ی مگ u سرعتش چنده ؟
واسه چی میخوای انقدر پول بدی؟
برو از یه شرکت دیگه بگیر رو200 باشه
مخابرات به احتمال زیاد 120 هست
چه پشتیبانی جالبی داره این 2020 !!
زنگ میزنم میگه شما در حال حاضر نفر 6 در صف هستید .. بعد از یه ربع میگه که شما نفر اول در صف هستید ..
الانم تاحالا یک ربع گذشته ، هنوزم داره میگه شما نفر اول در صف هستید !!!!!!!
بهشون تبریک میگم ! روش خوبیه واسه پروندن مردم !!! ظاهرا دارن به مردم سرویس میدن اما در حقیقت به هیچ کس سرویس نمیدن چون هرکس توی صف صبر کنه و آخرش اگه خدا خواست نوبتش بشه ، مثل من گوشی رو محکم میکوبه روی تلفن !!!
دو هفته ی پیش از بازرسی مخابرات بابل بهم زنگ زدن که میایم منزلتون برای پیگیری شکایتی که از سازمان بازرسی مخابرات کردید ..
اومدن و پرسیدن مشکلتون حل شده ؟! منم گفتم واقعیتش مثل قبل نشده ولی بهتر از روزهای خفت بار خرابی شده !!
طرف گفت از بالا به ما گفتن فعلا یه پهنای باندی اضافه کردیم تا یوزرها فعلا حالشو ببرن !!!!
بعد گفت پس اینجارو امضا کنید که مشکلمون حل شده تا ما پرونده ی شکایت شمارو مختومه کنیم .. منم امضا کردم !!
طبق صحبتای این مسئول ظاهرا دوباره پهنای باند اضافه شده تموم شده و اینطور که از اتفاقات گذشته میشه پیش بینی کرد حداقل یک هفته ایی باید منتظر درست شدن اوضاع باشیم !
ساعت 12 رفتم درخواست تخلیه بدم و الان خطم تخلیه شده . حالا به نظرتون کجا برم که از چاله تو چاه نیفتم؟!
های وب خوبه؟
بهت تبریک می گم خودتو راحت کردی![]()
از من میشنوین اگه سرعت براتون مهمه شاتل بهترینه . پشتیبانی هم که فولن مثل مخابرات نیست زنگ زدی بپیچوننت الان یکی از خط های من مخابرات هست و اونیکی ۱۲۸ محدود شاتل
پینگ و سرعت روزانه شاتل خوبه ولی شبانه هم سرعت کمه مثلا 512 تا 80 میده و هم محدودیت دانلود اعمال میکنن.
آسیاتک تعریفی نداره یکی از دوستام داره میگه پینگ داغون شبانه واقعی و قطعیش زیاده .
های وب هم کسی نمشناسم داشته باشه بجز اقای روزبه که ایشون میگن بعضی ساعات سرعت پایینه.
حالا خودم موندم چه کنم
دوباره برگرد مخابرات![]()
من الان هر شرکتی برم هر سرویسی هم بگیرم بهتر از این سرویسای تخیلی مخابراته.یه ماه گند زد به اعصاب ما.
حالا من تا غروب میرم نمایندگی ها میگردم ببینم چیکار کنم بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)