قیمت و انداره میل رو اگه میسه باهم بگید.ممنون
قیمت و انداره میل رو اگه میسه باهم بگید.ممنون
در سایتهای فروش عطر که ممکنه البته به روز هم نباشه 100میل رو قیمتی بین 155تا 189 زدن
و 150 میل هم 190 و خورده ای
بطور کلی ارزش خرید عطر با حجم بالا بیشتره چون از لحاظ قیمتی همیشه اینطوریه که فرضا اختلاف قیمت حجم 100با 150 فقط فرقش در 20 هزار تومن هست(برای مثال)!!!
سلام
دوستان میشه در مورد کارهای امپر یکم توضیح بدید که هر کدوم کپی چه عطریه؟
مثلا خوب پرزیدنت رو همه میدونن که کپی لالیکه و یا از تو زنونه ها کوبیسم زنونه کپی ایفوریاست
و یک سوال دیگه اینکه آیا تقلبی هم توشون هست یانه
Last edited by mehryar1973; 03-09-2013 at 19:51.
سلام
دوست عزیز محصولات امپر هرکدام اسانس های مختص خود را دارند و اصلا کپی نیستند
بوی پرزیدنت اصلا شباهتی با بوی لالیک ندارد همچنین کوبیسم ....
و نکته دوم اینکه محصولات امپر دو نوع در ایران یافت میشود یا شرکتی هستند یا قاچاق
که در بعضی از این ادکلن ها گفته شده که بوی قاچاق ها با شرکتی ها متفاوت است البته این درباره همشون صدق نمیکنه ولی شما در خریدتون حتما اطمینان حاصل کنید که شرکتی باشه
شنیدم ریو از هر عطری یه کپی داره معادلش تو ریو موجوده؟
تقریبا از اکثر برندهای مطرح ریو عطرهاش رو داره در مورد هوگو اینی که شما میگید رو دقیق نه اما مشابه Hugo manرو دیدم که ریو داشته![]()
در مورد رایحه سیستم کاریشون مثل ریو و یا اسمارت نیست که کپی برداری کنند ولی اکثر محصولاتشون رایحه هایی بر گرفته از محصولات برند های معتبر میشه توشون پیدا کرد. بنده زیاد روی این برند کار نمیکنم ولی لجند مشکیشو که تست کردم خیلی شبیه بلک ایکس اس از پاکو رابان بود.
این برند هم تقلبی نداره و فقط اختلاف قیمت های کمی که دارند مربوط به نحو ورود به ایران و یا نحو محاسبه سود هست
این چند میل و تو چه قیمتهایی هست.
من این عطری که گفتم رو خیلی دوست دارم اما قیمتش برام کمی بالاست.میخوام یه معادل خوب و نزدیک بهش پیدا کنم.امیدوارم با کمک شما بتونم.
کلیه محصولات ریو قیمتی حدود55هزار تومن دارند
100میل هست
البته قاعدتا رایحش با اونی که گفتید فرق داره فقط از همون برند هوگو هست
رایحهJust Differentخنک و تند هست//رایحه عطر مشابه هوگو من از سری ریو خنک و تلخ
بهرحال خوبه که قبل از خرید حتما تست کنید![]()
با تشکر از توضیحات مفید شما
راستش من خواهرم کوبیسم زنونه رو داره و مادرم هم ایفوریا رو داره من تفاوتی بین رایحه شون احساس نکردم البته بجز اینکه کوبیسم
اولش بوی الکل درش محسوس بود...
من محصولات این شرکت رو به شکل ست اسپری و ادکلن وساده دیدم هم با لیبل هم بدون لیبل،قیمت هم از حول حوش سی وخورده ای شروع میشه به بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)