تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 935 از 1124 اولاول ... 4358358859259319329339349359369379389399459851035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,341 به 9,350 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

چند روزی میشه که قطعی نداره
    سرعت سرویس های حجمی همون سرعت اسمیه حداقل تو 1 مگ و 2 مگ اینطوره شک نکن تو 256 و... هم همینطوره
    یعنی 128 با سرعت 128کیلوبایت دانلود میکنه ؟!
    ساعت رایگان داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یعنی 128 با سرعت 128کیلوبایت دانلود میکنه ؟!
    ساعت رایگان داره ؟
    نه با 16 دانلود میکنه
    ساعت رایگانم بهنام میگه 1 تا 7 صبحه ولی فک کنم 1 تا 6 باشه

داره خودمونی میشه lonely--boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها خوبین ؟

چندتا سوال داشتم
    ظاهرا تو سرویس ها فقط پارس آنلاین مونده با های وب حالا میخوام بدونم این شرکتها ساعت رایگان دارن ؟ اگر دارند از ساعت چند تا چنده ؟ و اینکه سرعت دانلود تو این ساعتهای رایگان رو چنده ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مرسی لطف داری
    لیاقت این دزدا بد تر از ایناس . من خودم مجبوری دارم استفاده میکنم . و برای اینکه بذاری دانلود و سیستم رو ول کنی خیلی خوبه !
    من خودم بین 10 تا 15 دقیقه میذارم . اگه حساب کنی حدودا 5 تا 10 ثانیه طول میکشه کانکت شه ... زمان زیادی رو از دانلود از دست نمیدی نسبت به سرعت 32 !!!

دوستان اولا اینکه نترسین ! کیلاگر توش نذاشتم ... اهل دزدی از مردم نیستم . دوم اینکه برای اینکه یکم بیشتر از حق خودتون رو از این دزد های مال مردم خور بگیرین پیشنهاد میکنم از این نرم افزار یا اگه بهش اعتماد ندارین هر نرم افزار دیگه ای که اینکارو میکنه استفاده کنین .

‌BZ7 عزیز ممنون به خاطر همه چیز ولی دوست گلم این برنامه که زحمت کشیدی نوشتی تو ویندوز 8.1 ۶۴ بیتی کار نکرد ممنون میشم اگر بتونی درستش کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بیشتر توضیح بده عزیز . یعنی شما سرویس محدود مخابرات گرفتی . هر بار که در ساعت غیر رایگان کانکت میشی 40 مگابایت کم میکنه یا فقط برای اولین باری که سرویس رو شارژ کردی و وصل میشی ؟
    منظورم این است که هر صبح که از خواب بیدار میشم اول بار که به اینترنت وصل میشم، بدون اینکه کاری کنم 40 مگ از حجمم کم میشود (حتی اگر کانکت شدن 10 ثانیه طول بکشد) اما پس از این مقدار کاهش حجم وضعیت به حالت عادی برمیگرده، حال دوباره صبح روز بعد و مجددا با اولین کانکت به اینترنت این پروسه تکرار میشود، البته الان دارم دل و روده برنامه های نصب شده توی لپتاپم را خالی میکنم ببینم مشکلی از اونها نیست که مثلا آپدیت بشن..... دو سال پیش که حسابگر محدود داشتم این مشکلو نداشتم

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

‌BZ7 عزیز ممنون به خاطر همه چیز ولی دوست گلم این برنامه که زحمت کشیدی نوشتی تو ویندوز 8.1 ۶۴ بیتی کار نکرد ممنون میشم اگر بتونی درستش کنی
    خودم 8 64 بیت دارم . میشه بگی دقیقا چه مشکلی داره ؟ اگه اررور میده بنویسی دقیقا چی هست که مشکل رو برطرف کنم

یه نکته : برنامه رو طوری تنظیم کردم که روی .Net Framework 2 تا 3.5 اجرا بشه . فکر کنم ویندوز 8.1 پیشفرض اینا روش نصب نباشن و از 4 به بعد به صورت پیشفرض اجرا میشه . اگه اینطوره بگو که یه نسخه 4 مخصوص خودت برات آپ کنم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

منظورم این است که هر صبح که از خواب بیدار میشم اول بار که به اینترنت وصل میشم، بدون اینکه کاری کنم 40 مگ از حجمم کم میشود (حتی اگر کانکت شدن 10 ثانیه طول بکشد) اما پس از این مقدار کاهش حجم وضعیت به حالت عادی برمیگرده، حال دوباره صبح روز بعد و مجددا با اولین کانکت به اینترنت این پروسه تکرار میشود، البته الان دارم دل و روده برنامه های نصب شده توی لپتاپم را خالی میکنم ببینم مشکلی از اونها نیست که مثلا آپدیت بشن..... دو سال پیش که حسابگر محدود داشتم این مشکلو نداشتم
    چیزی که من فهمیدم اینه که هر 24 ساعت 1 بار این اتفاق میوفته و وقتی برای اولین بار توی اون روز وصل میشین 40 مگابایت از حجمتون کم میشه خیلی سریع . اگه درسته لطفا تایید کنید

دوستان دیگه ای که محدود مخابرات دارن لطفا این مورد رو بررسی کنن و خبر بدن . برای اولین بار که در اون روز کانکت میشید بدون اینکه کاری انجام بدین به پنل برین و حجمتون رو چک کنید ( شب قبل هم پیش از دیسکانکت کردن حجم فعلی رو بنویسین )
    یعنی اگه اینطور باشه حرف زدن با مخابرات فایده نداره . جدی جدی باید بریم درشو تخته کنیم

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خودم 8 64 بیت دارم . میشه بگی دقیقا چه مشکلی داره ؟ اگه اررور میده بنویسی دقیقا چی هست که مشکل رو برطرف کنم

یه نکته : برنامه رو طوری تنظیم کردم که روی .Net Framework 2 تا 3.5 اجرا بشه . فکر کنم ویندوز 8.1 پیشفرض اینا روش نصب نباشن و از 4 به بعد به صورت پیشفرض اجرا میشه . اگه اینطوره بگو که یه نسخه 4 مخصوص خودت برات آپ کنم

مرسی حالا من نمیدونم مربوط به نت فریم ورک هست یا نه ولی دیسکانکت رو انجام میده نمیتونه دوباره کانکت کنه متن اروری هم نداره

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

مرسی حالا من نمیدونم مربوط به نت فریم ورک هست یا نه ولی دیسکانکت رو انجام میده نمیتونه دوباره کانکت کنه متن اروری هم نداره
    چند نکته رو مد نظر داشته باش : به هیچ وجه کانکشن رو از لیست داخل برنامه عوض نکن !
    به هیچ وجه موقع اجرا user و pass رو عوض نکن . چون بعد از هر بار دیسکانکت کردن مقادیر رو مستقیم از textBox ها میگیره
    این برنامه از rasdial خود ویندوز استفاده میکنه . موقع کانکت کردن یه صفحه CMD باید بالا بیاد . اونو چک کن ببین اونجا چی مینویسه .

10. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نه با 16 دانلود میکنه
    ساعت رایگانم بهنام میگه 1 تا 7 صبحه ولی فک کنم 1 تا 6 باشه
    کیهان تو هنوز تا 6 دانلود میکنی به جان مدیر عامل مخابرات تا ساعت 7 رایگانه حالا خود دانی میخوای تا 6 دانلود کن

12. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •