این سرویس نامحدود بعد از مصرف منصفانه سرعت چند میشه؟
این سرویس نامحدود بعد از مصرف منصفانه سرعت چند میشه؟
والا مال من که هنوز محدود نشده . البته همین مصرف منصفانه هم هرکی یه مقداری میگه. یکی اینجا گفت 15 گیگ ، سایت صبا زده 10 و نماینده شهر ما میگفت 15! سرعت هم بعد این میشه همون 16 کیلوبایت !
اگه اینجوری باشه که دیگه نامحدود نیست که ،میشه دیال آپ
تو سایت صبا نوشته(( سرویس های نامحدود بهیچ عنوان امکان برگشت از فروش ندارد.)) این یعنی چی؟؟؟
یعنی اگه دیدی سرعت در حد دیال آپ هست و توی ذوقت خورد به ما ربطی نداره! همینی که هست! در ضمن شبانه رایگان هم نداره. حجمش هم تازگی از 15 به 10 گیگ کاهش یافته، در عوض قسمتش 2 تومن بالا رفته.
سوال : چطوری میشه از اکانت صبانت یک خط دیگه استفاده کرد؟ باید طرف قطع باشه؟
Last edited by solidworm; 23-12-2013 at 13:01.
من که تا حالا مشکلی نداشتم. یعنی نیاز نشده که مودم رو خاموش روشن کنم توی این محدوده زمانی گذر از 2 شب.دوستان آیا برای دانلود شبانه اگه اینترنت مثلا از ساعت 1شب کانکت باشه و ساعت 2 شروع به دانلود کنه مشکلی پیش نمیاد ؟ به این دلیل می گم که نماینده فروش میگفت ساعت 2 مودمت رو یک بار خاموش روشن کن بعد دانلود کن !
شماها تا حالا مشکلی نداشتین؟
برنامه ریزی کردم بایوس سیستم رو، خودش ساعت 2 روشن میشه 2:05 دقیقه دانلود رو شروع میکنه تا 6:55 بعدش هم خاموش میشه.
شبی حدود 5 گیگ رو با سرعت 1 مگ دانلود میکنه.
Last edited by ne555; 24-12-2013 at 02:15.
لطفا این تنظیمات یکم توضیح بدهد
سرعت اسمی ثبت نامی شما چقدره؟
ماهی چقدر میدی؟ چقدر حجم میدن؟
Sent from my GT-I9100G
بر حسب قابلیت Resume By Alarm مادر بورد سیستم روشن میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بر حسب اتصال PPPoE مودم به طور خودکار به اینترنت وصل هست. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بر حسب قابلیت دانلود زمانبندی شده دانلود منیجر دانلود شروع میشه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بر حسب قابلیت Task Scheduler ویندوز سیستم در ساعت مشخص خاموش میشه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سرعت اسمی 1 مگابیت هست. ولی با اندازه گیری به کمک DU Meter حدود 2 مگابیت بهم میده.
جشنواره پاییزه 1 مگ صبانت شیراز سه ماهه سه گیگ حجم + هزینه رانژه 19 تومان. (قبلاً مشتری مخابرات شیراز، لعنت الله علیهم اجمعین بودم)
Last edited by ne555; 24-12-2013 at 02:16.
اینم از دانلود دیشبم ! البته باید تا 6 گیگ میرسید ولی فکر کنم دارن توی زیرساخت شهرمون یه سری تغییرات اعمال می کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)