اگه ترکسل تعرفه هاش البته اینترنتش به صرفه باشه چرا که نه من هم ازش سرویس میگیرم
3G میزنیم تو رگ
راستی نسل سوم ترکسل سرعتش چند مگه؟؟؟
اصلا کسی تعرفهای اون تو ترکیه رو داره؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه ترکسل تعرفه هاش البته اینترنتش به صرفه باشه چرا که نه من هم ازش سرویس میگیرم
3G میزنیم تو رگ
راستی نسل سوم ترکسل سرعتش چند مگه؟؟؟
اصلا کسی تعرفهای اون تو ترکیه رو داره؟؟؟
بابا دلت خوشه هااا
تو ایران اصلا شبکه 3G وجود نداره و اپراتور سوم قراره شبکه 3G رو ساپورت کنه.(احتمالا بعد از این که 4G تو دنیا منسوخ شد 3G میرسه به ایران)
آخرین تکنولوژی 3G یا HSPA+ حداکثر سرعت 56 مگابیت برای دان و 22 مگابیت برای آپ میده.
میدونم
اون که قراره ایران هم نسل سه بده اونو از بیخ بیخیال شدم
میخوام بدونم که نسل سوم ترکسل چند مگ سرعت میده
مثلا قرار بود که نسل سوم اپراتور سوم که قرار بود از اول خرداد سیم کارتشو پخش کنه 8 مگ میخواستن سرعت بدن که تا حالا ازش خبری نیست
حالا میخوام ببینم که ترکسل چند مگ ساپورت میکنه؟؟؟
درضمن مقدار ساپورت گوشیها برای 3G متفاوته
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
![]()
گفتی 3G میزنیم تو رگ واسه این گفتم که فعلا اینجا 3G نیست.حالا سیم کارت ترکسل هم داشته باشی فرقی نمیکنه.
سرعتی که ترک سل ارائه میکنه 43.2 مگابیت دان و 5.76 آپ هست.
ماشالا با یه بحث کوچیک
تاپیک به اسپم بازار تبدیل شد
درموردش باید تحقیق کنم اگه بجایی رسیدم به شما ها هم می گم
تعرفه ایران رو نمی دونم ولی یه برنامه بود مستند طرف ترکیه ای بود می رفت دنیارو می گشت بعد در مورد کشورا توضیح میداد
که حتی درست یادم نیست کشور افریقایی بود یا آمریکای جونوبی خلاصه مردمش سیاه پوست بودن اون موقع ترکسل واس کسایی که موقیم خارجن سرویس جالبی گذاشته بود بر اثاث 3جی مکالمه فیس تو فیس با کسی که ترکیس + اینترنت هزینش هم لنگار دوبل داخل کشور ترکیه حساب می شد بازم اگه از قیمت ها و پک های کونتور اوپراتورهای ترکیه خبر داشته باشین به پول ما چیزی نمیشه شمایی که اینجا 5 تومن میدید شارژ می کنین و اس ام اس میزنین دونه ای 16 تومن با 5هزار تومن 312 تا اس ام اس می زنین ولی همین مبلقو ترکیه ها میدن اوووووووووووو میبینی 500 تا اس خارج از شبکه 1000 تا هم داخل شبکه 10 الی 20 ساعتم صحبت داخل شبکه و ......... میده
اون موقع ینی سال 2010 من الان ترکست رو نمیگیرم پک های اینترنتی با حجم 1 و یا 2 گیگی برای موبایل میداد مفت با سرعت 2 مگ بر سانیه الان مگه من 256 کیلو دارم چقدر حجم مصرف می کنم هیچی همونی که شرکت میده 2 گیگ
بحث خوبی باید پیگیری بشه شما ها هم تحقیق کنین
منظورت برنامه ayna هست؟؟؟
اره بابا انصافا تو ماهپاره تبلیغ میکنه ادم کف میکنه این همه مزایا اینم از اپراتور های ایران خاک بر اون سر بی لیاقتشون بکنن![]()
آره آینا بود
من راستی اینجا یه پسر هست ترکیه ای میاد باشگاه بدنسازی یه چندوقتی نیست ببینمش می پرسم
سلام.
دوستان بهترین و ارزونترین شرکت ارائه دهنده اینترنت تو تبریز کدوم شرکته؟؟؟
صبانت فعلا ارزونه
صبا کجا ارزونه حسین ؟
قیمت ترافیکها را در نظر نداری؟
محتوای مخفی: :d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)