نوین نت من بعد 5 روز وصل شد.سرعتش از سپنتا بهتره یعنی حداقل اون سرعتی را که میخری بهت میده.بیشتر هم اکثرا میده.512 تا 2 مگ گرفتم.قیمتش هم خیلی خوبه.یک ماه تستی گرفتم.احتمالا یه سال تمدیدش میکنم.
نوین نت من بعد 5 روز وصل شد.سرعتش از سپنتا بهتره یعنی حداقل اون سرعتی را که میخری بهت میده.بیشتر هم اکثرا میده.512 تا 2 مگ گرفتم.قیمتش هم خیلی خوبه.یک ماه تستی گرفتم.احتمالا یه سال تمدیدش میکنم.
می تونید از مرکز مخابرات محلتون بپرسید
معمولا 512 رو راحت نمیدن ! اما من گرفتم و الان دارم ، برخلاف انتظارم خیلی خوبه فقط پینگ تایمش روی 300 400 به بالاس ! (برای گیم آنلاین یه کم ستمه )
قیمتش هم 20 تومن هست که میاد رو قبض
قیمتش چنده با چه ترافیکی. یه تست هم بزار
سلام، یک هفته ای هست مشکل اساسی پیدا کردم ( اینترنتم 256 مخابرات تهرات هست از وی پی ان و ساکس هم استفاده نمیکنم) ، بار اول که مودم رو روشن میکنم اصلا سایتی رو بالا نمیاره باید چند بار خاموش و روشن کنم بعد هم چند دقیقه منتظر باشم تا درست بشه تازه اونم بعد یک ساعت کار دوباره به حالت اول بر میگرده و روز از نو و روزی از نو. کسی میتونه کمک کنه؟
مودمتون اشکالی چیزی نداره ؟ وقتی سایتی رو بالا نمیاره چه چیزی مینویسه؟
سلام
دوستان مودم من یک بار ریست شد، حالا که دوباره تنظیمش کردم دیگه چراغ اینترنتش روشن نمیشه.باید با broadband connection وصل شم.نمیدونم مشکل از کجاس.رویPPPoA/PPPoE هم گذاشتمش.کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
مودمم tplink 8951
اینترنت مخابرات
لطفاً در جاي مناسب سوالتون رو بيان كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشيد![]()
لطفاً در جاي مناسب سوالتون رو بيان كنيد.
شاد باشيد![]()
براي دريافت قيمت و مشخصات سرويسها ميتوني به سايتش مراجعه كني:
شاد باشيد![]()
دوستان یه سرویسی بهم معرفی کنید که تو شبانه رایگان سرعت خوبی داشته باشه...الان صبا دارم می خوام تغییر بدم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)