تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 934 از 1321 اولاول ... 4348348849249309319329339349359369379389449841034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,331 به 9,340 از 13209

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

فکر میکنم بین دائمی و اعتباری هم تفاوت قائل شده

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    اکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردم

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

2. این کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردم

خاک تو سرش با این مشتری مداریش[emoji16]

4. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آخه این سرویس به چه دردی می خوره که این همه ناراحت شدید.در ضمن لطفاً مدل گوشی تون رو هم ذکرکنید.ممنون
    اندازه گاو حالیشون نیست، ۲ هفتس گفتم مشکل منم برطرف کنن هنوز volte م فعال نشده.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آخه این سرویس به چه دردی می خوره که این همه ناراحت شدید.در ضمن لطفاً مدل گوشی تون رو هم ذکرکنید.ممنون
    S8 international
    خواهش میکنم.

7. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقا اینا مارو سره کار گذاشتنا من یه سیم داشتم همراه اول اینا که 3تا سایزه روشم زده بود 4.5 هرکار کردم 4جی نشد یهبارم زنگیدم گفت باید تنظیم کنی گفتم باو همه خطا وصله این نمیشه خلاصه توی گوشی سادم بود دیدم زده 4 گیگ هدیه انداختم تا شبانشم مصرف کنم باز همون 3جی بود زنگیدم این سری گفت سیم کارتت 4جی نیست که گفتم پس چیه این جریانش کفت ممعمولیه عوض کن
    خلاصه من فردا ببرم عوض کنم هدیم میدن؟ اگه بدن این میپره؟هزینش؟چونسایتش زده بود توی گوشی 4جی 1هفته باشه راییگانه تعویضش

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا اینا مارو سره کار گذاشتنا من یه سیم داشتم همراه اول اینا که 3تا سایزه روشم زده بود 4.5 هرکار کردم 4جی نشد یهبارم زنگیدم گفت باید تنظیم کنی گفتم باو همه خطا وصله این نمیشه خلاصه توی گوشی سادم بود دیدم زده 4 گیگ هدیه انداختم تا شبانشم مصرف کنم باز همون 3جی بود زنگیدم این سری گفت سیم کارتت 4جی نیست که گفتم پس چیه این جریانش کفت ممعمولیه عوض کن
    خلاصه من فردا ببرم عوض کنم هدیم میدن؟ اگه بدن این میپره؟هزینش؟چونسایتش زده بود توی گوشی 4جی 1هفته باشه راییگانه تعویضش
    تعویضش موقعی که من عوض کردم 7500 شد یه سال پیش این طورا و سیم کارت 4G هم این شکلیه هرچی به غیر از این 4G نیست

10. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

تعویضش موقعی که من عوض کردم 7500 شد یه سال پیش این طورا و سیم کارت 4G هم این شکلیه هرچی به غیر از این 4G نیست
    سیم کارتای جدیدی که میدن این شکلیه

12. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

یوسیمی که هفته پیش از ظریق پست واسه من فرستادن یه ذره نوشته هاش متفاوته:

درسته، حرف شما تائید میشه
    یوسیم های جدید همراه اول دقیقا این شکل هستن

سلام دوستان ابتدا عذر میخوام اگر سوال من تکراری هست و دیگران قبلا این سوال رو پرسیدن اما سوال امروز هدیه دو گیگ اینترنت الفا پلاس برای من اومد که من کد مربوطه رو فرستادم و تایید کردم میخوام بدونم ایا با این هدیه من میتونم شبها بین 3-9 دانلود رایگان داشته باشم یا خیر ممنون میشم از جواب شما عزیزان
    بله دوست گرامی، هر گونه بسته فعال اینترنت همراه اول که داشته باشید شامل دانلود شبانه رایگان پائیزی هستید

کد پستی رو به شماره پیامک کردم.گفت این خدمات برای شما فعاال نیست! ولی امروز سیمکارت فورجی رو اورد پست! 15 گیگم نت رایگان داد
    این مورد برای خود بنده هم پیش اومد
    فقط متاسفانه مامور پست پاکت سیم کارت رو زیر در میندازه و باید خودتون شانسی ببینیدش !

سلام دوستان برای تعویض سیم کارت به یو سیم به این شماره
    8962 باید پیامک زد؟

آیا هزینه داره این تعویض یا خیر و این که اون هدیه بهش تعلق میگیره ؟

چه مدت طول میکشه که به دستم برسه

ممنون از پاسخ شما دوستان خوب

کدپستی صحیح رو به همون شماره ای که گفتید بصورت لاتین پیامک میکنید (که البته هزینه اس ام اس لاتین هم براتون محاسبه میشه !)
    تو سایت قید شده این طرح در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده کنید رایگان هست (در غیر اینصورت مشمول این طرح نمیشید و سیم کارتی براتون ارسال نمیشه)، در صورتی هم که سیم کارت بدستتون برسه صد در صد شامل هدیه 15 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت دائمی میشید، حتی اگه بسته ی فعال هم داشته باشید بصورت رزو این بسته براتون بعد از پایان بسته ی فعلی فعال میشه
    برای خود بنده دو سری ارسال کردن، یکی حدود 15 الی 20 روز بعد از ارسال پیامک و اون یکی حدود یک ماه بعد از ارسال پیامک (در صورتی که همه ی پیامک ها رو نهایتا تو یه بازه ی 3-4 روزه ارسال کرده بودم)

من دو تا سیم کارت همراه اول دارم که یکی اعتباری و یکی دائمی هستش. مدتی از اینترنت هدیه همراه اول با مودم فورجی استفاده کردم اما بعد از یک هفته که به این سرشماره پیامک زدم پیغام داد شامل حالم نمیشه تعویض رایگان به یوسیم. تا مهرماه هر از گاهی پیامکها رو تکرار می کردم و همون جواب می اومد که شامل حالم نمیشه تا اینکه اواسط مهر به صورت ناگهانی یه پاکت پشت در خونه دیدم که از همراه اول بود و داخلش یه یوسیم خام که معلوم نبود برای کدوم سیم کارتم اومده و منم با سیم کارت اعتباریم کد فعالسازیش رو شماره گیری کردم و کمتر از دو دقیقه وصل شد و بسته هدیه هم اومد و بعد از دو هفته دوباره یک پاکت دیگه پشت در خونه دیدم که این بار دائمی رو باهاش فعال کردم و در یک هفته اخیر هم دو تا یوسیم خام دیگه هم برام از طریق پست ارسال شده که ظاهرا به دلیل تکرار پیامک ها بوده و با این حساب چند تا دیگه هم شاید تو راه باشه. فکر کنم با این یوسیم های خام اضافه بتونم سیم کارت های معمولی اطرافیانم رو به یوسیم تبدیل کنم.
    به هر صورت خواستم بگم احتمال ارسال پستی با وجود پیامک اینکه شامل حالتون نمیشه خیلی زیاده اما نظم درستی نداره و معلوم نمیشه کی دست تون میرسه.
    دقیقا برای سیم کارت اعتباری که بنده کدپستی رو پیامک کردم هم مشابه همین مورد که شما گفتید پیش اومد
    برای بنده هم پاسخ پیامک عدم تعلق گرفتن یوسیم بود ولی در عمل به ازای پیامک هایی که زده بودم (2 بار) دو عدد یوسیم ارسال شد که با اون یه دونه مازاد هم یه سیم کارت دیگه رو تبدیل کردم
    متاسفانه مامور پستی هم پاکت سیم کارت رو از زیر در انداخته بود داخل بدون حتی زنگ زدن ! (پاکتش هم شبیه پاکت قبوض همراه اوله و روش فقط کدپستی بصورت بارکد و آدرس و اسم مالک سیم کارت رو نوشته و مشخص نیست برای چه شماره ایه، داخل پاکت هم یوسیم و یه برگه راهنما هست)
    برای فعال سازی هم با استفاده از کد دستوری بعد از حدود نیم تا یک ساعت آنتن سیم کارت فعلی رفت و یوسیم فعال شد و بسته ی هدید هم دقیقا با فعال شدن یوسیم فعال شد
    البته اینکه همراه اول به ازای تعداد پیامک های ارسال کدپستی یوسیم بفرسته میتونه راه حل خوبی برای افرادی باشه که تو خونه چندین سیم کارت همراه اول دارن ولی فقط یکی یا دوتاشون رو گوشی فورجی هستن و به این ترتیب میشه سایر سیم کارت ها هم تبدیل کرد و از بسته ی هدیه شون هم استفاده کرد و دیگه لازم نباشه به دفتر خدماتی مراجعه کنید و کلی دردسر بکشید و هزینه هم متحمل بشید

دقیقا شکل ظاهری یوسیم ارسالی برای بنده هم به این صورت بود

14. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خط من دایمی هستش محدودیت سرعت ندارم
    اما موقع ای که خط رو انداختم رو s8+ مدل SM-G955FD علامت اومد
    دو شب بعد اس ام اس اومد غیرفعال شد VOLTE شما
    بعد هرچقد کد رو میگیرم میگه شما مشمول استفاده نیستی
    میگه اگه گوشیت تحت ساپورت باشه شبکه خودش شناسایی میکنه فعال میشه خب گوشی منم ساپورت و داشتم استفاده میکردم
    بهرحال تایمی که هات اسپات چیزی کرده باشی موقع زنگ خوردن نتت قطع نمیشه دانلود رو ادامه میده
    کیفیت تماس هم زمین تا اسمون فرق میکنه هرچند رو تریجی هم همون کیفیت تماس رو میده

احتمالا این گوشیایی که بصورت قانونی اومدن imei ثبت شده از طریق گارانتی ها
    گوشی هایی که قاچاق اومده باید منتظر موند تا اینکه سریال تو شبکه ثبت بشه بعد فعال شه

16. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بسته ی روزه 30مگ +30 مگ شبانه 900 تومنی رو فعال کنم 3 تا 9 صبح دانلود فری می شه؟

18. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •