تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 935 از 2199 اولاول ... 435835885925931932933934935936937938939945985103514351935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,341 به 9,350 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من امروز اهواز به چند تا از مراكز فروش مبين نت سر زدم

يكي شون كه يه مقداري اشنا هم در اومد گفت كه سرعت هاي بالاي 512 همه محدود شده هستند و حداكث 50 -60 كيلو بايت بيشتر دانلود ندارند

گفت كه خودش هم اصلا به كسي بيشتر از 512 توصيه نمي كنه

يه چيزاي ديگه هم گفت كه فعلا بماند

اوضاع اهواز همينه ديگه اينترنت همه نوعش ااز وايمكس گرفته تا.... فتضاح هست و بنداز بندازه. هيچكس هم جوابگو نيست
    دوست عزیز اگه چیز خاصی می دونی بگو و ما رو هم در جریان بزار آخه خیلی از دوستان توی اهواز با کندی بسیار شدید سرعت در شب مواجه هستن لطفا اگه اطلاعاتی داری به ما هم بگو (دوست نداشتی اینجا بگی با پیام خصوصی بگو)
    اگه مثلا می دونی محدودیت خاصی برای کاربرا گذاشتن و یا اینکه کی قراره درست بشه این وضعیت !!!

2. 2 کاربر از hooss128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آره عزیزم مطمئن باش.
    وضعیت قبلی سیگنالت بهتر بوده. احتمالا وقتی جای مودم رو عوض کردی BSID هم عوض شده و اومدی رو یه سایتی که ترافیک کمتری روش بوده.
    من قبلا هم گفتم سرعت اینترنت به آخرین چیزی که ربط داشته باشه سیگنال وایمکس مگر اینکه وضعیت سیگنال اونقدر داغون باشه که قطع و وصل بشه. کلا CINR بالای 11 میتونه یه سرویس خوب بگیره.
    سلام دستت درد نکنه بابت جواب.
    یکی از دوستام هم گفت که احتمال داره روی یه دکل دیگه رفتی که سرعتت خوب شده.
    وایمکس هم چیز عجیبیه والاااااااااااااااااا

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوست عزیز اگه چیز خاصی می دونی بگو و ما رو هم در جریان بزار آخه خیلی از دوستان توی اهواز با کندی بسیار شدید سرعت در شب مواجه هستن لطفا اگه اطلاعاتی داری به ما هم بگو (دوست نداشتی اینجا بگی با پیام خصوصی بگو)
    اگه مثلا می دونی محدودیت خاصی برای کاربرا گذاشتن و یا اینکه کی قراره درست بشه این وضعیت !!!
    سلام

مطلبي نيست كه فكر كني حالا معجزه مي شه و قراره اوضاع بهتره بشه؛ بيشتر سوالات خودم بود

يكيش اينكه كلا سرعت هاي بالاي 512 نه به صورت محدود شده بلكه بدتر از اون اصلا تو مبين نت وجود نداره كه حالا بخوان محدودش بكنن اخر سرعت همون 512 هست و اونايي كه سرعت بالا دارند از خوش شانسي و خلوت بودن مركزي بوده كه بهش وصل شدن

اونجاهايي هم كه سرعت بالا دارند مثل دانشگاهها و شركت ها كلا نوع خدمات ارائه شده (از نظر نوع سرويس اينترنت) بهشون فرق مي كنه او از نوع اين طرح هاي اشغالي نيست كه به ما مي دن

بعدش احتمالا تا دو ماه ديگه يه دكل تو شهرك نفت راه مي افته كه پوشش اونجا رو بهتر كنه البته مثل اينكه دكل الان هم وجود داره ولي غيرفعال هست.

البته واسه اينكه بدونيد اهواز تو همه زمينه ها فرق مي كنه و قانون جنگل توش حكمفرماست بدونيد واسه تبديل مودم ايرانسل به مبين نت كه تو تهران 25 تومن هزينه داره؛ اينجا بالاي 60 تومن ازتون مي خوان.
    Last edited by arash59b; 29-07-2012 at 11:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    TEH

پيش فرض

Signal Strength 83%
    Link Quality(CINR Reuse1) 4%
    Link Quality(CINR Reuse3) 27%
    CINR Reuse1 10.89dB
    CINR Reuse3 15.47dB
    RSSI -69.17dBm
    UL_FEC QPSK(CTC)1/2
    DL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
    BSID F6:C00197
    POWER 8.73dBm
    سلام دوستان این status منه ، چند تا سوال داشتم 1. link qulity مربوط به چیه؟
    2.power خیلی متغیره برای من علت چیه؟بین 3 تا 19! بالا باشه بهتره؟
    3. وضعیت CINR خوبه؟
    اینم یه توضیح بدین لطفا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به آقای سلام کن:
    وضعیت شما بد نیست. اگر بتونی به مقادیر بهینه که نوشتم نزدیکش کنی، بهتر هم میشه.
    دوستان؛ یه سؤال:
    گذشته از وضعیت آنتن دهی و قدرت سیگنال، یه چیز دیگه در مورد مبین نت که خیلی آزاردهنده است، اینه که یکباره آی پی عوض میکنه.
    یعنی نشسته ای و داری یک پیام میدی؛ حالا فرض کن تصویر و لینک و نوشته آماده کردی که تو یه پست بگذاری، یکدفعه میبینی که آنتن عوض شده و مجبوری مودم را ریست کنی. یعنی همه چی از دست میره.
    این برای شما هم پیش میآد؟

7. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیشب یه فایل 800 مگابایتی گذاشتم واسه دانلود 40 درصدش دان شده ..
    شبها دیگه درست بشو نیس ..
    برات متاسفم مبین نت دو زاری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مربوط میشه به نسبت سیگنال به نویز شما. وضعیتش لب مرزه. سعی کن بهترش کنی و از 10 به 13 برسونیش.
    power توان خروجی مودم شمارو نشون میده که کمترش بهتره برای شما.
    اینم یه توضیح بدین لطفا

10. این کاربر از MaysamMaysam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چند روز پیش تماس گرفتم گفتم سرعتم به شدت کنده .اپراتور فرمودند 10 گیگ حجم داشتید که 7 گیگش مصرف شده و 3 گیگ باقی مونده.گفتم چه ربطی داره به سرعت گفت حسابتون رو شارز کنید.منم گوشی رو قطع کردم دیدم داره شعر میگه..روز بعد تماس گرفتم اپراتور فرمودند با اسپید تست تست بگیر و سرعتت رو بگو منم این کارو کردم و سرعتم رو بش گفتم.و در پاسخ گفت چقدر سرعتت کمه بهش گفتم اگه کم نبود که تماس نمیگرفتم حالا باید چکار کنیم اپراتور گفت نمیدونم والا یه روز دیگه سرعت رو تست کنید::::::::::

12. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه new_folder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام. من دهم شارژ ماهیانه ام تموم میشه. می خواستم بپرسم چجور باید مجددا شارژ کنم؟ توی صفحه پرداخت اینترنتی باید وارد کنم؟ تو قسمت مبلغ چقدر باید بنویسم؟

تعرفه من 1 مگ 4 گیگ هستش. تو لیست تعرفه ها نوشته 24 هزار تومن. و اینکه میخواستم بدونم چقدر باید پرداخت کنم. آیا همون 24 هزار تومن است یا مالیات هم باید بپردازیم.
    یه سوال دیگه، اگه هنوز از طرح باقی مونده باشه (هم زمانی و هم حجمی) اگه پول رو پرداخت کنم چه اتفاقی میوفته؟؟؟؟؟؟

خواهش می کنم فوری فوری جواب بدید. نیاز دارم اساسی ... همین الان منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من دهم شارژ ماهیانه ام تموم میشه. می خواستم بپرسم چجور باید مجددا شارژ کنم؟ توی صفحه پرداخت اینترنتی باید وارد کنم؟ تو قسمت مبلغ چقدر باید بنویسم؟

تعرفه من 1 مگ 4 گیگ هستش. تو لیست تعرفه ها نوشته 24 هزار تومن. و اینکه میخواستم بدونم چقدر باید پرداخت کنم. آیا همون 24 هزار تومن است یا مالیات هم باید بپردازیم.
    یه سوال دیگه، اگه هنوز از طرح باقی مونده باشه (هم زمانی و هم حجمی) اگه پول رو پرداخت کنم چه اتفاقی میوفته؟؟؟؟؟؟

خواهش می کنم فوری فوری جواب بدید. نیاز دارم اساسی ... همین الان منتظرم

پرداخت اینترنتی-- از ATM بانک ملت-- واریز از بانک ملت
    از اون قیمتی که زده توی سایت بیشتره باید زنگ بزنی پشتیبانی دقیقش رو بهتون میگن
    اگر فاکتور براتون صادر کرده باشن و در حال انتظار باشه به محض واریز تعرفه قبلی + حجم از بین میره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •