سلام دوستان.
اگه من داخل مولتیمن روی بازی مثلث رو بزنم و بازی رو اپدیت کنم چی میشه؟بازی از کار میفته؟
سلام دوستان.
اگه من داخل مولتیمن روی بازی مثلث رو بزنم و بازی رو اپدیت کنم چی میشه؟بازی از کار میفته؟
1-هارد رو اصلا به PC وصل نکن...........
2-شاید با نصب دوباره فریمور 3.55 از Recovery Mode بتونی به حالت اولیه برگردونیش................
3-احتمالش هست که مشکل سخت افزاری باشه،با یه تعمیر کار قابل اطمینان مشورت کن...............
مشکلی پیش نمیاد.............
اما بهتره فایل PKG آپدیت هارو از طریق PC دانلود کنی و بعد نصب کنی،اینطوری راحت تر هم هست.............
چطوری با pc دانلود کنم اپدیت رو؟برنامه خاصی داره؟
مشکل که پیش میاد اگه آپدیت 3.6+ بخواد که بازیت کار نمیکنه
بله برنامه در به اسم PS3 Game Updater
salam.man PS3 version 3.66 daram.dastgahamo hak kardan be man dadan.alan na too bazie online dorost hesabi miram.na mitoonam bazie hak shode bokonam.mishe mano rahmnamei konin.aya mitoonam dastgahamo hak konm???
salam.vali man in fillo gereftam.natoonestam downloudesh konam.moshkel bevojood miad too gereftanesh.mire too ye site dige.ke oonam mige 172 mg bayad downloud koni.oonam ke poolie.lotfan mano rahnamaei kon.moteshakeram
سلام فکر کنم 3.66 شما spoofer باشه نه فریمور 3.66 چون اگه 3.66 بود که دیگه ه ک نمی شد.
---------------------------
دوستان خبری از psn نیست.تا کی باید منتظر یه -- باشیم تا بتونیم بریم psn ؟
فقط خریدِ دستگاه دیگه
چون همیشه سونیِ فرمور جلوتر از -- میده بیرون
اگه پول داشتم که یه XBOX میخریدم مینداختم کنار PS3 هم انلاین بازی میکردم هم کینکت داشتم نه اینکه یه PS3 دیگه بخرم.
--------------------------------------
امروز داشتم سایت های مربوط به ه ک رو میگشتم دیدم یه راه پیدا شده.البته هنوز در مرحله ی ازمایشه.تو اون سایت نوشته بود که یه نفر تونسته یه دونه حافظه ی NAND رو به PS3 اضافه کنه و هر وقت میخواد فریمور 3.66 رو لود کنه و بره PSN و وقتی هم که خواست کپی بازی کنه NAND ی که CFW روشه رو وصل میکنه و کپی بازی میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)