سلام دوستان هارد وسترن دیجیتال مای پاسپورت من بالا نمیاد، ولی هارد روشن میشه و معلوم هس که دیسک در حال چرخش هس، ب نظرتون مشکل چیه؟ با چند سیستم تست کردم مشکل دارد
سلام دوستان هارد وسترن دیجیتال مای پاسپورت من بالا نمیاد، ولی هارد روشن میشه و معلوم هس که دیسک در حال چرخش هس، ب نظرتون مشکل چیه؟ با چند سیستم تست کردم مشکل دارد
هارد رو به سیستم وصل کردید یک عکس از disk managment بدید
سلام.
من وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم صدای بیب رو میزنه ولی روی لوگوی مادربورد قفل شده.چند جا سرچ کردم گفتن bios رو باید ریست کنم و اینا...
اون کار ها رو کردم جواب نداده.
درضمن توی bios هم نمیتونم برم یعنی del رو میزنم ولی نمیره.فقط در صورتی میره که sata ی هارد رو جدا کنم.به نظرتون مشکل از هارد هست؟
امکان تعمیر هست یا اطلاعاتم کامل از دست رفته؟؟![]()
یک دور با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و باتری رو هم حتما چک کنید اگه درست نشد و با کندن هارد مشکل حل میشه یک علت میتونه از اتصالات هارد و برقش باشه بهتره با یک پاور دیگه هم سیستم رو چک کنید درست نشد هارد میتونه مشکل داشته باشه بهتره هارد روی یک سیستم دیگه هم تست بشه
سلام
این عکس سلامت هارد منه . ایا ممکنه اطلاعاتم مانند ودیو ها اسیب ببینند ؟؟
کی هارد من خراب میشه با این وشعیت . یعنی این عدد 80 به چند برسه هاردم میپوکه
با سپاس![]()
این ارور به روش نرم افزاری قابل حل نیست اگه تعدادش داره زیاد میشه از اطلاعات بکاپ بگیرید و هارد رو یا برای تعمیر ببرید اگه نشد تعویض باید بکنید یعنی یک هارد نو تهیه کنید
سلام
دوستان سرعت انتقال اطلاعات روي هارد خيلي پايينه ، و همين برنامه hd tune هم پيغام درجه حرارت ميده 59 c
Sent from my iPhone using Tapatalk
هاردتون اکسترنال است؟ دمای هاردتون بالا است یک فن روبه روی هارد بزارید که هارد رو خنک کنه همچنین یک دیفرگمنت روی هارد انجام بدید
از طرفی هارد شما ارور current pending sector رو داره که میتونه بدسکتور یا delay sector باشه به دور روش میشه برطرف کرد یکی نرم افزار hdd regerenator که ممکنه باعث افزایش relocated sector بشه یکی هم فرمت سطح پایین هارد
بله هارد اكسترنال هست
پس با اين نرم افزاري كه معرفي كرديد مشكلش حل ميشه ؟
اطلاعات رو از دست نميدم ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اطلاعات از دست نمیره ولی ممکنه وضع هاردهم بدتر بشه یعنی relocated sector هم داشته باشید ممکنه بعضی از بدسکتورها قابل ریکاوری نباشه ممکن هم است این اتفاق نیفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)