دکتر برو بخواب نماز صبح از دست نره
دوست گرامی بحث شما کاملا درسته مطمئن باشید موضوع پیگیر میشه اینطوری نیست گه من یا همگاران هم رده من یا بالاتر در استانها دیگر پیگیر این موضوع نباشند اونم یکی از صدها کاری است که در حال پیگیری هستیم اون در جای خودش و در مگان خودش در حال پیکیری است ما فعلا در قالب این تاپیک بحث میکنیم و مشکلاتی که از حوزه استان قابل حل میباشد
متاسفانه الان شارژ ایرانسلی ندارم.ولی هروقت SNR خطم اومد پایین با تلفن ثابت با هاتون تماس میگیرم.
بازم تشکر و خسته نباشید ویژه
منم سرعت رو 50 کیلو بیته دانلودم در حد کیلو بایته
مجبور شدم بگم دیگه الان همه همین حرفا رو که میزنند مهندس جواب میده والا اگه خواسته باشی یکم وسیع تر به قضیه نگاه کنی که هیچی جواب نمیده
مهندس توی یکی از همین روزها میخوام واست مدرک بیارم .
تا به چشم خودتون مشکلات خودتون رو ببینید.
مشکل که نداره ؟
باز این منشی تون اگه بخواد جلوم رو بگیره یه لقد میزنم پرتشم میکنم اون ور . بهش بگید که حواسش باشه.
آقا من همون 128 کیلو بیت نامحدود رو میخوام،نه الان که سرعت 1024 کیلوبیت رو همون 16 کیلوبایت میدید.خوب اسم این چیه،غیر از دزدی؟؟
?????????????
اگه بخوای اینطوری با همکارای من صحبت کنید و باحترامی داشته باشید کلامون تو هم میره اقا امید حد خود تو بدون
هر چند وقت یکبار که ایشون سکوت میکنه و پست نمیده امیدوار میشم داره فکر میکنه!!! و این بار می خواد بجای به بازی گرفتن ما درست و حسابی جواب بده ولی وقتی پستشو می بینم.
نمیدونم تو این مملکت چه خبره که با این تعداد جوون همیشه تمام مشکلات اصلیشون (ورزش، تحصیل، تفریح:شامل اینترنت، ازدواج، کار و مسکن) رو بورسه و هیچ وقت هم حل نمیشه
ولی چشم طبق تاپیک جلو میریم:
بد که نه ولی افتضاحه
شخصا انتظارم از مخابرات حضور قویتری نسبت به سایر isp هاست
این تست از عصرتلکام هست در ساعات رایگان
ضمنا طرح هم اینه
یه مگ محدود ماهیانه 20 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)