راستی به سوال دیگه
این دوربینا تا چند گیگ رم می خورند؟
راستی به سوال دیگه
این دوربینا تا چند گیگ رم می خورند؟
[QUOTE=amirkhan_0o0;6127155]سلام
شما احتمالا مشخصات رو بررسی کردی که زیاد هم شبیه نیستند .شما باید کیفیت عکس ها رو هم با هم مقایسه کنی
سری SX تنظیم های دستی کامل دارند و SX210 هم که زومش از اون دو تای دیگه خیلی بیشتره.IXUS 3010
این لینک ها رو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی بخش Image Quality هم کیفیت عکس هاشون هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه چیز زیادی از دوربین نخوای بجز عکس و فیلم IXUS 110 چیز بدی نیست . IXUS 120 رو هم یک نگاهی بکن.چیز جمع و جور تریه(اسم دیگش IXY 400F هست)
تا جایی که من می دونم دوربین هایی که SDHC رو ساپورت می کنند (تقریبا همه دوربین های توی این حدود قیمت) همه رم های SDHC رو ساپورت می کنند !حد اقل من که تا به حال خلافش رو ندیدم.چیزی که باید بهش دقت کنید سرعت حافظه هست که حد اقل کلاس 6 خوبه و بیشتر لازم نیست ولش مشکلی هم درست نمی کنه
موفق باشید![]()
Last edited by rostamiani; 26-05-2011 at 04:13.
تا 2 ترابایت![]()
سلام
من یه دوربین میخوام برای عکس گرفتن از طبیعت، گلها و حیوانات و البته از بچه ها
کیفیت عکس و فیلم، شفافیت عکسها و سرعت دوربین برام مهمه
قبل از این هم دوربینی نداشتم ولی به عکاسی علاقه دارم
حداکثر تا 300 تومن میخوام هزینه کنم. ترجیحا مارک کنن
رفتم بازار بمن گفتن sx130 و ixus300 کنن هست
فکر میکنم sx130 بهتر باشه. بنظر شما کدوم بهتره؟؟
اگه دوربین دیگه ای با این شرایط هست، معرفی کنید ممنون میشم
[QUOTE=rostamiani;6127212]منون منظورتون (Canon IXUS 130 IS (IXY 400F هست.
که دیجیکالا حدود 320 تومن میده؟
عکس و فیلم های 110 رو دیدم خیلی متوسط بود تو رنج 300 نومن (20 بالا پایین) چه انتخابی دارین که برای کار خانگی عکس عالی و فیلم قابل قبول داشته باشه چون sx 210 , 220 230 میره طرف 380 تومن و من دیگه بودجم نمی رسه!
(Canon IXUS 210 IS (IXY 10S چطوره؟
می ده 320
شرمنده که سوالهام داره زیاد می شه
[QUOTE=amirkhan_0o0;6128160]آره ببخشید که اشتباه شد !
قیمت ها مختلفه ولی من IXY 400 رو 2-3 هفته قبل تو مشهد دیدم 260 هزار تومان بود ! گارانتی اصلی هم تود ظاهرا !
SX130 چون فوکوس دستی و زوم بیشتری داره برای شما که عکاسی دوست دارید بهتره.ولی چند وقتی هست که قیمت ها حسابی بالا رفته ! شاید کمی صبر کنید بهتر بشه (شاید !) مثلا همین SX130 حدود 220 هزار تومان بود
سلام یک بار سوال کردم کسی جوابمو نداد دوباره سوال میکنم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده
سوال این بود که آیا کیفیت تصویر G12 بهتر از G10 و G11 است ؟ مرسی![]()
[QUOTE=rostamiani;6128280]شرمنده منم اشتباه کردم ixy400 رو دیجی کالا 265 تا 272 می ده
تا 320 تومن گزینه پدر مادر دار دیگه ای ندارین؟
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
یه چیز دیگه این دوربین حسگرشccd هست چه فرقی با cmos داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)