عزیز باید یه اشنا پیدا کنی که بتونه موقع تقسیمش بندازتش شهر مورد نظر.
اون راهی هم که میلاد گفته خوبه ولی 3-4 ماه طول می کشه.خودشم انجام داده این کارو.
اگر هم ایرانشهر افتاد بگو چند تا رفیق دارم اونجا سربازن.شاید به پست هم بخورن و بشه کاری کرد.
عزیز باید یه اشنا پیدا کنی که بتونه موقع تقسیمش بندازتش شهر مورد نظر.
اون راهی هم که میلاد گفته خوبه ولی 3-4 ماه طول می کشه.خودشم انجام داده این کارو.
اگر هم ایرانشهر افتاد بگو چند تا رفیق دارم اونجا سربازن.شاید به پست هم بخورن و بشه کاری کرد.
عزیز کی گفته حتما" می افتند مرز سیستان و بلوچستان؟!فرمانده ها گفته اند؟!از دوستانشان شنیده اند؟!
Last edited by r4deon; 19-07-2012 at 12:57.
آموزشی داداشم محمد رسول الله ناجا بیرجند هست که ظاهرا بیشترشون رو میفرستن مرز
یعنی اونطور که تو اینترنت سرچ کردم و هم اینکه خودش تماس گرفته میگه 90 درصد ما رو میفرستن مرز سیستان و بلوچستان
با سلام
این مهلت فراغت از تحصیل برای دانشجویی که بهمن پارسال درسش تموم شده یکساله؟آخه چند روز پیش تو خبرا بود که قانون جدید برای دانشجویان جدیده و ....
درود بر دوستان
دوستان، ایا در حین خدمت هم راهی ترفندی هست که 1 ماه از خدمت کم کرد!من به این 1 ماه خیلی محتاجم! البته خدمتم از آبان شروع میشه!
و متاسفانه هیچ چیزی که باعث کاهش خدمت بشه ندارم! لطفا اگه کسی راهی چیزی بلده بگه،
این یک ماه اگه کم نشه برابر با 1 سال عقب افتادنمه!
هر ترفندی بود مشکلی نداره!![]()
بیشتر حرفه،مگه اینکه از این ماموریتایی باشه که سپاه هر استان هی مدن میره سر یه مرز کنترلشو دستش میگره که اونم فقط توی یگان اتفاق می افته×
منم شنیدم - اگه درست باشه عالیه من بهمن ماه درسمو تموم میکنم و میتونم از سابقه جبهه پدرم استفاده کنم - بعد واسه ما 18 ماهه یا 21؟
نه خیر دوست عزیز شما باید مثله یه مرد 21 ماه خدمت کنید
با تشکر از جوابتون دوست عزیز .
ولی چرا تو قوانین اومده که اونایی که دو ترم رو گذرونده باشن می تونن با قبولی در دانشگاه بعدی از دانشگاه قبلی انصراف و بلا فاصله در دانشگاه بعدی ثبت نام کنند.
اگه میتونم چند تا سوال برام پیش اومده:
سنوات تحصیلی من چگونه محاسبه می شود و من چند ترم بعد از قبولی دوباره در دانشگاه میتونم درس بخونم؟
در ضمن من قبلا دوبار کنکور کارشناسی ناپیوسته هم داده ام
اگه میشه زودتر راهنماییم کنید
سنوات تحصیلی مربوط به آموزش عالی اگر ترم چهار لیسانس دوباره کنکور قبول شی یعنی قبولی کنکورت دومت دو سال یعد از قبولی کنکور اولیت باشه می تونی انصراف بدی بری رشته ای که کنکور دومیت قبول شدی رو بخونی و دوباره برات از نو حساب می شه یعنی می تونی چهار سال درس آموزش رایگان بخونی. کلا کسانی که کنکور سراری یه جا قبول شند چه درسو شرو کنند چه انصراف بدند تا دو سال یعد نمی تونند کنکور شرکت کنند از اون به بعد شرکت در کنکور سراسری مجاز می باشد. البته اگر یک بار در هر مقطعی از آموزش رایگان استفاده کنی و مدرک بگیری حق نداری دوباره اون مقطع رو از آموزش رایگان استفاده کنی. اینا مال یه 4-5 یال پیشه اطلاعاتم شاید الان تغییر کرده باشه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)