درسته، حرف شما تائید میشه
یوسیم های جدید همراه اول دقیقا این شکل هستن
بله دوست گرامی، هر گونه بسته فعال اینترنت همراه اول که داشته باشید شامل دانلود شبانه رایگان پائیزی هستید
این مورد برای خود بنده هم پیش اومد
فقط متاسفانه مامور پست پاکت سیم کارت رو زیر در میندازه و باید خودتون شانسی ببینیدش !
کدپستی صحیح رو به همون شماره ای که گفتید بصورت لاتین پیامک میکنید (که البته هزینه اس ام اس لاتین هم براتون محاسبه میشه !)
تو سایت قید شده این طرح در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده کنید رایگان هست (در غیر اینصورت مشمول این طرح نمیشید و سیم کارتی براتون ارسال نمیشه)، در صورتی هم که سیم کارت بدستتون برسه صد در صد شامل هدیه 15 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت دائمی میشید، حتی اگه بسته ی فعال هم داشته باشید بصورت رزو این بسته براتون بعد از پایان بسته ی فعلی فعال میشه
برای خود بنده دو سری ارسال کردن، یکی حدود 15 الی 20 روز بعد از ارسال پیامک و اون یکی حدود یک ماه بعد از ارسال پیامک (در صورتی که همه ی پیامک ها رو نهایتا تو یه بازه ی 3-4 روزه ارسال کرده بودم)
دقیقا برای سیم کارت اعتباری که بنده کدپستی رو پیامک کردم هم مشابه همین مورد که شما گفتید پیش اومد
برای بنده هم پاسخ پیامک عدم تعلق گرفتن یوسیم بود ولی در عمل به ازای پیامک هایی که زده بودم (2 بار) دو عدد یوسیم ارسال شد که با اون یه دونه مازاد هم یه سیم کارت دیگه رو تبدیل کردم
متاسفانه مامور پستی هم پاکت سیم کارت رو از زیر در انداخته بود داخل بدون حتی زنگ زدن ! (پاکتش هم شبیه پاکت قبوض همراه اوله و روش فقط کدپستی بصورت بارکد و آدرس و اسم مالک سیم کارت رو نوشته و مشخص نیست برای چه شماره ایه، داخل پاکت هم یوسیم و یه برگه راهنما هست)
برای فعال سازی هم با استفاده از کد دستوری بعد از حدود نیم تا یک ساعت آنتن سیم کارت فعلی رفت و یوسیم فعال شد و بسته ی هدید هم دقیقا با فعال شدن یوسیم فعال شد
البته اینکه همراه اول به ازای تعداد پیامک های ارسال کدپستی یوسیم بفرسته میتونه راه حل خوبی برای افرادی باشه که تو خونه چندین سیم کارت همراه اول دارن ولی فقط یکی یا دوتاشون رو گوشی فورجی هستن و به این ترتیب میشه سایر سیم کارت ها هم تبدیل کرد و از بسته ی هدیه شون هم استفاده کرد و دیگه لازم نباشه به دفتر خدماتی مراجعه کنید و کلی دردسر بکشید و هزینه هم متحمل بشید
دقیقا شکل ظاهری یوسیم ارسالی برای بنده هم به این صورت بود