پیش شمارت چنده عزیز؟
منم مرکز مدرسم
جاهای دیگه هم میتونی سرویس بگیری که
مثلا های وب
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
پیش شمارت چنده عزیز؟
منم مرکز مدرسم
جاهای دیگه هم میتونی سرویس بگیری که
مثلا های وب
Last edited by ahriman323; 03-08-2013 at 11:03.
740 ئه.
خوب سرویس نامحدود درست حسابی میخوام. های وب نامحدود مثل مخابرات داره؟
مووفق باشید![]()
دوستان بیست نتی وضعیت خط شما هم مثل منه ؟:
[SPOILER][/SPOILER]
snr رو یه نگاه بکنید!!!!!!!!!!!!!!
سرویسمم 2 مگ سراسری هست ! این چه وضعشه !؟ به پشتیبانیم که زنگ میزنم میگه وضعیت خط شما درسته !! نویز ندارین !!
در ضمن نمیدونم چرا شما میتونید از بعضی سایتا با سرعت 1 دانلود کنید ولی من هنوز دارم با سرعت معمولی دانلود میکنم !!!
منم 740ام و پورت خالی حدود یک ماهی هست که فکر میکنم ندارن!
با چندین نفر در پشتیبانی صحبت کردم هر کدوم یه چیزی می گفتند! یکیشون میگفت یک هفته دیگه پورت اضاف میکنیم!
شاتل را جمع اوری نکن فعلا که اگه جمع اوری کردی فعلا فقط اسیاتک سرویس میده که نامحدودهاش سرعتش نصف واقعی هست سرعت 1024 اش 60 هست
چون فیبر نوری هست فقط اسیاتک و مخابرات سرویس میده که مخابرات فعلا پورت خالی نداره
بگو داون استریمت را کم کنن!الان 9 مگ بستن کمش کنن به احتمال زیاد میزان سیگنالت زیاد میشه
رفتم تو سایت های وب ، شمارم و زدم که بررسی کنم ببینم میتونم سرویس بگیرم یا نه ، گفت که آره میتونید.
دیدم تو سایتش هم چیز خاصی درباره این قانون "مصرف منصفانه" نزده ، زنگ زدم به پشتیبانی تهران ، گفت نه نامحدود 128 ما هیچ گونه محدودیتی نداره و هرچقدر بخواین میتونین دانلود کنین!
سرعتش رو هم گفت بستیم رو پهنای باند 512 ، سرعت دانلود اگه خط نویز نداشته باشه 64 هست.
بعدم یه حرکت خارجی زد خیلی خوشم اومد
گفت یوزر پس دارین؟ گفتم نه هنوز کاری نکردم. گفت نه ساعت فلان شمارتون رو تو سایت وارد کردین ، براتون یوزر پس ساخته شده!!میتونین تو سایت وارد کنید و سرویس تون رو ثبت نام کنید و آنلاین هم پرداخت کنید! گفتم هم که یه جای دیگه گفتن پورت خالی نیست و اینا ، گفت نه ما با اونم مشکل نداریم و پورت آزاد داریم و نهایتا تا 72 ساعت کاری رانژه هم انجام میشه!
درکل از شیوه برخوردشون خوشم اومد و سایتشون هم خیلی جالب تر از مخابراته. شاید رفتم سمت اینا اگه مخابرات حالا حالا ها میخواد منتظر نگهم داره .
کسی تو شیراز از این های وب سرویس نامحدود نداره؟؟ مشکل خاصی دربارش ندارین؟؟
موفق باشید![]()
های وب روی فیبر نوری سرویس نمیده
فیبر نوری فقط اسیاتک و مخابرات
شت!
زنگ زدم گفت که آره رو فیبر سرویس نمیدیم و اینا.
بعدش که قطع شد دوباره همون خانوم اپراتور اولیه زنگ زد گفت سلام آقای فلانی زنگ زدین قطع شد امری داشتین؟
خیلی باحالن اینا بخدا!![]()
شانس نداریم
شما مطمئنی کل مدرس فیبر نوری شده؟
موفق باشید![]()
Last edited by reza2kn; 03-08-2013 at 14:54.
فقط 740 فیبر هست
یعنی شما هم می تونید از مخابرات بگیرید و هم از آسیاتک؟
اره
مخابرات پورت خالی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)