تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 936 از 3745 اولاول ... 436836886926932933934935936937938939940946986103614361936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,351 به 9,360 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

الآن تازه فهمیدن که چه کلاهی سرشون رفته و من دقیقا بالای 43 گیگ دانلود کردم و همین الآن سرعت 4 تا دانلودم مجموعا شد 140 این دیگه واقعا محدودیته به هر حال 2 مگ که در اصل باید 256 تا سرعت بده، فعلا که داره 140 تا میده! دقیقا همون فرضیه ای که داشتم ( اینکه 2 مگ بگیرم تا مثل 1 مگ جواب بده )، اینجا عملی شد. در اصل بعد از هدیه شون، وقتی سرویس 2 مگ میگیرین، دقیقا یعنی 1 مگ گرفتین. در ضمن اشتراک 1 به 6 هم مطمئنا نیست، چوون اگه بود باید 341 سرعت در حالت محدود میداد. و اگه 1 به 8 هم بود، باید 256 تا میداد. اینجوری که شواهد و مدارک نشون میدن، اشتراک نقره ای 2 مگ آسیاتک دقیقا 1 به 10 هستش، شایدم 1 به 12

ویرایش: الآن اسپید تست هم سرعت دانلود 127 داد
    Last edited by OnlyRealMadrid; 24-03-2013 at 16:47.

2. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نظرتون ارزش داره 100 تومان دادید نقره ای ؟ مگه روزانه چقدر دانلود می کنید ؟
    Last edited by series1; 24-03-2013 at 16:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

الآن تازه فهمیدن که چه کلاهی سرشون رفته و من دقیقا بالای 43 گیگ دانلود کردم و همین الآن سرعت 4 تا دانلودم مجموعا شد 140 این دیگه واقعا محدودیته به هر حال 2 مگ که در اصل باید 256 تا سرعت بده، فعلا که داره 140 تا میده! دقیقا همون فرضیه ای که داشتم ( اینکه 2 مگ بگیرم تا مثل 1 مگ جواب بده )، اینجا عملی شد. در اصل بعد از هدیه شون، وقتی سرویس 2 مگ میگیرین، دقیقا یعنی 1 مگ گرفتین. در ضمن اشتراک 1 به 6 هم مطمئنا نیست، چوون اگه بود باید 341 سرعت در حالت محدود میداد. و اگه 1 به 8 هم بود، باید 256 تا میداد. اینجوری که شواهد و مدارک نشون میدن، اشتراک نقره ای 2 مگ آسیاتک دقیقا 1 به 10 هستش، شایدم 1 به 12

به نظرتون ارزش داره 100 تومان دادید نقره ای ؟ مگه روزانه چقدر دانلود می کنید ؟
    من خیلی دانلود دارم، اما از لحاظ ارزش گذاری بخوایم حساب کنیم، مسلما نمیصرفه، اما وقتی از یه دیدگاه دیگه و با توجه به اینکه اینجا ایرانه و از بین 170 کشورف نفر 170 هستیم ( جدولش هم چند وقت پیش گذاشتم )، پس متاسفانه باید چنین قیمتی رو در قبال دانلود 130 بدیم!!!

نکته مهم:

الآن زنگ زدم پشتیبانی و این یکی خدایی منصف و با وجدان بود و حقیقت رو بهم گفت. گفت که برنزی و نقره ای و طلایی زمانی مشخص میشه که پهنای باند شلوغ بشه و شما اون موقع متوجه میشین. گفت اگه شما طلایی 2048 هم بگیرین، بازم 68 گیگ هدیه اولش رو با سرعت 450 دانلود میکنید و بعدش با همین سرعت 130!!! اونوقت گفتم اینکه اندازه 1 مگ داره بهم سرعت دانلود میده! گفت که 1 مگش سرعت دانلود 80 میده!!! نمیدونم سرعت دانلودهاشون رو از کجاشون اوردن!!! و چجوری و بر اساس چه فرمولی چنین چیزهایی دراوردن! خلاصه که اینم نتیجه چند روزه سرویس 2048 نا محدود نقره ای بنده بود که تا حدود 42 گیگ ( در اصل باید 22 گیگ میبود که نمیدونم چجوری از دستشون در رفته بود! ) با سرعت حداکثر 460 دانلود خواهید کرد و بعدش با سرعت حداکثر 130 تا. وسلام، نامه تمام

منم این فیلم هام رو بگیرم و آرشیوم کامل بشه، از ماه بعد اون 22 گیگ هدیه ش رو سعی میکنم متعادل مصرف کنم تا حداقل تا 15 روز اول 1 ماه، بتونم سرعت قابل قبولی رو داشته باشم

5. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از روز اول گفتند و گفتیم که این سرویسا با این قیمتا ارزش تبلیغ کردن نداره ... اما کو گوش شنوا

تست زیر از سرویس 512 نامحدود مخابراته که بابتش ماهی 25 هزار تومن میدم !
    و البته هیچ محدودیتی هم در میزان دانلود نداره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوست عزیز ظاهرا شما به این توجه نکردی! سرویس 2 مگابایت نیست! دو مگابیته! هر 8 بیت یک بایت!
    2 مگابیت= 256 کیلوبایت!

یعنی دو مگ یک به یک باید سرعت 256 بهت بده.... این محاسبات شما غلطه.

اگرم بخوای اشتراکی حساب کنی، شما الان تقریبا یک به دو هستی!
    یک به هشت تا 32 هم افت داره

8. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

از روز اول گفتند و گفتیم که این سرویسا با این قیمتا ارزش تبلیغ کردن نداره ... اما کو گوش شنوا تست زیر از سرویس 512 نامحدود مخابراته که بابتش ماهی 25 هزار تومن میدم ! و البته هیچ محدودیتی هم در میزان دانلود نداره
    خوبه اما باید قبول کنی یکی از خوش شانس های مخابراتی! البته سرویس منم از دی ماه خراب شد.... آسیاتک هم 256 و 512 رو با سرعت درست دارهپ.ن: 35 مگ داشتم یه فایل 150 مگی رو گذاشتم دانلود شه، برگشتم دیدم همشو دانلود کرده!!!!!البته تو پنلم زده -90 مگ!!!!! عجب شرکت دوست داشتنی!

10. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

با تبریک سال نو خدمت همه هموطنان عزیز
    پارس آنلاین که یکی در میان عیدیش رو میداد شانس به بعضی ها میخورد به بعضی ها نه مثلا پارسال به من 2 گیگ عیدی دادن ولی به یکی از دوستام که حتی سرویسش بالاتر هم بود اصلا ندادن بستگی به شانس داره اون سرعتش هم اره با 128 میتونید در ساعت معمولی حتی 800 کیلوبایت هم بگیرید ولی به چه دردی میخوره وقتی تو ساعت رایگان از 10 کیلوبایت بالاتر نمیره ؟؟؟ و فقط کامیپوترت رو بیخودی روشن کردی توی 2 ماه اول که ازشون سرویس داشته باشی میتونی راحت شبی یک گیگ دانلود کنی که براشون تبلیغ کنی بعد از اون سرعتت میاد پایین و پایین تر یه جور خیلی جالبی هم ازت حجم دزدی میکنن که خودشون توش میمونن من گیر دادم باهاشون دعوام شد میگفت شما 19 مگ آپلود داشتی و 16 مگ دانلود نکته خوبش اینجاست که من اصلا اون موقع خونه نبودم و خود نمایندگی داشتم کاغذ جمع اوری پر میکردم و مودم خاموش بوده تازه اینترنت هم تموم شده بوده حالا از من گفتن هرکی بره پارس آنلاین دوباره برمیگرده همینجا لااقل اگه اینجا یه خورده برامون ارزش قائل میشن جاهای دیگه همین هم نمیشن و فقط به فکر گرفتن پولمون هستن این رو مطمئن باشین -|-
    این کاربری که از خطش استفاده کردم، یک سال و خورده اییه که از این شرکت میگیره

عیدی رو باید از پنل فعال کرد!جالبه که 7 روز هم داد

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

الان یه بسته نیم گیگ گرفتم، 511 مگ داد که 94 مگشو کم کرد!!!!!
    417 تا داد!
    94 مگی که وام داده بود رو پس گرفت!!!!!!!!!

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

الان یه بسته نیم گیگ گرفتم، 511 مگ داد که 94 مگشو کم کرد!!!!!
    417 تا داد!
    94 مگی که وام داده بود رو پس گرفت!!!!!!!!!
    حجم مصرفی منفی هم میشه! منم تا منفی 100 مگابایت دانلود کردم. کلا سایتشون تقریبا هر 15 دقیقه اپدیت میشه، حالا اگه حجم تموم شد و از زمان اپدیت سایت مثلا 10 دقیقه مونده بود توی اون 10 دقیقه هرچقدر دانلود کنی اینترنت قطع نمیشه، تا وقتی دوباره آپدیت بشه.
    البته اگه بجای حجم یه سرویس جدید بگیرید دیگه مثل الان از حجم اون سرویس کم نمیشه.

14. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

حجم مصرفی منفی هم میشه! منم تا منفی 100 مگابایت دانلود کردم. کلا سایتشون تقریبا هر 15 دقیقه اپدیت میشه، حالا اگه حجم تموم شد و از زمان اپدیت سایت مثلا 10 دقیقه مونده بود توی اون 10 دقیقه هرچقدر دانلود کنی اینترنت قطع نمیشه، تا وقتی دوباره آپدیت بشه.
    البته اگه بجای حجم یه سرویس جدید بگیرید دیگه مثل الان از حجم اون سرویس کم نمیشه.
    یادم باشه. تا روز آخر! با این سرعت 600 تا تو یک ربع میشه حدود 500-700 مگ دانلود کرد!
    حالا اگه شانس ماست، تا اون موقع fix میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •