اینو با Google Translate از ترکی به فارسی ترجمه کردی ؟
اینو با Google Translate از ترکی به فارسی ترجمه کردی ؟
این دیگه چه وضعشه خطم روی 10 مگ بود الان دیدم شده 6مگ
خیلی جالبه مودمو ریست کردم اومد روی 10 مگ
اصلا معلوم نیست این اسیاتک داره چیکار میکنه
Last edited by arak88; 08-10-2015 at 15:15.
برا من خیلی نوسان داره. قبل قطعی که اون طور بود اینم بعدش!
شبانه رایگان سرعت از 80-90! شروع میشه و آخرای تایم رایگان میرسه به 250-300
تفاوت سرور داخلی و خارجی اینه که خارجی خیلی نوسان داره و متوسط سرعت 150-60 هست ولی داخلی همون 250 ـه
دوستی که گفتن زنگ بزنید ؛ من زنگ میزنم ولی یه مشت چرند تحویل میده! (همون کمبود پهنا) یعنی شعور در حد اپسیلون! میگم خب شما که میدیدی پهنای باند کم میاری چرا فروشو متوقف نکردین میگه نمیدونستیم کاربرا اینقدر مصرفشون بالاس!!! یعنی اگه میگفت خوشمون میاد اینقدر ناراحت نمیشدم که اینطور چرندیات تحویلم دادن
ضمنا مثل اینکه برا شما یه روز قطع بوده ولی برا من 2 روز شد!
خلاصه خیلی تمیز گند زدن همین!
اسیاتک ؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اره اسیاتک
برای من بعدظهر 1 ساعت قطع بود بعد که وصل شد خطم از 10 مگ اومد روی 6 مگ
ههههه واقعا قاطی کردن
اره فقط یه مشت حرف مفت تحویلمون میدن
من که اینقدر زنگ زدم دیگه جوابمو نمیدن
اگه تا پایان این دوره درست نشه تخلیه میکنم
مسخرشو در اوردن
راستی تنظیمات مودمتو نگاه کن ببین خطتتو پایین نیوردن?
Last edited by arak88; 08-10-2015 at 19:46.
این آسیاتک کلا قاط زده ! یکبار کانکت میشی دان استریم خط برای 4 مگابیت میشه 3015 ، روشن خاموش میکنی میشه 2000 ، باز روشن خاموش 4800 ! هر دفعه یه دان استریم میندازه![]()
تو دان استریم بالا هم که نگه میداری بعد چند دقیقه اینترنت قطع میشه و چند دقیقه بعدش وصل میشه و با یک دان استریم افتضاح تر !!
گفتم دیگه اینا مثلا اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشو درآوردن ، اومدن پورت ها رو ارتقاء بدن کلا ری.....ن توش
نتیجه :
اینا هدفشون ارتقا نبود بلکه محدود کردن سایتا بود که اونم الحمدالله عنایت شد .
Last edited by saeed774; 08-10-2015 at 20:04.
بچه های اسیاتک Modulation مودم بزارید ADSL2 PLUS
برای من فعلا خوب شده ولی عالی نیست![]()
دیتاریت همونه فرقی نکرده ولی با اکانتینگ خیلی محدود کردن
حالا قضیه سرعت از یه طرف، پینگ بالا و پکت لاست گه گاهشو چیکار کنم!!
پس چطور دو روز پیش قبل از اینکه تجهیزاتو ارتقا بدن کاربرا مصرفشون پایین بود و بعد از بهینه سازی مرکز قندی( معنی بهینه سازی رو هم که همه مون دونستیم!!) کاربرا طی یک عملیات انتحاری دست به دانلود نجومی زدن ایا؟من بعضی وقتا حاضرم بهم فحش بدن ولی انقدررررررررر از کلمات پر معنی استفاده نکنن که توهین به شعور مشتریه..
خودم میخواستم الان همینو بگم که دیدم شما گفتین.. برای من دیروز یه ساعتی کلا قطع بود. بعد خط اومد رو 3 مگ. با یه ریست شد 3700. به یه ریست دیگه شد 4500. گفتم یه ریست دیگه بدم بلکه اومد روی 5 مگ که رفت رو 3600 (تو اینجا درس قناعت رو بهتر از هر جای دیگه ای میشه یاد گرفت!!)![]()
آسیاتک تایم ۸۰ درصد رایگان سرعت دانلود از سرور داخلی سایت پیسیدانلود روی ۹۰ کیلوبایتبرثانیه قفل بود و بالاتر نمیرفت . . .
بلافاصله بعد از اتمام تایم تخفیفی سرعت برگشت روی ۱۰۰۰ کیلوبایتبرثانیه . . .
آسیاتک از نظر پینگ و تککانکشن که آش دهنسوزی نبود و تنها توجیه نگهداشتن سرویسش همین بازه تخفیفی برای دانلود بود . . .
اگر این محدودیت (از سرورهای داخلی) بخواد ادامه پیدا کنه قطعا تا آخر دوره تخلیه میکنم و برمیگردم همون مخابرات که دست کم پینگ و تککانکشن بهتری داره![]()
Last edited by robotop; 09-10-2015 at 06:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)