آره برای EFLC هم عمل میکنه![]()
آره برای EFLC هم عمل میکنه![]()
نه میدونم که سوار میشه میخواستم بدونم همه میدونن که تو مرحله هم میشه اگه مقصدش دور بود میشه سوار شد و حوصلش کمتر میشه. چون گاهی مرحله ها راهش خیلی دوره و باید با تاکسی بری اگه حصوله نداشته باشی!
منظورم این بود که با تاکسی برین زودتر مقصدین !
میگما یه یکی دوباری تو یابون اتوبوس اومد. الان نمیاد چرا؟ میخوام سوار شم ببینم چه خبره!![]()
GTA دیگه ای قرار نیس بیاد؟
این که فسیل شد دیگه
اتوبوس کم میاد توی خیابونها ولی توی شهر اولی یه جا هست که مثل ایستگاهه اونجا همیشه 3 تا اتوبوس هست که میتونی سوار بشی یکمی بگردی خودت پیدا میکنی نزدیک پمپ بنزینه![]()
هنوز که به طور قطعی چیزی معلوم نیست ولی شایعاتی مبنی بر اینکه GTA V تا پایان سال 2011 یا اوایل سال 2012 میخواد بیاد هست ولی فقط در حد شایعه هست
الیته توی سایت استار گیمز هم همچین مطلبی رو گزاشته میتونی بری ببینی
نگاهی به حواشی مرتبط با Grand Theft Auto V
چطوری؟ کدم فایلو باید کجا کپی کنم؟ توی کدو فولدر بازی باید کپی کنم؟
فسیل مسیل رو بیخیال ما تازه داریم میگیمیمش !!
چرا کم میاد؟اون پمپ بنزین دقیق یادم نیست ولی چند باری از کنارش گذشتم. ولی اتوبوس فک کنم نبود. شاید یه پمپ بنزین دیگس؟ اگه عکس بزاری خوب میشه.
خب شما الان داری بازی میکنی ولی برای ماها که الان خیلی وقته بازی رو تموم کردیم فسیل به حساب میاد و دنبال نسخه جدید هستیم
کلا توی بازی کمه توی شهر هم زیاد نیست بیشتر توی اتوبان های هست فرودگاه هست و میتونی پیدا کنی
عکس که الان متاسفانه نمیتونم بزارم چون اینترنت ندارم ولی توی شهر اولی درست روبروی اتوبانی که میخوای بری برای فرودگاه یه ایستگاه هست که همیشه توش 3 تا اتوبوس هست نزدیک این ایستگاه هم یه پمپ بنزینه
اگه پیدا نکردی تا 3 روز دیگه میتونم عکش رو بزارم ولی یکمی بگردی پیدا میکنی![]()
این طریقه نصب هست
اول از حالت فشرده خارج کن بعد مراحلی رو که گفته به ترتیب انجام بده
Installation:
Extract xinput1_3.dll, xbox360cemu.ini file to the game exe directory.
Rename DLL if needed
Extract dinput8.dll file to the game exe directory if you want to hide your controller from the game.
**DO NOT REPLACE SYSTEM FILES**
تو هم مارو گرفتیگفتم توی کدوم فولدر دقیقا باید کپی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)