سلام دوستان
من امروز رفتم یه اشتراک adsl از صبا نت بگیرم ولی میگفتن بیشتر از 128 نمیشه به کاربرای خونگی بدن !
چیکار کنم ؟ من یه 512 یا 1 mb لازم دارم ...![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
من امروز رفتم یه اشتراک adsl از صبا نت بگیرم ولی میگفتن بیشتر از 128 نمیشه به کاربرای خونگی بدن !
چیکار کنم ؟ من یه 512 یا 1 mb لازم دارم ...![]()
شما همون 128 صبا رو بگیر. برات 2 مگ می بندن
مرسی
وایمکس چی خوبه؟؟؟من سارزمی میشنم.اونجا ایرانسل به زور آنتن میده پس حتما وایمکس ایرانسل تعطیله.
انتن وایمکس با انتن موبایل فرق داره
مثل انتن اج
نمیدونستم.تعرفه های وایمکس ایرانسل رو دیدم.به نظرم گرون بود.صبا نت خوبه.نظر دوستانی که استفاده میکنن چیه؟
من الان صبا استفاده میکنم تا 2 روز پیش پهناای همه را روی 2مگ میبستن ولی حالا شده 1280 ک پینگ هم زیر 200 هست
ولی من به 512 یا 1 احتیاج دارم دوست من ...
هیچ راهی وجود نداره ؟ یا نمایندگی که 512 رو به کاربرای خونگی هم بده ؟
ببین 128 از یه شرکت درست بگیری بهتر از این که بیای از شرکتی مثل مکث نت 512 بگیری
ینی 128 اون با 512 این فرقی نمی کنه
یه موضوع عجیب
امروز از مکس نت اس ام اس اومد که خط شما کافر نوری هست و امکان برقراری سرویس براتون نیست. بیاید شرکت پولتونو پس بگیرید
زنگ زدم شرکت چاره خواستم، بهم گفتن یا بیا پولتو پس بگیر یا برو مرکز مخابراتی که ازادی میشه بگو خطم که کافر نوری هست رو عوض کنین و روی سیم مسی برام دوباره وصل کنین
پاشدم رفتم مرکز مخابراتی ازادی اتاق رییس مرکز بهم میگه امکان این کار نیست مگه اینکه از همارا سرویس بگیرید. میگم چه ربطی داره؟ میگه اگه از همارا سرویس بگیرید من خودم شخصا مشکل کافر نوریتون رو حل می کنم
گفتم من نمی خوام از همارا بگیرم، می خوام از مکس نت سرویس بگیرم، بهم میگه همینه که هست. یا از همارا میگیری یا هیچی
می خواستم برم طرفو له کنم مادر....... همه ماشالله دزد و رشوه بگیر و حروم خورن. دندون تیز کزدن واسه 3 هزار میلارد تومن
خواستم صداشو ظبط کنم بفرستم واسه یه روزنامه ای چیزی دیدم فایده نداره همه از دم حروم خور و کسافت ان
لعنت بهشون حروم خورا
دوست عزیز شما منظورت از 512 چیه ؟ حتما میدونید که 2048 از 512 بیشتره ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)