شرمنده یه سوال دیگه:
فرقش با Canon PowerShot SX130 IS که یک کم بزرگ تره چیه
اونم هم قیمته!
شرمنده شرمنده شرمنده که اینقدر سوال هام زیاد شد!!
شرمنده یه سوال دیگه:
فرقش با Canon PowerShot SX130 IS که یک کم بزرگ تره چیه
اونم هم قیمته!
شرمنده شرمنده شرمنده که اینقدر سوال هام زیاد شد!!
بین پاناسونیک panasonic lumix FH1 و دبلیو 350 -و -lumix DMC-F3 کدام بهتره؟آیا خیلی تفاوت دارند؟
و این دوربینهایی که معرفی کردم از دوربین الان خودم 800 is ایکسز که 6 مگاپیکسل هست خیلی بهتره یا نه ؟
عکس خوبی بگیره.کیفیت فیلمش هم خوب باشه.تا حدودی هم واید باشه.فلاش تقریبا مناسب داشته باشه.لرزش گیر مناسب داشته باشه.ضد قرمزی چشم داشته باشه-و اینکه چشم بسته را شناسایی بکنه و عکس نگیره
قیمت هر جفتشون بدون گارانتی توی تهران چنده؟
متاسفانه دوربین های پاناسونیک تو ایران قیمت بالایی دارند ، علت اصلیش هم ... بودن وارد کننده یعنی "بانیان" هست از طرفی قاچاقچی های نا محترم هم انگیزه ای برای وارد کردن دوربین های پاناسونیک ندارند (چون بین مردم شهرت ندارند)
IXUS 300 + SX130 دوربین های خوبی هستند
تقریبا همه مواردی که گفتی رو داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت اصلیش اینه که کوچیک تره ولی تنشیمات کم تری داره و زومش کم تره !
برای کارای خونگی که زوم زیاد مهم نباشه کوچکی مزیتی هست.چون راحت می زاری توجیبت .ولی انتخاب نهایی با خود شماست
اگه می خوای عکاسی یاد بگیری حتما برو سراغ SX130 که تنظیمات دستی کامل داره![]()
بچه ها من میخام حالا که دوربین بگیرم یه ذره بود جه ام را ببرم بالا و یه چیزه خوب بگیرم . حالا میخواستم نظرتون را در مورد مدل های زیر بدانم :
Canon Powershot A3200 IS
Canon IXUS 115 Hs ( Canon PowerShot Elph 100 HS
Sony Cyber-Shot DSC-WX7
Sony Cyber-Shot DSC-W580
Fujifilm FinePix F500EXR
کلا خودتان با بودجهه 300 تا 350 چه مدل هایی را پیشنهاد میکنید ؟
Last edited by mehdi30nema; 28-05-2011 at 20:51.
Canon SX210 چیز خوبیه .
اینم یه ریویووی خوب از این دوربین :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. به نظرتون کدوم بهتر است. کانن 7D یا نیکون D7000
اسنجا می تونی کیفیتشون رو به شکل جالبی مقایسه کنی.قسمتی از عکس رو انتخاب می کنی و نتیجه رو با دوربین های مختلف می بیبی !
راستی من در مورد SLR زیاد اطلاعی ندارم ولی فکر کنم باید کاربردتون رو هم مشخص کنید که بیشتر چه نوع عکاسی می کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
راستش من همه دوربین های این رده رو نمیشناسم ولی می دونم SX120 یکی از بهترین دوربین های این رده بود که الآن با sx130 جایگزین شده.برای شما که توی طبیعت عکاسی می کنی و احتمالا زوم لازم داری این دوربین عالیه.ولی متاسفانه قیمت دوربین ها کلا رفته بالا و همین دوربین که پارسال حدود 220 هزار تومان بود زیر 280 پیدا نمیشه! خوبه یه بررسی بکنید شاید قیمت SX120 به صرفه تر باشه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)