چه جوری میشه تو Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box کیبورد رو تغییر داد؟ اپشن نداره
چه جوری میشه تو Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box کیبورد رو تغییر داد؟ اپشن نداره
دوست من گونه سوالات رو باید توی تاپیک بازی مطرح کنید ولی ایندفعه جوابت رو میدم:
وقتی داری بازی میکنی کلید esc رو بزن تا بازی بره روی pause بعد اینقدر کلید f2 رو بزن تا قسمت option و control بیاد....
البته این مشکل به طور مستقیم به درایور گرافیک مربوط میشه ولی در مورد این بازی توی یه سایت خارجی ادعاش شده بود که شما اگه آخرین پچ رو دانلود کنی مشکلش حل میشه:
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم آخرین ورژنش این باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ارور که در عکس میبینید میخواستم ببینم به چه دلیله ؟ ( وقتی بازی رو اجرا میکنم قبل از اومدن منوی بازی این ارور رو میده و از بازی خارج میشه
![]()
سلام.اگه زحمتي نيست اين مشكل بنده را هم بررسي كنيد.ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا اسم بازی و مشخصات کامل سیستم...
این رو دانلود کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.آدرس ظاهرا درست نيست.ممنون
سلام دوستان من تو اجرای Call of Duty 5 : World At War مشکل خطای صدا رو دارم تو تاپیک
گفته شده که گزینه زیر رو غیر فعال کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
disable unimodem half deplux audio device
اما اینم افاقه نکرد. یکی کمکی کنه من هنوز تو کف این بازی موندم تو این دوران قحطی
ما که نفهمیدیم مشکل لینکش کجابود ولی تا اونجا که من فهمیدم به هر حال شما به prevx .3 احتیاج داری...
حالا این رو امتحان کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بازی hawx رو نصب اما برای بازی آنلاین cd_key میخواد برای آنلاین بازیکردن به غیر از خرید بازی راه دیگه ای هم هست؟
سلام.ممنون از لطف شما.اين را نصب كنم؟ يا كار ديگري هم بايد انجام داد؟ تنظيمات خاصي هم مي خواهد؟ با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)