هردفعه که اعمال تغیرات رو میزنم یه ایراد میگیره چی کنم؟ از محل صدور شناسنامه ایراد میگیره درصورتی که اصلا نمیشه تو کادر مربوطه چیزی نوشته![]()
هردفعه که اعمال تغیرات رو میزنم یه ایراد میگیره چی کنم؟ از محل صدور شناسنامه ایراد میگیره درصورتی که اصلا نمیشه تو کادر مربوطه چیزی نوشته![]()
من هنوز به اون مرحله نرسیدم ! دوستان راهنمایی کنن!
یافتم کد مخصوص محل صدورشناسنامه رو باید بزنیم چیزی نیس![]()
واسه من ایراد نگرفت ولی خب کنار کادر همون کادری که چیزی نوشته یه کادر خالی ام هست که میتونی توش بنویسی.کنار همه ی کادرهای پر یه کادر خالی ام هست.حتما اونو گذاشتن برای اعمال تغییراتی که شما میخواید انجام بدید
حالا که میخوایم وارد بشیم این پیغام رو میده:در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد
منم ميخام ايميلمو وارد کنم ولي اصن نميشه چيزي نوشت. سايت هم برام باز نميشه. نفهميدم روز انتخاب واحدم کي هست!!![]()
زیاد ذهنتون درگیر نکنین خودشون میفهمن چه گندی زدن انتخاب واحد تمدید میکنن.
یکی نیست بگه اخه ابت کم بود نونت کم بود که همچین کارای میکنید مثل ادم روال همیشگی برید
اطلاعاتی که برای من زده اصلا قابل تغییر نیستن که بخوام تغییر بدم
در ضمن راستشو بخواید تاریخ دقیق و معدل دقیقم رو فراموش کردم برای همین هم میترسم تایید کنم
به نظرتون چه گلی به سرم بمالم؟
اعصابم خراب شد همین جوری یه چیزهایی نوشتم تایید کردم رفت به درک با این کارها که میکنن یه معدل زیر 14 نصیبم میشه که هیچ جا راهم نمیدن همون رو هم نگه دارن نخواستیم مال خودشون
Last edited by rezarrrr; 01-09-2013 at 07:53.
4 ساعته اطلاعات کارت رو وارد کردم و تایید رو زدم ولی از صفحه ی بانک رد نمیشه بره مرحله بعد
همینجوری مونده
سلام
پریشب مهدی به من گفت از طریق انلاین پرداخت کن ، ولی من دیدم پیام نور حضوریش مشکل داره چه برسه به غیر حضوریش ...اینطور که مشخصه خوب شد حضوری رفتم گرچه 20 دقیقه معطل شدم
در پیام نور همیشه اول تکنولوژی میاد و بعد امکاناتش رو فراهم می کنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)