تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 934 از 4105 اولاول ... 434834884924930931932933934935936937938944984103414341934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,331 به 9,340 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سرباز خيلي كم شده . خيلي .
    وضعيت هم معلوم نيست چي ميشه. بوش مياد كه از سال 92 سربازي ميشه 24 ماه.
    اگه خودتون رو الاف كرديد به نظر من دست بجنبونيد و سربازي رو بريد و قالش رو بكنيد.
    به خدا باورتون نميشه وقتي شروع ميشه و تو دور مي افته چقدر خوب ميگذره. فقط روزهاي اول و روزهاي آخره كه سخت ميگذره.
    هرچقدر بيشتر بگذره سخت تر ميشه. چون واقعا سرباز كم شده.
    من بيچاره هيچكسي رو نداشتم بذارم جاي خودم .
    ديگه مجبوري يكي رو گذاشتم جام زدم به چاك جاده و فرار كردم!
    .
    سربازي وقتي تموم ميشه درسته كه مشكلات و برنامه ي بعدش رو داري ولي ديگه خيالت راحته يه چيزي مثل خوره تو مغزت نيست و اينكه بدوني ديگه مانعي نيست كه هرآن جلوت سبز بشه و نذاره ديگه از يه حدي بري جلوتر...!

3. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مخلصیم اتفاقن هوس پیپسی کردم
    نه منظورم جا به جایی نبود. من الان تو دوران نقاحت قبل از ارسال دفترچه هستم. پارتی هم میشه گفت دارم. امکانش هست مثلاً بهش بگم بتونه منو بندازه سپاه؟
    براساس بند پ همه چی امکان پذیر هست اما در مورد شما پارتی زیر سردار اصلا بهش فکر نکن البته سرهنگ از نوع سپاهی هم کار راه اندازه!!!

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه j@ckson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    1.برای تمدید اعزام تا چند روز قبل از تاریخ اعزام فعلی وقت داریم اقدام کنیم
    2.در دوره ی آموزشی گواهی اشتغال به خدمت در یگان مربوطه رو صادر میکنند یا نه؟ برای ماده ی 127 پرسیدم

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    1.برای تمدید اعزام تا چند روز قبل از تاریخ اعزام فعلی وقت داریم اقدام کنیم
    2.در دوره ی آموزشی گواهی اشتغال به خدمت در یگان مربوطه رو صادر میکنند یا نه؟ برای ماده ی 127 پرسیدم
    سلام.
    1-قبل از اینکه برگ سفیدت بیاد باید اقدام کنی.به عبارت دیگه هر چه سریعتر بهتر.
    2-اونم صادر میکنن ولی به سختی.ماده 127 نمیدونم چیه ولی معمولا میگن هر وقت تقسیم شدی برو از یگانت برگه بگیر ولی اگه اضطراری باشه میدن.

8. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به شما دوستان عزیز یه سوال دارم (از 5 نفری که پرسیدم 10 تا جواب گرفتم!) من متولد دی ماه 1372 هستم و امسالم کنکور دادم ولی احتمال قبولیم پایینه میخوام سال بعد کنکور بدم میخوام ببینم من سربازی میببرنم یا باید دفترچه پر کنم یا ... ؟؟؟؟؟؟رشته ام ریاضیه
    خدمت رفتن قبل از دانشگاه آنقدر مزایا دارد که به نظرم می ارزد همان سال اول کنکور را رها کنی و بروی،اگر اطمینان داری که سال بعد موفق می شوی میتوانی هم بمانی ولی اگر سربازی رفتی و بعدا" شروع کردی به زندگی میبینی دنیا چقدر زیباست تا اینکه همیشه استرس خدمت توی وجودت باشد.

10. 2 کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

محتوای مخفی: درد و دل  
    هییییییییییییییییییییی...
    یکی هست اینجا ما باهاش درد و دل کنیم ؟

والا من 21 سالمه... دپیلم ردی هستم...بچه درس خونم نبودم برم دانشگاه..

تا به خودم اومدم دیدم مشمول شدم و 21 سالم شده حتی نتونستم دیپلمم رو بگیرم..الان اضاف خدمتمم خوردم..

الان آس و پاسم..نه میتونم گواهینامه بگیرم..نه از این خراب شده برم بیرون..نه چیزی..

اصلا با سربازی حال نمیکنم...(البته هیچکی حال نکرده و نمیکنه)..

از صبح زود بلند شدن واقعا متنفرم..از اون لباس مزخرف سربازی ، دو سال علافی که چی بشه ؟

اگه یه روز پای کامپیوترم نباشم ..روزم شب نمیشه..
    اینکه برم سربازی دیگه نتونم پای pc باشم..
    برنامه های مورد علاقم رو تو ماهــ..واره تماشا نکنم
    یا بازی کامپیوتری نکنم ،
    و.......
    خیلی آزارم میده
    همچین حسی دارم که اگه برم سربازی انگاری تمام لذت های زندگیم رو ازم گرفتن..و به جاش تمام سخت های دنیا رو دادن به من...
    به خدا اصلا بچه لوس و سوسولی نیستم اصلا..
    ولی خداوکیلی بحث دو سال سربازی هست که به نظرم یه عمره واسه خودش اونم با اون شرایطش..

دیگه تصمیم کبری رو گرفتم که جدی جدی برم سربازی..ولی تا یکی منو میبینه میگه احمـــــــــــــق نشی بری سربازی!!! من رفتم سخته ..بدبختی داره..پیر میشی..2 سال عمرت تلف میشه آخرم هیچی..!

از یه طرف یکی دیگه منو میبینه میگه خاااااااک بر ســــــــرت هنوز سربازی نرفتی ؟ پاشو برو ..همه میرن ،سخت نیست بعدش راحت میشی و...
    دیگه واقعا گیج شدم...
    اسکل شدم..
    ممنون میشم منو به راه راست هدایت کنید...هر کسی یه جمله هم بگه ممنون میشم..
    نمیدونم آیا این شرابط مزخرف و این حس مسخره رو فقط من دارم یا نه ؟
    اگه کسی هم همچین شرایطی مثل من داره.. بهم پی ام بده..
    نه میخوام بگم خدمت آسونه نه میخوام بگم خیلی حال میده،خیلی هم سخت میگذره،فقط باید مست باشی که بهت سخت نگذره،البته نخورده مست،خیلی کارها میشه توی خدمت کرد،خیلی چیز ها رو هم میبینی که درد خودتو فراموش میکنی،من مجردم،وقتی رفتم،تخت بغلی من یکی بود بچه ی شمال بود،زن و بچه داشت،شب سرشو میبرد زیر پتو و آروم گریه می کرد،
    یکی از بچه ها بود،مادرش مریض بود،مرخصی رفت او ومد (توی اموزشی)،دو روز بعدش زنگ میزنه میفهمه مادرشو بستری کردن وبیهوشه،تازه اومده بود مرخصی بهش نمیدادن،گفت هر جور شده میخوام برم،هر کاری کردیم گفتیم برات سنگین تموم میشه،هر بلایی ممکنه سرت بیارن،ما هر کاری کردیم گوش نداد،از روی فنس ها با هزار بدبختی رفت،دو ساعت بعد با شیرینی برگشت،گفتیم چی شد،گفت زنگ زدم گفتن به هوش اومده و با هاش صحبت کرده بود و ...
    یکی اونقدر بنگ میکشید،هر چند دقیقه یه بار میومد میپرسید،سیگارمو ندادم به شماها(فراموشی)؟!یکی بود در نهایت خست(واسه مبحث سیگار)ولی وقتی شیشه میزد،بش میگفتیم سیگار داری،کل پاکتشو خالی میکرد جلوت،فاز مبحت
    اونجا اونقدر درد مند میبینی که درد خودت یادت میره.
    سربازی فقط سختیش نیست که میگن آدمو مرد میکنه،آدم همه چی میبینه،همه جور آدم میبینه،همه جور فرهنگ،همه جور زبون،و هزار تا همه جور دیگه،وقتی توی خدمت بودم،توی یک روز از یکی از سردترین شهرای ایران منتقل شدیم به یکی از جنوبی ترین و گرمی ترین شهر ها،اونقدر آب و هوا ما رو اذیت کرد،N بار دیگه هم جامونو عوض کردن،یکی از بچه ها بود 4-5 بار تبعید شده بود.با همه ی بدبختی هایی که کشیدم الان وقتی یادم میان یه علاقه ی خاصی به اون روزها دارم،واقعا" تکرار نشدنی،ناب
    برو برادر،هیچ تجربه ای سربازی نمیشه.دقیقا" هیچ تجربه ای.خیلی ام زود میگذره،به جز آخراش
    Last edited by r4deon; 18-07-2012 at 10:45.

12. 5 کاربر از r4deon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من یک سوال خیلی مهم داره
    کسی که یک هفته،10 روزی از آموزشیش گذشته چطوری میتونه تجدید دور بشه؟ (خودش رو به چه بیماری بزنه)
    حالا اگر تجدید دوره شد روال کار چطوره؟ آیا دوباره از نو محل آموزش رو تعیین می کنند یا میفرستن محل آموزش قبلی؟
    امکان داره برای آموزش دوباره از ارتش بیفته سپاه یا برعکس؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یک سوال خیلی مهم داره
    کسی که یک هفته،10 روزی از آموزشیش گذشته چطوری میتونه تجدید دور بشه؟ (خودش رو به چه بیماری بزنه)
    حالا اگر تجدید دوره شد روال کار چطوره؟ آیا دوباره از نو محل آموزش رو تعیین می کنند یا میفرستن محل آموزش قبلی؟
    امکان داره برای آموزش دوباره از ارتش بیفته سپاه یا برعکس؟
    دوست عزیز وگرامی تجدید دوره میخوای بشی فرار کن برو دو هفته دیگه بیا برات تجدید دوره میزنند اما اموزشیت همونجا خواهد بود !!

15. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه سوال در مورد نسخه پیچی (داروخانه بیمارستان چمران) که امریه گرفتم . جاش خوبه؟ . چطوری نسخه بخونم
    اگه دارو اشتباه بدی چی میشه؟
    خدمت همون 21 ماه هستش؟
    البته من دیپلم ادبیات علوم انسانی دارم.
    ساعت کاری از چند تا چنده؟
    با لباس نظامی باید برم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •