شما سرعتتون 4 مگ هست؟؟
منم امروز دیدم سرعت از سرور داخل تو تایم رایگان از 120 بالا نمیره. کلا گوه شد این اسیاتک عوض اینکه پیشرفت کنه پسرفت کرد. منم اگه تا 20-25 روز دیگه درست نشه حتما حتما تخلیه میکنم.
شما سرعتتون 4 مگ هست؟؟
منم امروز دیدم سرعت از سرور داخل تو تایم رایگان از 120 بالا نمیره. کلا گوه شد این اسیاتک عوض اینکه پیشرفت کنه پسرفت کرد. منم اگه تا 20-25 روز دیگه درست نشه حتما حتما تخلیه میکنم.
دوست عزیز تمام تیک های مودم مربوط به این بخش بصورت پیشفرض یعنی کارخونه ای زده شده ( مودم ریست بشه فرضا ) . آسیاتک یه حسنی که داره اینه اینترنت رو روی هر سه باند T1.413 و Adsl2 و Adsl2+ ارائه میده . مودم میتونه بر اساس میزان نویزی که روی خط تلفن وجود داره بهترین کیفیت و کمترین قطعی اون، باند مورد نظر رو بصورت اتومات انتخاب کنه . یعنی اگه خط نویزش بالا باشه ممکنه سرویس ADSL2+ با مشکل مواجه بشه درنتیجه خودش ADSL2 یا همون G992.3 رو انتخاب میکنه .
این قابلیت در مخابرات وجود نداشت و اینترنت فقط بصورت ADSL2+ یا همون G992.5 ارائه میشد و همین کار باعث میشد مثلا خط تلفن من که نویز خیلی زیادی داره قطع و وصلی زیادی بوجود بیاد . در حالیکه با این قابلیت آسیاتک تا بحال در شرایط معمولی هیچگونه قطعی نداشتم و CRC Error خط هم از 10 بالاتر نمیره !
حالا شما ممکنه نویز خطتتون پایین باشه و این قابلیت برای شما خوب جواب بده ولی مطمئن باشید در صورتی که نویز شدید شد اینترنت شما قطع خواهد شد . برای اینکار شما تیک 2ADSL رو به همراه ADSL2+ هم بزنید .
فقط تغییری که بعد از این مثلا ارتقاء انجام دادن این بود که به سرویس ها قابلیت ANNEX M رو هم اضافه کردن ! فقط توضیح کوتاهی بدم اینکه این قابلیت در کیفیت آپلود تاثیر داره و باعث کاهش پینگ اون میشه ! ولی در دانلود تاثیری زیادی نداره و حتی ممکنه باعث کاهش دیتاریت خط بشه . اگر خطتتون نویز زیادی داره تیک مربوط به Annex M رو بردارید ولی اگه نویز کم باشه حتما تیک فعال شدنش رو بزنید .
مخابرات بجز T1.413 و AnnexM (که ظاهرا کلا در ایران ساپورت نمیشه) رو بقیه وضعیت ها سرویسش وصل میشه
ولی خب بهترین حالتش رو +adsl2 هست
الان مشکل مرکز قندی پهنای باند هست ؟ من الان تماس گرفتم با 1544 و گفتن باید تو همون تایم شب تماس بگیری بپرسی مشکل پهنای باند هست یا نه.. دوستان چه کنیم به نظرتون؟ من 3روز دیگه سرویسم تموم میشه. واقعا اسپید 120 عذاب اوره و غیر قابل تحمل!
زمانیکه مخابراتی بودم تمام حالات رو امتحان کردم ، بجز G992.5 سرویس دیگری ارائه نمیشد حداقل برای من ! ممکنه برای مراکز مختلف وضعیت فرق میکرد . من مرکز رودکی بودم .
قابلیت AnnexM رو هم آسیاتک بعد از مثلا ارتقاش فعال کرده ، الان سرویس فعال شده جلوی G992.5 عبارت AnnexM رو هم مینویسه درحالیکه قبلا فقط G992.5 مثلا مینوشت . البته طبیعتا باید تیکش زده بشه تا فعال باشه و بصورت پیش فرض مودم هم فعال هست .
اروم چی قارداش مودمت چیه ؟ تی پی یا دی لینک ؟ راستی شما که الان مخابراتی ، سرورهای خارجی رو محدود نکرده که ؟ با تمام سرعت میشه شبانه دانلود کرد ؟ 50-50 هم هنوز برقراره ؟
چیزی که واضحه اینه که اگه تا پایان دوره درست نشه همگی تخلیه میکنیم
برای من که سرویس شهابه دیشب تو تایم رایگان از 250 بالاتر نمیرفت
خیلس تابلوه محدود کردن , این مشکل پهنای باند اینا بهانست
اخه لامصب اگه محدودم میکنی اقلا سرعتو نصف کن نه اینکه 1.2 بشه 250![]()
برای منم دیشب از 100 بالاتر نمیرفت! یه بسته شبانه همراه اول فعال کردم و 5 گیگ دانلودم تو 1 ساعت تموم شد
جالبه اصلا با آسیاتک پیجم نمیشد باز کرد
چیزی که واضحه اینه که اگه تا پایان دوره درست نشه همگی تخلیه میکنیم
به قول دوستمون پیچا هم باز نمیشن با هیچ پیچگوشتی ای. همشون از کار افتادن.
Last edited by android500; 09-10-2015 at 15:07.
سلام
چی شده؟!![]()
دوستان شما در حال حاضر چه شرکتهایی رو پیشنهاد میدین؟
بجز آسیاتک و پارس آفلاین و مخابرات
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)