم بچه های پی سی ورلد یه چند تایی شون فشفشه نیم گیگی گرفتن چرا به من ندادین هنوز
گفت نه اونها یه فشفشه دیگه دارن استفاده میکنن فکر میکنن نیم گیگیه
یعنی خدا لعنتتون کنه این های وبی های دروغگو
آره ملت نمیدونن فشفشه نیم گیگی چیه؟؟؟؟؟
این که میگه هنوز این فشفشه های نیم گیگی رو هیچ کسی نگرفته
چی بگه آدم به اینها
خودشون هم هنوز خبر ندارن که شروع کردن به دادن فشفشه ها
3 تا فشفشه الان به پنلم اضافه شد
اون یکی چرا اضافه نشده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سلام
دلیل قطعی مداوم های وب ؟
با تشکر
بهتره به خودشون زنگ بزنی تا راهنماییت کنن چون خودشون از مسئله راضی نیستند !
بهت پیشنهاد میدن که چه کار کنی
یک سوال فنی پینگ در حال استانداردی که شرکت تعریف کرده باید روی چند باشه؟
الان من 8.8.8.8 روز 270 بوذ زنگ زدم گفت از 260 تا 310 حدودا این پینگ استاندارد شرکته؟
بعد میگم پرا سرعت دانلودم نصف شده گفت پهنای باید مرکزتون از ساعت 2 به بعد پر شده![]()
در حال حاضر قرار نیست سرویس کسی قطع بشه (( هنوز این بخش نامه اجرایی نشده در شرکت )) ولی احتمال اجرایی شدنش وجود داره , اما در صورت اجرایی شدن :
ارسال اسکن کارت ملی و قبض تلفن برای مشترکین اجباری هست (( لازم نیست آخرین قبض تلفنتون باشه )) و اما در رابطه با مدرک لازم برای دریافت پهنای باند بالای 128 میتونین اسکن کارت دانشجویی یکی از اعضا خانواده و یا یکی از آشناهاتون رو ارسال کنین
Last edited by rezasniper2012; 10-12-2014 at 20:19.
سرعت داغونه ! یعنی برای اینه که مدرک برای بالاتر از 128 ندادم آوردن روی 128 سرویسمو !؟
ساکن استان مازندران هستین ؟ لطفا شهر محل سکونت خودتون رو بفرمایید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)