تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 934 از 1042 اولاول ... 4348348849249309319329339349359369379389449841034 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,331 به 9,340 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه مجاز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

کسی اینجا مثل من سپنتا داره؟
    از دوستان سپنتایی تقاضا دارم بگن توی سرعت 1 مگابایت با چه نرخی دانلود میکنند.چند ماهی هست که از 128 به 1 مگ کوچ کردم اما سرعت دانلود فقط از نصف شب تا 7 صبح ایده آل(100 kb) ولی در طول روز حدود پنجاهه.پشتیبانی میگه از منطقه مخابراتیه(آیت) اما به نظر منطقی نیست چون شبها سرعت خوبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسی اینجا مثل من سپنتا داره؟
    از دوستان سپنتایی تقاضا دارم بگن توی سرعت 1 مگابایت با چه نرخی دانلود میکنند.چند ماهی هست که از 128 به 1 مگ کوچ کردم اما سرعت دانلود فقط از نصف شب تا 7 صبح ایده آل(100 kb) ولی در طول روز حدود پنجاهه.پشتیبانی میگه از منطقه مخابراتیه(آیت) اما به نظر منطقی نیست چون شبها سرعت خوبه.

حدود یک ماه و نیم هست که سپنتا دارم.
    سرویس 256 نامحدود رو دارم. قبل از این، یک سالی اینترنت مخابرات رو داشتم. قبل اون هم چند سالی شاتل داشتم. منتها شاتلم نامحدود نبود.
    از شاتل خداحافی کردم چون اولا نامحدود نبود ثانیا ترافیک شبونش رو بدون اطلاع به من این اواخر آورده بود رو سرعت خیلی خیلی پایین (نمیدونم حالا چون دانلود زیاد کرده بودم، البته من هرازچند گاهی دانلود دارم اونم معمولا نرم افزاره، اهل فیلم نیستم)، عملا دیگه ترافیک شبانه رایگانی درکار نبود. برای همین منم سرویسم رو باهاشون به هم زدم. اومدم مخابرات 256 گرفتم. سرعت بازکردن صفحات خیلی بالا نبود و سرعت دانلود هم رو همون 32 کیلوبایت بود. بیشتر نمیشد ولی خب نامحدود بود. بعضی وقتا سرعت میومد خیلی پایین چون به هر حال ضریب 1 به 10 بود. بعد همه اینا، شمارم رو عوض کردم اومدم سپنتا نامحدود 256 گرفتم.
    سرعتم معمولا به 32 اصلا نمیرسه. در حدودای 27 و 28 هست. من توقع داشتم حداقل تو زمان های کم مصرف اجازه بدن با سرعت بیشتری دانلود کنم. من دارم ماهی حدودای 35 تا 40 تومان پول میدم ولی به نظرم فرق زیادی با اینترنت مخابرات نداره. من 3 ماهه قرارداد بستم ولی احتمال بسیار زیاد دیگه قراردادم رو تمدید نکنم برم همون مخابرات رو با یک سوم قیمت بگیرم.
    ببخشید سرتون رو درد آوردم پرچونگی کردم

3. 2 کاربر از msalari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سرویس 256 نامحدود رو دارم. قبل از این، یک سالی اینترنت مخابرات رو داشتم. قبل اون هم چند سالی شاتل داشتم. منتها شاتلم نامحدود نبود.
    از شاتل خداحافی کردم چون اولا نامحدود نبود ثانیا ترافیک شبونش رو بدون اطلاع به من این اواخر آورده بود رو سرعت خیلی خیلی پایین (نمیدونم حالا چون دانلود زیاد کرده بودم، البته من هرازچند گاهی دانلود دارم اونم معمولا نرم افزاره، اهل فیلم نیستم)، عملا دیگه ترافیک شبانه رایگانی درکار نبود. برای همین منم سرویسم رو باهاشون به هم زدم. اومدم مخابرات 256 گرفتم. سرعت بازکردن صفحات خیلی بالا نبود و سرعت دانلود هم رو همون 32 کیلوبایت بود. بیشتر نمیشد ولی خب نامحدود بود. بعضی وقتا سرعت میومد خیلی پایین چون به هر حال ضریب 1 به 10 بود. بعد همه اینا، شمارم رو عوض کردم اومدم سپنتا نامحدود 256 گرفتم.
    سرعتم معمولا به 32 اصلا نمیرسه. در حدودای 27 و 28 هست. من توقع داشتم حداقل تو زمان های کم مصرف اجازه بدن با سرعت بیشتری دانلود کنم. من دارم ماهی حدودای 35 تا 40 تومان پول میدم ولی به نظرم فرق زیادی با اینترنت مخابرات نداره. من 3 ماهه قرارداد بستم ولی احتمال بسیار زیاد دیگه قراردادم رو تمدید نکنم برم همون مخابرات رو با یک سوم قیمت بگیرم.
    ممنونم سالاری جان!
    به نظرم یه مشورت از کافی نتهای محلتون بگیر.تا اونجایی که من فهمیدم در هر منطقه مخابراتی یه شرکتهایی بهتر از بقیه جواب میدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اومدم خودم بگم بهترين سرويس نا محدود چيه حالا خودم جواب شما رو ميدم

من از گيتي نت - مخابرات تهرانپارس (عاطف) و الانم از پارس انلاين دارم
    من يه چيزي برام عجيبه. شما كه 40 تومن پوله نا محدود ميدي چرا نمياي از پارس انلاين بگيري؟
    سرويس POL پارس انلاين من دارم و 128 اما تقريبا در 99.9% ساعات روز از 1024 استفاده ميكنم و تقريبا در تمام ساعات روز و شب بر روي 1024 و بعضي مواقع 2048 ميبندن.
    سرعت دانلودم 145 كيلوبايت بر ثانيس و سرعت بارگزاري صفحات اينترنت هم خيلي عاليه. مثلا اگه سرور پي سي اكي باشه پي سي رو مثل باز كردن يك پوشه در كامپوتر باز ميكنه.
    سرويس نامحدودش حولو حوشه 30 تومنه.
    اما مخابرات همون چيزي كه ميگيري رو بهت ميده يعني من 256 گرفتم سرعتم هم در همون حد بود حالا كمي كمو بيش. گيتي نت هم روي سرعت بالاتر ميبنده اما نه 1024. مثلا 128 بگيري 256 ميبنده 256 بگيري 512 ميبنده. قيمتش از پارس انلاين كمي پايين تره و انصافا در مدت 6 ماهي كه داشتمش حتي 1 بار هم قطع نشد. البته مركز مخابراتي عاطف تهرانپارس انصافا بدون مشكله و اين جايي كه الان هستم (قدوسي پاسداران) واقعا افتضاحه.

حالا خودم
    دوستان ذيگه صبرم به سر اومده
    بهترين سرويسي كه ضريب اشتراكش 1 به 10 نباشه و كمتر باشه و كلا خيلي خوب باشه و پر سرعت كه نا محدود باشه چيه؟
    الان تقريبا هر 3-4 روز بايد 1 گيگ شارژ كنم كه اصلا نمي صرفه.
    بيشتر از 25 در ماه هزينه نمي كنم .
    اگه ميشه تجربياتتون رو از سرويس هاي نامحدود بنويسيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان كسي از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تجربه اي داره؟
    قيمتش خيلي خوبه واقعا. كسي در موردش چيزي ميدونه بگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اومدم خودم بگم بهترين سرويس نا محدود چيه حالا خودم جواب شما رو ميدم

من از گيتي نت - مخابرات تهرانپارس (عاطف) و الانم از پارس انلاين دارم
    من يه چيزي برام عجيبه. شما كه 40 تومن پوله نا محدود ميدي چرا نمياي از پارس انلاين بگيري؟
    سرويس POL پارس انلاين من دارم و 128 اما تقريبا در 99.9% ساعات روز از 1024 استفاده ميكنم و تقريبا در تمام ساعات روز و شب بر روي 1024 و بعضي مواقع 2048 ميبندن.
    سرعت دانلودم 145 كيلوبايت بر ثانيس و سرعت بارگزاري صفحات اينترنت هم خيلي عاليه. مثلا اگه سرور پي سي اكي باشه پي سي رو مثل باز كردن يك پوشه در كامپوتر باز ميكنه.
    سرويس نامحدودش حولو حوشه 30 تومنه.
    اما مخابرات همون چيزي كه ميگيري رو بهت ميده يعني من 256 گرفتم سرعتم هم در همون حد بود حالا كمي كمو بيش. گيتي نت هم روي سرعت بالاتر ميبنده اما نه 1024. مثلا 128 بگيري 256 ميبنده 256 بگيري 512 ميبنده. قيمتش از پارس انلاين كمي پايين تره و انصافا در مدت 6 ماهي كه داشتمش حتي 1 بار هم قطع نشد. البته مركز مخابراتي عاطف تهرانپارس انصافا بدون مشكله و اين جايي كه الان هستم (قدوسي پاسداران) واقعا افتضاحه.

حالا خودم
    دوستان ذيگه صبرم به سر اومده
    بهترين سرويسي كه ضريب اشتراكش 1 به 10 نباشه و كمتر باشه و كلا خيلي خوب باشه و پر سرعت كه نا محدود باشه چيه؟
    الان تقريبا هر 3-4 روز بايد 1 گيگ شارژ كنم كه اصلا نمي صرفه.
    بيشتر از 25 در ماه هزينه نمي كنم .
    اگه ميشه تجربياتتون رو از سرويس هاي نامحدود بنويسيد.
    عزیز جان من بالاخره متوجه نشدم شما پارس آنلاین داری و تو تهرانپارس راضی یودی و توی پاسداران ناراضی هستی یا الان توی پاسداران مخابرات داری و ناراضی هستی؟
    شفاف سازی بفرمایید لطفاً

8. این کاربر از مجاز بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeid6441's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز مشکل استان گلستان و گنبد مربوط به زیر ساخت هست و فیبر ترانزیت دیتا فعلا هچ دسترسی به اینترنت جهانی قطع نمی شه.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرویس مخابرات کجا میشه اینترنتی قیمت دیدو ثبت نام کرد
    الان وضعیت 512 چطور میشه راحت گرفت ؟!!!

داره خودمونی میشه adslali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها من اينترنتم چند روزه قطع و وصل ميشه ... دليلش رو يه نفر بهم گفت بيشتر ممكنه به خاطر استفاده از وي پي ان تو اين چند روزه باشه ... چون خطم مشكلي نداشت ... ميگم ميشه منو را راهنمايي كنيد بايد چه كنم ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    من الان از شاتل سرویس میگیرم ولی همونطور که میدونید اگه در ساعات شب رایگان دانلود کنی تا سقف نهایت 18 گیگ و بعدش سرعت میشه دایل آپ 8kb ،
    میخوام از شاتل برم یه شرکت دیگه بگیرم ، دانلودم زیاده ماهی 30 ، 40 گیگ. لطفا یه شرکت به غیر از مخابرات معرفی کنید که سرعت و سرویس دهیش خوب باشه
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •