سلام
دوستان شما امروز با گوگل مشکل نداشتید؟
سلام
دوستان شما امروز با گوگل مشکل نداشتید؟
اگر اینطوره، همه ی ISP ها زیر نظر مخابراتن... مهم اینه که الان هم اکانتینگ دوستان و هم گیت وی ها و ارائه دهنده های خارجی اینترنتشون شده آسیاتک، یعنی هر اتفاقی واسه آسیاتک بیفته، واسه دوستان منتقل شده هم میفته... مثلا قطع بشه، تایم اوت بره بالا، پینگ بره بالا یا اکانتینگ خراب بشه و...
من که نه... ولی یه افت محسوسی تو کیفیت اینترنت مخابرات حس میشه، فکر کنم تایم اوت و پکت لاس این چند وقته بیشتر شده :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
کلا از دیشب صفحه به زور باز میشه اما پینگ خوبه تایم اوت هم ندارم ولی نمیدونم چرا صفحه باز کردن اینقدر کند شدهspeed test هم که اصلا باز نمیشه
![]()
ولی با 2020 که تماس بگیری میگه اگه خطتون فیبره شماره 3 رو بزنید به همین خاطر حدس میزنم که اسیاتک یه ربطی به مخابرات داره
ما رو بگو که بعد 1 ماه هنوز نیومدن نت رو نصب کنن
زنگ زدم اسیا تک با دعوا صجبت میکنم
بعد گفت شمارتو بده
دادم میگه شما 1 ما از مصرف اینترنتتون میگذزه !!!!!!!!!
بش میگم هنوز نیومدن نصب کنن !!
میگه مخابرات هتوز برای ثبت نامی های طرحج شنواره چیزی به ما نگفته!!
سلام.اینترنتم همچنان قطع می باشد.خوب بعد از پیگیرهای مداوم از اسیالعنتی تهران -گفته شد که اینترنت یوزرهای کافو نوری مخابرات اهواز تا 2 هفته دیگر شاید شاید اگر و اما و تا حدودی اطلاعات این کاربرها از سوی مخابرات به ما ارسال شود وباز هم شاید تا یک ماه دیگر هم اینترنت این یوزرها وصل نخواهد شد.دوستانی که اعتراض دارید خواهشا برید مخابرات استان پیش بازرسی و اقای حیدری و نسبت به این وضع اعتراض کنید.وگرنه از اسیالعنتی هیچ خیری به ما نخواهد رسید.والسلام
شماره تلفن پشتیبانی آسیاتک در اهواز را چند هست ؟
در اهواز نماینده مرکزی داره یا باید از طریق ١٥٤٤ اقدام کرد (برای مشکل نویز داشتن خط)
Last edited by farshad9; 09-02-2014 at 14:20.
ای بابا .... فیبر نوری های ماهشهر همه رفتن آسیا تک ....
ما هم رفتیم خدافظ
دیشب سر دانلود شبانه 500تومن ازم رفت از ساعت 2تا 3 هم قطع بود دلمون خوش بود گفتیم ibs از کار افتاد چند گیگ دانلود کردیم همش جبران شد![]()
Last edited by farshad0123; 09-02-2014 at 20:44.
راست میگن اسیا تک ومخابرات یکی شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اوضاع این روزهای مخابرات اهواز چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)