می شه یه نرم افزار بدین که بفهمم از کجا داره اینترنت استفاده می شه
ممنون
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
می شه یه نرم افزار بدین که بفهمم از کجا داره اینترنت استفاده می شه
ممنون
خیلی ها هستن مثل dwmeter و یه سری دیگه که اسم هاشون خیلی یادم نیست سرچ بزنید تو گوگل یا بپرسید توی فروم نرم افزار های بهترشم هستن
دوستان چطوره یه کلن با اجازه مدیران سایت تشکیل بدیم![]()
ثبت رسمی که نمیخوای بکنی البته بعضی سایت ها تلاش کردن تو ایران به عنوان مرجع کار کنن ولی تنها کارشون این بود که خدا تومن پول بگیرن به ازای هر نفر تا یه مچ الکی راه بندازن بین 2 کلن و یه پولی بزنن بر جیب مبارک غیر از اون کاری نکردن
شما اگر طلبه هستی اعضات رو جمع کن و اسم انتخاب کن که فایده و مزایایی نداره و شناخته نمیشی مگر اینکه با تیم های بزرگ ایران مسابقه بدی یعنی با اون خبره هایی که ما از نزدیک میدیدیم خوف میکردیم...![]()
در کل عمل بیهوده ای هست در ایران بخصــــوص بصورت انلاین وگرنه تو گیم نت ها کلن های قدری پیدا میشه
همین چند وقت پیش تو یه گیم نت تو شهر ما (همدان) مچ بوده ظاهرا از غرب کشور هر کلن 150ت ورودی سطحشم میگن شدید بالا بوده که هیچوقت تو انلاین اصلا امکان برگذاریش هم نیست!!!![]()
سلام به همه
من میخوام یه سرور کانتر استریک راه بندازم برای چند تا از بچه ها شبا بشینیم بازی کنیم
اما نمیدونم چطوری کسی هست به ما کمکنه
ممنون میشم!
vps میخواد یا همون سرور مجازی
باید سرور روش نصب شه بعدش پلاگین میخواد و کانفیگ که کار خیلی سختیه
همین سرورهایی که الان هستن میفروشن
سلام
من کانتر 1.6 نصب کردم + پچ +sXe Injected
ولی هیچ سروری پیدا نمیکنه نمیتونم انلاین بازی کنم
خواهشن راهنمایی کنیید متشکر میشم 5 ساعته اعصابمو خرد کرد هر کاری میکنم نمیشه چند تا پچ دیگه هم دانلود کردم بازم نشد
ویندوز من xP هستش
برای چی آی پی سرور ها رو وارد نمی کنید به صورت دستی ؟ (در قسمت Favorite می شد این کارو کرد تا جایی که یادمه)
[QUOTE=Arrowtic;7641127]برای چی آی پی سرور ها رو وارد نمی کنید به صورت دستی ؟ (در قسمت Favorite می شد این کارو کرد تا جایی که یادمه)[/QUOTE
مرسی از جوابت درست شد ولی وقتی وارد بازی میشم هنگ میکنه میاد بیروون اروور میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)