پرانتز دور استان گیلان توی عنوان رو باید اصلاح کنن!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پرانتز دور استان گیلان توی عنوان رو باید اصلاح کنن!![]()
نظرسنجی بالای صفحه رو هم عوض میکردن بد نبود!
سلام مودم tp-link td w 8950 nd رو امروز خریدم رفتم خونه به امید اینکه اینترنت پرسرعت 120 کیلوبایت دیگه در اختیارمه!
حالا چراغ adsl ش روشن نمیشه
فقط پاور و لن روشنه
زنگ زدم شرکت میگه یا خط شما نویز داره یه تلفنی چیزی بین راهشه یا مخابرات فعالش نکرده یعنی اشتباهی فعال نکرده البته جواب اومده بود که فعاله!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما چیه؟؟؟؟
به نظرتون راه نداره زود درستش کنم؟؟
آخه چرا مخابرات باید اینطوری کنه؟؟؟
ممکنه خط داخلیتون یه جاش مشکل داشته باشه
تلفنهایی که از اون شماره دارید رو از مسیر خارج کنید
مودم رو بدون اسپلیتر وصل کنید
اگه باز هم نشد مودم رو پریزهای دیگه تلفن هم امتحان کنید
بازهم اگه نشد باید روی پست چک بشه که اگه نمی تونید این کار رو انجام بدین تماس بگیرید با بخش فنی شرکت مورد نظرتون ، کارشناس هاشون برای چک کردن میان
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
دقیقا من هم امیدوارم اینکار رو بکنن
چون تعداد شرکتهای اراده دهنده اینترنت پرسرعت هم خیلی بیشتر شده
خوب تو نباید کاری کنی که وظیفه ی اوناست همین امروز یکیو بفرستن مشکلت و حل کنن. نگران نباش. اگه تلفن زدی حتما همین امروز میان. به احتمال زیان خطت تو مخابرات به اشتبا رانژه شده البته اگه مشکل نویز نداری در خونه.
همه کار کردم نشد
حتی مودمو بردم حیاط از بیخ وصلش کردم به سیم تلفن
شرکت گفت الان تعطیله شنبه زنگ بزن
الانم سرعتم دورو بر 2 تا 10 هستش
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
نخیر نمیان گفتش آقای میرعلمی(کارشناسشون)نیستش باید شنبه تماس بگیرین
تازه تا بفرستن تا درست شه خداااااا
گفتش شاید اشتباه رانژه شده
ولی نویز دیگه چیه من بردم حیاط مودمو خط رو از بیخ زدمش به مودم ولی بازم بی فایده بود
یعنی چی نمیان شنبه؟! وظیفه ی اوناست که درست تحویلت بدن! پول نصب نمیگیرن دمشون گرم اما این دلیل نمیشه به جای اینکه پیشرفت کنه خدماتش پس رفت کنه که ؟! قبلا خیلی بیشتر تحویل میگرفتن مشتریو!
اما نگران نباش اگه نویز نیست پس حتما همون رانژه ی اشتباست. کارمندای مخابرات یکم شوت میزنن! از این اتفقا میوفته معمولا و ربطی به شرکتا نداره.
فعلا اندیشه باد تو سرشه، مشتری رو چندان تحویل نمیگیره!یعنی چی نمیان شنبه؟! وظیفه ی اوناست که درست تحویلت بدن! پول نصب نمیگیرن دمشون گرم اما این دلیل نمیشه به جای اینکه پیشرفت کنه خدماتش پس رفت کنه که ؟! قبلا خیلی بیشتر تحویل میگرفتن مشتریو!
اگه خط رانژه نیست، پس این سرعت 2 تا 10 کیلوبایت بر ثانیه رو از کجا دارید؟الانم سرعتم دورو بر 2 تا 10 هستش
خب دوست عزیز پنج شنبه ها مخابرات تعطیله .
برای چک کردن پورتتون تو مخابرات باید تا شنبه صبر می کردین دیگه
---------- Post added at 07:46 AM ---------- Previous post was at 07:44 AM ----------
چطوریاست؟؟؟ تو که می گفتی لینک ندارم
پس چطو کانکت می شی؟؟
گرفتی ما رو؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)