هزینه دی وی دی رایتر یادت رفت...امروز 65 تومن پیاده شدم یه PLEXTOR PX800A گرفتم ساخت مالزی...خدا بده برکت...هارم یه نفسی تازه کرد....!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هزینه دی وی دی رایتر یادت رفت...امروز 65 تومن پیاده شدم یه PLEXTOR PX800A گرفتم ساخت مالزی...خدا بده برکت...هارم یه نفسی تازه کرد....!
Last edited by parsa205; 15-08-2009 at 21:08.
65 تومن رایتر + 10-15 تومن DVD خام ميشه 80-85 تومن خوب 90 تومن ميدادي يه هارد 1 ميگرفتي كه بهتر بود!!! به نظر من پلكستور گرفتن با اين قيمت هارد اشتباهه! من خودم رايتر سامسونگ گرفتم تا الآن هم مشكلي نداشتم خيلي هم بي صدا هست.
![]()
Last edited by siamak_mu; 16-08-2009 at 09:36.
به سال ساخت خونه اصلاً ربطي نداره.
وقتي مخابرات مياد يه پروژه اي رو شروع ميكنه (ميده دست يه پيمانكار)، كل اون منطقه رو يه دفعه فيبر نوري ميكشن و كابل هاي مسي رو خارج ميكنند. حالا چه خونه نوساز باشه چه چند ده سال ساخت.
هر شركت اينترنتي كه بخواد بياد براي نصب، قبلش پيش شماره شما رو چك ميكنند و آمار كامل از نوع خط شما رو دارن.
Last edited by ehsan_old; 15-08-2009 at 22:44.
البته من اصلاح میکنم. 65 تومن دی وی دی رایتر: دی
من هم حدود 6 ماه هست lg گرفتم تا الان باهاش مشکلی نداشتم.
سلام به همگی.
تو پستای قبلی گفته بودم که مستاجر هستیم و تا یک سال دیگه هم همین جا میمونیم.
امروز زنگ زده بودم شاتل و به نوعی داشتم حال میکردم() از اینکه تا یه هفته دیگه همه کارا تموم میشه
اپراتور شاتل گفت آقا تلفن به اسم کیه ما هم گفتیم آقای X
-----دوباره حرفم رو تصحیح کردم گفتم مرحوم آقای X
-----اپراتوره گفت : مرحوم
-----گفتم بله:
----- گفت اقا شما به مشکل بر میخورین!!!!
-----گفتم چرا؟؟؟؟؟
-----گفت خط الان به اسم وارٍث مرحوم هست!!!!
-----گفتم وارٍث هم دختر مرحوم هست(p) و هم همسر مرحوم(q)
-----یارو خندید و گفت دیگه بدتر، چون هم بایدگواهی انحصار وراثت +کپی مالیات بر ارث() +کپی کارت ملی و شناسنامه هر دو طرف رو اماده کنی
-----حالا یه چیز میگم همه بخندین.اونم اینه که مرحوم (X) حدود 33 سال پیش رفتن اون دنیا و هیچ مدرکی دال بر انحصار وراثت و مالیات بر ارث رو ورثه مخصوصا دختر مرحوم (p) پیدا نکردن.
-----حالا ما هم که دیگه دایورت کردیم.حالا چی کار کنم جز خرید یه خط دیگه؟همین جوری یه هفته عقب افتاد.
دوستان نظری ، کمکی به ذهنتون نمیرسه؟
منم 3 ساله سوزوکی دارم عین یه مرد داره رایت میزنه!!!
با این اوصاف باید به خط بخری.
راست میگی اصلاح کردممهم نیت بود که همه گرفتین چی میگم
![]()
دقیقااااااااااااااا...
منم سامسونگ گرفتم 26 هزار... 1سال هم گارانتی... حیف نیست 65 بدی DVD !!!
دو روز پیش هم گفتم که شبها من افت سرعت و قطعی پی در پی دارم،ما دو اکانت از شاتل گرفتیم که یکی در منطقه تجاری شهر است و دیگری در منطقه ای که عموما مسکونی است.دو شب پیش زنگ زدم شاتل گفتم که چرا قطع و افت سرعت داریم،گفت:ترافیک بالاست.گفتم:شما از وقتی که محدودیت سرعت را برداشتید مشکل برای من بوجود آمده،گفت:نه،ما محدودیت را برنداشتیم.بهش گفتم برداشتید همین الان دوستم در دفترمون داره دانلود می کنه با 64K در صورتی که خط آنجا 128 است و من در خانه که 512 دارم با 15 دارم دانلود می کنم.گفت:امکان نداره،شماه شناسه اش را بده،من هم دادم و گفت مراکز مخابراتیتون فرق می کنه و در مراکز خلوت ما محدودیت را برداشتیم.گفتم در همین مرکز مخابراتی هم شما محدودیت را برداشتید و دوستانم دارن بدون محدودیت سرعت(حداکثر64) دانلود می کنند،شما دارید کم فروشی می کنید.
البته این سرعت در روز است و آنها نیز شبها مثل من دچار مشکل هستند
بعد گفت اگر سرعت ثابت می خواهید باید اکانت ویژه بگیرید و ما در قرارداد هم گفتیم خطوط شما share است.
من خداحافظی کردم و دیگر حرفی نزدم.اما دیشب هم دوباره قطعی پی در پی داشتم که بی خیال زنگ زدن شدم،چون دوباره همین قصه ها را میگه.
من قبلا مشکل نداشتم و 2هفته است با قطعی و افت سرعت مواجه شده ام.
دقیقا منم شبها افت کیفیت شدید دارم سرعت دانلودم بین 1 تا 3 متغیره![]()
هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)