تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 935 از 1759 اولاول ... 43583588592593193293393493593693793893994598510351435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,341 به 9,350 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مودم من چراق adsl link ثابته ولی سرعت پایینه و بعضی مواقع کاملا قطع میشه و سه مورد مشکوک وجود داره که در زیر آوردم نمیدونم ربطی به مشکل من دارن لطفا راهنمایی کنید متشکرم

LAN Connection Check
    Test Ethernet LAN Connection PASS

ADSL Connection Check
    Test ADSL Synchronization PASS
    Test ATM OAM F5 Segment Loopback PASS
    Test ATM OAM F5 End-to-end Loopback PASS
    Test ATM OAM F4 Segment Loopback PASS
    Test ATM OAM F4 End-to-end Loopback FAIL

Internet Connection Check
    Test PPP Server Connection PASS
    Test Authentication with ISP PASS
    Test the assigned IP Address PASS

Ping Primary Domain Name Server FAIL

بفرمایید این هم عکسهای من

Last edited by na balad; 05-09-2010 at 21:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    استان بوشهر شهرستان گناوه

پيش فرض

سلام دوستان من یک مودم 8811 دارم که می خوام از حالت bridge به حالت pppoe ببرمش اما هر کاری می کنم نمی ره یا اینکه می ره هم با حالت pppoe کار نمی کنه با تنظیمات تو خود مودم مشکلی ندارم با تنظیمات تو ویندوز مشکل دارم و نمی دونم باید چه کار کنم کسی نیست کاملا بهم توضیح بده.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

1. يه کم توضيح ميدين چطور اينکارو کنم؟

2. مدلش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بسيار ممنون.
    1- اول راهنمای مودمتون رو که تو پست اول گذاشتیم دانلود کنید. مطمئن ام خودتون میتونید از رو شکل ها مرحله له مرحله نصب کنید. ولی من هم میگم. درهر حال دانلود کنینش بهتره.

واسه اینکه کاسه - کوزه مودمت نشکنه ، بهتره بجای یه کله رفتن مرحله به مرحله بریم که ببینیم تنظیمات الآن سیستم هاتون چظوره.

اول پیشنهاد میکنم هر دو سیستم رو بذاریم رو اتومات که مودم خوش بهشون IP بده. اگه نشد بعدا عوض میکنیم.
    واسه این کار باید از آیکن های LAN و WAN در سیستم هاتون با راست کلیک کردن Properties بگیرین و تو منوی ظاهر شده از TCP/IP دوباره Properties بگیرید :

همونطور که میبنی سیستم من روی اتوماته. شما یه چک کن وببین وضعیت سیستم هاتون چیه؟ اگه فرق داشت یه عکس واسم بذار تا ادامه بدیم.

من اون راهنما رو گرفتم . ip ها هم اوتوماته . دستی رو دقیقا یادم نیست چه اعدادی میدادم ؟؟؟؟؟؟ آخه قبلا هم اوتوماتیک بوده این مشکل رو نداشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید این آیکونها که تو تسکبارم گوشه ویندوز وقتی سیستم رو رسیتارت میکنم و مودم خاموشه بلافاصله وقتی صفحه دسکتاپ بالا میاد این آیکونها هم بالا میاد ولی وقتی مودم رو قبل از بوت شدن سیستم روشن میکنم حدودا 2 دقیقه ای طول میکشه تا این آیکونها لود بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و جالبه که وقتی رو یه برنامه کلیک میکنم اون برنامه هم تا لود نشدن این آیکونها بالا نمیاد !!!!! الان این دقیقا به مودم مربوطه !!!!! در هر دو حالت به هیچ وجه نمیتنم وارد تنظیمات مودم از طریق اکسپلورر بشم !!!!!!!!!!!!

من نمیدونم چه اتفاقی میافته ولی چیزی که معلومه اینه که سیستم شما وسطای کار IP مودم رو تغییر میده که اصلا منطقی نیست . فعلا منتظر جواب Asus هستم!

----------------------------------

مرسی از جواب
    مودمم asus am602 هست
    خیلی مشغولم کرد ولی نشد که نشد
    یکی از دوستام بم گفته نداگستر برای امنیت بیشتر خط من را برای pc فعال کرده و رئی کامپیوترهای دیگه جواب نمیده باید زنگ بزنم درستش کنند
    راستش خیلی نفهمیدم چی میگه
    نظر شما چیه؟

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
    من هم نفهمیدم. یعنی چی؟ شما هر سیستمی رو که تنظیم کنی میتونی با مودمت باهاش کارکنی!!!
    ----------------------------------
    ممنونتم دوست عزیز من چون چند روز پیش تو انجمنم مطرح کرده بودم که مشکل قطعی دارم و عکس که انداختم دوستان گفتند خیلی داغون هستم.و نویزش روی 6 7 بود.ولی الان که گرفتم دیدم اینجوریه .به نظرتون از چی هست ؟؟ اون موقع از مخابرات بوده یعنی ؟؟
    مرسی
    آره یادمه ؛ اون نتیجه ات یادمه ، رسما مرخص بود. شاید آب رفته بوده تو کابل ها !! الآن که روبه راهی. ممکنه اون موقع نویز زیاد بوده. سعی هر چند وقت یه بار چک کنی. . .

4. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hekhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه ایراد الان گرفت که این IP با کامپیوتر دیگه مشترک هست.جریان اینا می دونید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من یک مودم بی سیم d-link 2640u دارم و درست نصبش کردم ولی موقه وصل شدن به اینترنت ارور 678

می ده به 1899 زنگ زدم گفت از مخابرات وصل وتنظیمات مودمت اشکال داره ولی من نگاه کردم همه چیز

درست بود
    حالا من باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من یک مودم بی سیم d-link 2640u دارم و موقه وصل شدن به اینترنت ارور 678 می ده به 1899 زنگ زدم گفت

از مخابرات وصل و تنظیمات مودمت اشتباه من چک کردم همه چیز درست بود من باید چیکار کنم لصفا راهنمایی کنید

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

ماشالله ماشالله بروبچ ترکوندن با این راهنمایی هایی که میرسونند

........!!!!!کمک!!!!!.......

نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    اين مشكل گاهي وجود داره و خودش هم درست ميشه
    اما اگه مكرر اين مشكل رو داريد بايد يه دور آي پيتون رو دستي عوض كنيد

سلام دوستان من یک مودم 8811 دارم که می خوام از حالت bridge به حالت pppoe ببرمش اما هر کاری می کنم نمی ره یا اینکه می ره هم با حالت pppoe کار نمی کنه با تنظیمات تو خود مودم مشکلی ندارم با تنظیمات تو ویندوز مشکل دارم و نمی دونم باید چه کار کنم کسی نیست کاملا بهم توضیح بده.
    دوست عزيز يه دور مودمتون رو ريستارت كنيد - اينطوري بهتره
    چون توي تنظيمات ويندوز هيچ تنظيمي براي حالت PPPOE در نظر گرفته نشده است و فقط بايد روي مودم ست بشه
    به اين روال كه داخل كنسول مودم كه شديد اكانت bridge تون رو پاك كنيد - سپس يه اكانت PPPOE بسازيد
    اگه مشكل باز هم بود يه دور مودم رو ريستارت كنيد و دوباره اكانت PPPOE رو بسازيد

من یک مودم بی سیم d-link 2640u دارم و درست نصبش کردم ولی موقه وصل شدن به اینترنت ارور 678

می ده به 1899 زنگ زدم گفت از مخابرات وصل وتنظیمات مودمت اشکال داره ولی من نگاه کردم همه چیز

درست بود
    حالا من باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
    این ارور به این معنیه که :
    ارتباط مودم با سیستم درست برقرار نیست
    ارتباط مودم با خط تلفن برقرار نیست.

باید چند چیز چک بشه:
    چراغ لینک ثابته؟
    مودم پینگ میشه؟
    کنسول مودم میاد بالا؟

اگه همه چيز درست هست ، پس مشكلتون به احتمال زياد موقتي هست

اين لينك رو هم ميتونيد مطالعه كنيد ( راهكار مايكروسافت براي بروز اين مشكل هست‌)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد.
    Last edited by joe_satriani; 01-09-2010 at 22:59.

10. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان
    من عضو تازه واردم.می خواستم از دوستان کمک بگیرم
    می مودم porshe dsl-911-wifi دارم در حالت اوتوماتیک چراغ internet قرمز میمونه می خواستم ببینم اشکال از چی هست؟
    ممنونم
    به فروم خوش اومدین ، امیدواریم در کنار دوستان بتوننین مشکلاتتون رو حل و مشکلات دیگران رو هم رفع کنید. .
    منظورتون از اتوماتیک چیه؟ در چه حالتی قرمز نمیشه؟

-----------------------------------

مودم من چراق adsl link ثابته ولی سرعت پایینه و بعضی مواقع کاملا قطع میشه و سه مورد مشکوک وجود داره که در زیر آوردم نمیدونم ربطی به مشکل من دارن لطفا راهنمایی کنید متشکرم
    LAN Connection Check
    Test Ethernet LAN Connection PASS
    ADSL Connection Check
    Test ADSL Synchronization PASS
    Test ATM OAM F5 Segment Loopback PASS
    Test ATM OAM F5 End-to-end Loopback PASS
    Test ATM OAM F4 Segment Loopback PASS
    Test ATM OAM F4 End-to-end Loopback FAIL

C:\DOCUME~1\M>
    شاید نویز خطتون بالاست .
    من نمی دونم مودمتون چیه! برید تو تنظیمات مودم ، آخرای منو باید یه قسمتی بنام Diagnostic یا همچین چیزیایی باشه که خط رو تست میکنه و میزان attenuation و SNR خط رو تو یه جدول میده. ازش یه عکس بذارین تا ببینیم مقادیرش تو رنج استاندارد هست یا نه؟

---------------------------------

تو تنظیمات مودم DHCP رو فعال کنید. همونطور که joe_satriani عزیز گفتن این وقتی رخ میده که دو دستکاه با یه IP به مودم وصل شن. اگه تنظیمات TCP/IP سیستم ها رو اتومات باشه و تو مودم هم DHCP فعال باشه ، هر سیستمی که وارد شبکه یشه ، مودم اتومات یه IP بهش میده. اینجوری دیگه Conflict نخواهی داشت. هرچند موادری هم دیده شده که رو اتومات بوده یا IP های دستی و متفاوت هم به دستگاه ها دادن ولی باز مودم قاط زده که عموما با یه ریست حلله.

12. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

همونطور که گفتم من قسمت تنظیم مودم برای یازی رو نمی دونم ولی میتونم راهنمایی کنم که چطور Bridge ایجاد کنید.
    این طور که من فهمیدم ، ویندوزتون باید xp باشه.
    من از رو همون راهنمایی که تو پست های قبل بهتون گفتم میرم جلو.

1- یه نگاه بنداز ببین TCP/IP شبکه تو سیستم رو اتوماته یه دستی خودت IP دادی. اگه اتوماته که هیچ اگه هم دستی دادی یه عکس ازش بگیر و بذار اینجا. بعد رو اتومات تنظیمش کنید تا دردسر ست کرد IP رو نداشته باشین.

(صفحه 21/77 راهنما)

2- دکمه ریست مودم رو بیشتر از 6 ثانیه نگه دارید تا مودم ریست شه
    3- باید CD مودم رو قرار بدین و تا مرحله ی 5 برید جلو. تو این مرحله تو کادر سومی Bridge رو انتخاب کنید و VPI=0 و VCI=35 قرار بدین.

4- تو مرحله بعد هم قطعا میدونید که باید مشخصات IP رو وارد کنید
    5- تو این پنجره هم Wireless رو فعال بذارید و برید مرحله ی بعد

اگه تو هر مرحله ای Error داد حتما ازش عکس بذارید

موفق باشید

14. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •