در بسیاری از شهر ها راه اندازی شده البته توسط شرکت های دیگر. برای استفاده کافی است یک خط اینترنت پر سرعت داشته باشید.
در بسیاری از شهر ها راه اندازی شده البته توسط شرکت های دیگر. برای استفاده کافی است یک خط اینترنت پر سرعت داشته باشید.
Last edited by Mr. M.S.R; 25-05-2013 at 17:24.
من یه بار 2-3 ماه پیش که تعرفم تموم شد گفتم خوبه تست کنم ببینم شبانه دقیقه یا نه چون از حساب منم کم میشد یه با از ساعت 2:10 یه بارم از 2:7 شروع شد تا دقیقا پایان ساعت شبانه اینکه چرا؟ نمیدونم ولی اگه سیستم هنوز مثل قبل بود تست با BWmeter میگرفتم میذاشتم تا خودت ببینی الان دیگه اگه تعرفت تموم بشه از شبانه هم نمیشه استفاده کرد در ضمن من خودم کارم طراحی سایته از هر زمانی که بخوان میتونن شبانه رو تنظیم کنن
از نمایندگی های مبین نت سوال کن، یه سری از مودم های ایرانسل توی شبکه مبین نت قابل تعریف و استفاده هستند.
ممنونم. زنگ زدم نمايندگي سيب سبز گفت بيارين اينجا تبديل ميكنيم.
بچه ها ظاهرا ایرانسل خودش رو به خط جدید فیبر نوری متصل کرده ( نمی دونم سراسری همه شرکت ها وصل شدن یا نه شرکت ها خودشون جدا درخواست می دن...)
بچه هایی که dns دستی ست می کنند و اخیرا مشکل باز شدن سایت هارو پیدا کردند پیشنهاد می کنم لیست جدید برای خودتون بسازین چون dns قدیمی که ما داریم مال مسیر جنوب کشور است و با مسیر جدید درست جواب نمی ده ( احتمالا موقع تست کلی از dns های اروپای شرقی و روسی رو تو مسیر خواهید دید.)
واسه من که همون قدیمیها اتوماتیک ست شده 92.42.51.31 92.42.51.77 اگه ممکنه dns های جدید رو اینجا بزارید.
دوستان میشه یخورده ساده تر توضیح بدهید از زمانی که سرعت اینترنت مشکل پیدا کرده وقتی بدونه ف** می خوام یه سایت داخلی را باز کنم همش رفرش میشه ولی وقتی از پ ر و ک س ی ف ا ی ر استفاده می کنم برعکس سرعتم بیشتر هم میشه مودم من فضای باز هستش
اگر مشکل باز شدن نداری و فقط سریعترین dns هارو می خوای باسه شما نیست.....
پ ن:
اینا چطور تو نتایج شما اول اماده ولی اصلا تو نتایج من نیست؟؟؟؟
سایت هاست داخلی یا سایت هاست خارجی؟
اگر هاست داخلی است بازم برای شما نیست.... باسه این مورد باید dns های داخل ایران رو استفاده کنی ( یا dns ای که مرتبط با ان سایت است - بعضی سایت ها از این اذیت کاری ها می کنند)
باسه dns ساختن قبلا تاپیک بود ولی رفته زیر خاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان از DNSBench باسه اینکار استفاده می کنم
یک تست از سرویستون میذارین ؟ اگه خوب شده ایرانسل دوباره شارژ کنمش
سلام
1 مگ نا محدود.
دانلود تورنت 127
اپلود تورنت 70
دانلود لینک مستقیم 128
حجم مصرفی ماهیانه حدود 300 گیگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)