یه چیزی فراتر از افتضاخ.حیف برق
من با گوشی و از تورنت دانلود میکنم.
پس برق .....![]()
گندیه که پارس زده ، شما هر استفاده ای بکنی ، دوره بعد که ترافیک بگیری ازش کم میشه... پس خیلی خوشحال نباش : دی
هر چی فک میکنم متوجه افتضاح بودن نمیشم ، میشه توضیح بدی؟؟؟
من شبی 300-400 تا رو به زور میگیرم ، تازه یه مدته سرعت شبانم بالارفته...
دیشب برای من راس ساعت 12:30 کمه خواستم دانلود رو شروع کنم قطع شد و دیسکانکت کردم که کانکت کنم دیگه ارور 691 میداد و 10 دقیقه تلاش کردم بی فایده بود خوابیدم دم صبح که کانکت کردم کانکت شد
برای من هم دیشب همینطور بود من تا 12:20 کانکت بودم و هیچ مشکلی نبود بعد از دیسکانکت ساعت 12:30
اومدم کانکت بشم ارور 691 و بعضا 651 میداد تا نزدیک 2 همینطور بود دیگه بیخیال شدم و بعد مدت ها یک شب
Pc ما بالاخره خاموش شد.
دیگه یکجواریی دارن رو اعصاب راه میرن با این کارهاشون، اون هفته دو روز هیچ سایتی باز نمی شد این هفته هم
اینطوری
خب گوشی ات باید دائم شارژ بشه.
منم قدیما از گوشی استفاده می کردم ، اما پارس یه چیز دیگه اس !![]()
وقتی این ارور ها رو دریافت مکنین تجربه نشون داده که بین 15 دقیقه تا 30 دقیقه مودم خود را خاموش نمایید سپس دوباره روشن نمایید.باشد که درست شود.جمله مهندسی بودا
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
داداشه گلم این سوالت رو نمیتونم جواب بدم به دلایلی.شرمنده![]()
جمله مهندسی شما قبول (البته در شرایط خاص این روش جواب میده) اما مشکل دیشب از جای دیگه بود
بغیر از من هم دو سه نفر این مشکل رو عنوان کردند
به نظر من که هیچ شرایط خاصی هم نداره، هر موقع به این مشکل خوردم با این کار درست شده![]()
عزیز همه دارن میگن که مشکل از پارس آفلاین بوده... شما چرا نمیگیری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)