مشکلاتتون رو بصورت آنلاین با کارشناسای خود سایت شاتل در میون بذارین.
من دیشب یه مشکلی داشتم آنلاین رفتم بهشون گفتم خیلی زود هم جوابمو دادن.
برام جالب بود که اینقد زود جواب دادن.یعنی قسمت گفتگوی آنلاین که نوشته واقعا آنلاینن!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکلاتتون رو بصورت آنلاین با کارشناسای خود سایت شاتل در میون بذارین.
من دیشب یه مشکلی داشتم آنلاین رفتم بهشون گفتم خیلی زود هم جوابمو دادن.
برام جالب بود که اینقد زود جواب دادن.یعنی قسمت گفتگوی آنلاین که نوشته واقعا آنلاینن!!
Last edited by attractive_girl; 16-08-2009 at 13:54.
از سرویس های شاتل سرعت کدوم بالاتره؟
به ترتیب سرعت دسته بندیشون کنین لطفا
منم شبا سرعت خیلی پایین میاد به طوری که اگه با دایال وصل شم سرعتم بالاتره!!
هر 30 min هم خودش قطع میشه و اگه هم قطع نشه سرعت به قدری پایین میاد که آدم فکر میکنه dis شده
بعدم اگه خودت دیس کنی و بخوای دوباره وصل شی PPPOE میشه![]()
نمیدونم چرا واسه شماها اینجوریه ! اما من که شب ها دارم با سرعت 60 تا 70 ثابت دانلود میکنم. دیشب 1320 مگ دانلود کردم... 128 eco هم دارم
شب تا ساعت 2 الی 2.30 سرعت دانلود برای همه پایینه دلیلشم اینه که همه همزمان در حاله دانلود هستن اما ار ساعت 2.30 به بعد سرعت بالا میره
حرف شما درست ولی قسمت فروشش آنلاین نیست اکثرا ولی پشتیبانیش آره هست![]()
دلیل را گفتم در مراکز مخابراتی شلوغ شبها دجار افت کیفیت میشه و شاتل کیفیت شبکه را فدای فروش بیشتر می کند.با مقایسه دو خط ما در دو منطقه مسکونی و تجاری به این نتیجه راحت می رسید.این توضیحات را اینجا دادم که دوستانی که در مناطق مرفه تر در شهر خود زندگی می کنند بعد از پرس و جوی دقیق از شاتل خرید کنند.
همان شب چند بار به کارشناس آنلاین گفتم اما سرش شلوغ بود و جواب نداد،یکبار هم گفت برای قطعی باید زنگ بزنی.دیشب هم ساعت 2 پشتیبان چراغش خاموش بود.بی خیال شدم.ضمنا قطع و وصل میشه یعنی اگر در حال دانلود از سایتهایی که قابلیت رزیوم ندارند باشید هر چه دانلود کردید به هدر می رود.
اتفاقا من دیشب حدود ساعت 8 شب قسمت گفتگو با کارشناس فروش رو رفتم و همون موقع بصورت آنلاین جوابم رو گرفتم![]()
آقا من از شاتل adsl گرفتم دو هفته پیش هنوز نیومدن برای نصب زنگ زدم میگن هنوز مخابرات خط را رانژه نکرده ممکنه خط مشکل داشته باشه . یعنی چه ؟
خوب منم که گفتم همیشه نیستن ولی پشتیبانیش 24 ساعت هستن من خودم یه بار 4 صبح باهاشون چت کردم![]()
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)