تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 934 از 1291 اولاول ... 4348348849249309319329339349359369379389449841034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,331 به 9,340 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

در بسیاری از شهر ها راه اندازی شده البته توسط شرکت های دیگر. برای استفاده کافی است یک خط اینترنت پر سرعت داشته باشید.
    Last edited by Mr. M.S.R; 25-05-2013 at 17:24.

داره خودمونی میشه احسان.ح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نه دقیقا از ساعت 2 شروع میشه. دستی که نیست که هر موقع بخواد بزارش. اونا سیستمشون رو تنظیم کردن که از 2 به بعد حساب نکنه.
    من یه بار 2-3 ماه پیش که تعرفم تموم شد گفتم خوبه تست کنم ببینم شبانه دقیقه یا نه چون از حساب منم کم میشد یه با از ساعت 2:10 یه بارم از 2:7 شروع شد تا دقیقا پایان ساعت شبانه اینکه چرا؟ نمیدونم ولی اگه سیستم هنوز مثل قبل بود تست با BWmeter میگرفتم میذاشتم تا خودت ببینی الان دیگه اگه تعرفت تموم بشه از شبانه هم نمیشه استفاده کرد در ضمن من خودم کارم طراحی سایته از هر زمانی که بخوان میتونن شبانه رو تنظیم کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ميلاد جان برنامه چي هستش ميشه اسمش رو بدي؟؟؟؟
    من الان مودم bm632w مبين نت رو زدم قشنگ جواب داد با اونكه تو پوشش خارجي مبين نت هستم ولي ايرانسل كلا تو هشتگرد پوشش دهي خيلي كم و ضعيفي داره و بيشتر مناطق داخل پوشش قرمز و زرد هست.
    الان به هيچ عنوان نميشه كه مودم ايرانسل رو بدم مبين نت روش ست بشه؟؟؟؟ يا با كسي بايد معاوضه كنم كه ايرانسل بخواد ؟!! يا مودم رو بشه فروخت مودم مبين نت خريد. آخه مودم خيلي گرون شده شده زور داره. نميدونم چيكار كنم. يا شبكه وايرلس مبين نت رو بگيرم.
    از نمایندگی های مبین نت سوال کن، یه سری از مودم های ایرانسل توی شبکه مبین نت قابل تعریف و استفاده هستند.

4. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

از نمایندگی های مبین نت سوال کن، یه سری از مودم های ایرانسل توی شبکه مبین نت قابل تعریف و استفاده هستند.
    ممنونم. زنگ زدم نمايندگي سيب سبز گفت بيارين اينجا تبديل ميكنيم.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها ظاهرا ایرانسل خودش رو به خط جدید فیبر نوری متصل کرده ( نمی دونم سراسری همه شرکت ها وصل شدن یا نه شرکت ها خودشون جدا درخواست می دن...)
    بچه هایی که dns دستی ست می کنند و اخیرا مشکل باز شدن سایت هارو پیدا کردند پیشنهاد می کنم لیست جدید برای خودتون بسازین چون dns قدیمی که ما داریم مال مسیر جنوب کشور است و با مسیر جدید درست جواب نمی ده ( احتمالا موقع تست کلی از dns های اروپای شرقی و روسی رو تو مسیر خواهید دید.)

7. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه ها ظاهرا ایرانسل خودش رو به خط جدید فیبر نوری متصل کرده ( نمی دونم سراسری همه شرکت ها وصل شدن یا نه شرکت ها خودشون جدا درخواست می دن...)
    بچه هایی که dns دستی ست می کنند و اخیرا مشکل باز شدن سایت هارو پیدا کردند پیشنهاد می کنم لیست جدید برای خودتون بسازین چون dns قدیمی که ما داریم مال مسیر جنوب کشور است و با مسیر جدید درست جواب نمی ده ( احتمالا موقع تست کلی از dns های اروپای شرقی و روسی رو تو مسیر خواهید دید.)
    واسه من که همون قدیمیها اتوماتیک ست شده 92.42.51.31 92.42.51.77 اگه ممکنه dns های جدید رو اینجا بزارید.

داره خودمونی میشه ahmad20062's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان میشه یخورده ساده تر توضیح بدهید از زمانی که سرعت اینترنت مشکل پیدا کرده وقتی بدونه ف** می خوام یه سایت داخلی را باز کنم همش رفرش میشه ولی وقتی از پ ر و ک س ی ف ا ی ر استفاده می کنم برعکس سرعتم بیشتر هم میشه مودم من فضای باز هستش

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واسه من که همون قدیمیها اتوماتیک ست شده 92.42.51.31 92.42.51.77 اگه ممکنه dns های جدید رو اینجا بزارید.
    اگر مشکل باز شدن نداری و فقط سریعترین dns هارو می خوای باسه شما نیست.....

پ ن:
    اینا چطور تو نتایج شما اول اماده ولی اصلا تو نتایج من نیست؟؟؟؟

دوستان میشه یخورده ساده تر توضیح بدهید از زمانی که سرعت اینترنت مشکل پیدا کرده وقتی بدونه ف** می خوام یه سایت داخلی را باز کنم همش رفرش میشه ولی وقتی از پ ر و ک س ی ف ا ی ر استفاده می کنم برعکس سرعتم بیشتر هم میشه مودم من فضای باز هستش
    سایت هاست داخلی یا سایت هاست خارجی؟
    اگر هاست داخلی است بازم برای شما نیست.... باسه این مورد باید dns های داخل ایران رو استفاده کنی ( یا dns ای که مرتبط با ان سایت است - بعضی سایت ها از این اذیت کاری ها می کنند)

باسه dns ساختن قبلا تاپیک بود ولی رفته زیر خاک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته الان از DNSBench باسه اینکار استفاده می کنم

11. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یک تست از سرویستون میذارین ؟ اگه خوب شده ایرانسل دوباره شارژ کنمش

13. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام

1 مگ نا محدود.
    دانلود تورنت 127
    اپلود تورنت 70
    دانلود لینک مستقیم 128
    حجم مصرفی ماهیانه حدود 300 گیگ

15. 2 کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •