به نظرتون بهترین کفش واسه دوئلر firearm چیه؟؟؟؟
من به نظرم Brown boots هست !!!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به نظرتون بهترین کفش واسه دوئلر firearm چیه؟؟؟؟
من به نظرم Brown boots هست !!!!
تایید میشه.خودشه...
البته این که خوش شانسی نیست.به هر حال steering a paddle steamer پولش 82% هست وباید اینطور باشه.
ولی بدشانسی روببین تو ورلد 1 تازه grave robber رو باز کردم.ولی 10 ساعت توش کار کردم هنوز هیچی بهم نداه.هیچی...![]()
ID ؟اگه بازی نمیکنی هرچی پول مول داری ( از همه پول کشور ها یه مقدار داریا !! : دی ) همرو بفرست : دی
البته اگه بازی نمیکنی !
کار 47 درصد exp با +25 لیبور 88 تا تجربه داد ! Building a fort رو م تا لول 23 باز میکنم .یه کار که پولش 25% و تجربش 45% هست رو 2 ساعت انجام دادم به من 23$ داد و 48 exp
چیزی که زیاده آدم ه واسه نفله شدن . بگردی پیدا میشه D:بچه ها من دیگه از کار کردن خسته شدم، یه 600 تایی هم کلا پول دارم، میخوام برم تو کار دوئل: دی
یه بدبخت بیچاره نمیشناسین من برم نفلش کنم؟: دی
مبتونم یه تفنگ هم بخرم! اگه نیاز باشه...
بهترین اسلحه که بسته به لولت میتونی داشته باشی رو بخر
یه سوال
من یادمه قبلا این درصد ها مال هر نیم ساعت بود! اما تو این و جدید درصد ها مال 1 ساعت کاره یعنی کار 82% پول تو 2 ساعت باید 160$ پول بده تو چطوری 4 برابر در میاری ؟؟؟؟
مال شما که خوبه مساله من اینه تو دو ساعت کار تقریبا پول و تجربه کمتر از 1 ساعت رو گرفتم
فرستادمM0hammad
حواست باشه که بعد از M ، صفر هستش نه O
تیکت بذار شاید مشکلت حل شد .مال شما که خوبه مساله من اینه تو دو ساعت کار تقریبا پول و تجربه کمتر از 1 ساعت رو گرفتم
دمت گرمفرستادم
خیلی حال داد
چقدر اسلحه داشتی تو : دی
خلاف کار بودی ؟ : دی
lolدمت گرم
خیلی حال داد
چقدر اسلحه داشتی تو : دی
خلاف کار بودی ؟ : دی
اینا آخریاش بود ! اون موقع سیستم جنگ فرق داشت و فوقالعاده هزینه بر بود بخاطر همین تعداد افراد درجه دار کم بود !
اولین جنرال بازی یه آمریکایی بود بعد یه ترک . تو ایران هم من اولین سرهنگ بودم . واسه جنگ از کشورای دیگه پول میگرفتم براشون میجنگیدم یک حالی میداد .
برادران ادونچر کار این کوئست رو چرا بهم نمیده ؟
There'll be trouble! Beat Jack Plummer (duel
تا کوئست قبلی رو انجام دادم ! ولی این باز نشده هنوز (کار خاصی باید انجام بدم) ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)