مرسی ولی نه دیگه اینجوری نمیخوام
میخوام هر طور شده محل آموزشی عوض بشه
راهی هست؟
مرسی ولی نه دیگه اینجوری نمیخوام
میخوام هر طور شده محل آموزشی عوض بشه
راهی هست؟
با دستور مستقیم فرمانده کل قوا یا سردار فیروز ابادی یا رئیس ستاد مشترک ارتش بله امکانش هست !!!!!
رفیق همونجا که داری خدمت میکنی وایسا خدمتت رو بکن
هر چه خدمتت راه تر باشد،بعد از اتمام لذت خاطراتش کمتر خواهد بود و ایضا" هر چه راحت تر باشد زمان دیرتر می گذرد.
دوستان هر چه قسمتتون هست برید و نترسید هر چه اسون تر بگیرید بهتره بهرحال اگه سختی هم داشته باشه تجربتون بیشتر میشه براتون خاطره میشه خلاصه اول اخر تموم میشه من خودم نیروی انتظامی و.ا بودم تو یزد و بافق اولش فکر میکنی بدجایی هست ولی بعدا میفهمی چقدر خوب بوده به نظر من شهر خودت باشی بدتره
برادر یک راه دیگری هم هست،با یغلوی برو تو صرت فرمانده،بعد قضایی می شوی چند ماه زندان نوش میکنی،مقداری هم جریمه پرداخت می کنی،در اینصورت تجدید دوره خواهی شد و مکان آموزشی ات را تغییر خواهند داد.
نه بابا.این چه راهیه.
اینجوری زندانش میکنن.
امکان تغییر مکان اموزشیش هم خیلی کمه.
رفیقی که از الان داری می ترسی گوش کن:
شما برو یه پارتی گیر بیار که بتونه جاتو عوض کنه.یکی از رفقای منم همینجور بود.یه اشنا تو نظام وظیفه پیدا کرد کدشو از ناجا زدن به سپاه.3 روز قبل از اعزامش بود.
يعني هااا. آدم چيزايي ميشنوه كه جاي سوال داره
با يغلوي بزنه تو صورت فرمانده؟؟؟
فرار كنه؟؟
بابا بجاي اميد دادن اينجوري ميترسونيد بيچاره رو.
يادمه منم كه ميخواستم برم همه ميترسوندن ولي خوب به قول دوستام ميگن من دوست دارم برم سربازي . بس كه به حرف هيچ كس گوش ندادم!!
-
به طور كلي مهم محل آموزش نيست چون رس ما رو كشيدن تو سيرجان .ولي يگان خدمتي يا دوره ضرورت رو بايد يه كاري بكني كه جايي رو كه دوست داري بيفتي.
بدون پارتي هم ميشه. كافيه بعد از پايان آموزشي بري به اون محلي كه زير نظر اون نيرو هست و درخواست انتقالي بدي (اگه اونجا نيفتادي) يه سري مدرك هم جمع و جور كني كه مشكلات داري و ميخواي اميريه ات رو بزني اونجا.
يكم بايد بدويي البته اگه دوست داري كه خودت دنبال كار خودت باشي. درست ميشه.
من 5 روز رو هي رفتم اومدم كه كار انتقاليم درست شد. اونم تو مرخصي بعد از آموزشي!!!
البته راهی که من گفتم،جدی نگفتم،در واقع خواستم بگویم هیچ راهی نیست،خوب معلوم است هر کسی دو ماه آموزشی را به دست کم 3 ماه زندان ترجیح می دهد.
خیلی ممنون از ابراز همدردی و راهنمایی دوستان
راستش من این انتقال رو برای خودم نمیخوام، الان برادرم اونجا هست و داره آموزشی رو میگذرونه (اعزامی 19 تیر)
اصلا سختی آموزشی به درک ولی مشکل اینه که بعد از آموزشی اونها رو میفرستن مرزبانی سیستان و بلوچستان! با اشرار مسلح و قاچاقچی ها و ...
میخوام هر طور شده برای بعد از آموزشی مرز نیفته و داخل شهر باشه
حالا راهی هست؟
مگه آموزشی داداشت کجاست؟
کی گفته حتما میفرستن زاهدان؟
والا منم که آموزشیم کرمانشاه بود همیشه میگفتن شما میوفتین س و ب که اینجور نشد، آخرش اقتادم بندرعباس
هیچی معلوم نیست
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)