سلام
منم دارم از سپنتا فرار میکنم.یک ماه از نوین نت تستی گرفتم.هم قیمتاش خوبه و هم ظاهرا سرویسش.وصل شد خبر میدم.![]()
سلام
منم دارم از سپنتا فرار میکنم.یک ماه از نوین نت تستی گرفتم.هم قیمتاش خوبه و هم ظاهرا سرویسش.وصل شد خبر میدم.![]()
شاتل پارس انلاین سپنتا نرید ........................ سپنتا باز خوب ولی کیفت باند جالبی نداره مخصوا برای گیم انلاین و گران هست ....
کسی از دوستان نگفت مخابرات اینترنتی ثبت نام داره یا نه ؟!! ... ادرس بدید 512 راحت میدن چی میخواد ؟!!
دوستان من الان 128 صبانت دارم و سرعت دانلود روزانم حدودا 220 هستش و شبانه هم 50 تا 80
یعنی هر شب سرعت همین بوده و اصلا مثل شاتل یکدفعه سرعت رو کم نمیکنن
بیشتر از همه سرعت شبانه رایگان برام مهمه ! کسی سرویس بهتری از شرکت دیگه ایی که برای غرب تهران طرف های شهرک اکباتان خوب باشه سراغ داره ؟ یا کلا تهران
سلام مودم بدون طرح است و 110 خریدمش و نوش 110 تومان است.مال شرکت مبین نت است
مدل : bm632
به علت جابجایی خونه میخوام بفروشمش
به قیمت 75 تومان . 4ماه کار کرده در حد آکه همه چیش توپه.
اگر مایل بودید با مودم وایفای 130 ایرانسل(از این مودم بزرگ ها) که قیمتش 100 تومان است تعویض میکنم .
دوستان پیام خصوصی بدن
اینم عکسش :
از اهواز
Click here to view the original image of 946x274px.
![]()
سلام یه سوال در مورد ترافیک مصرفی دارم ،می خواستم بدونم مبنای محاسبه ترافیک مصرفی آیا فقط میزان دانلود است یا مجموع دانلود وآپلود با هم.
سلام
مسلماً مجموع دانلود و آپلود.
سلام من پارس آنلاین دارم خیلی خوبه من سرویس 512 گرفتم خیلی هم سرعتش بالاست تو هم پارس آنلاین بگیر
دوستان لطفا در مورد adsl مخابرات تو شرق تهران ( شهید تندگویان) نظر بدید برای بازی آنلاین چجوریاست ؟
تا انجا که یادمه یکی از دوستان که مانند من مشکل داشت البته من از تندگویان نبودم ولی ان دوست بود با هم رفتیم از مخابرات بیرون
کلا روتر این مرکز تا دو ماه پیش مشکل داشت
بچه ها از ساعت 3 دیشب تا الان دیگه اینترنت من صفحه هم باز نمیکنه . زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت نویزش بالاست باید سرویس پایین تری برداری :(
هیچ راهی بجز پایین اوردن سرویس برای رفع نویز خط نیست . حتی به سر خط هم وصل کردم بازم نویز داشت.
مگه میشه یه دفه خط نویز بگیره اخه الان یه هفته هست دارم سالم بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)