تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 934 از 2376 اولاول ... 434834884924930931932933934935936937938944984103414341934 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,331 به 9,340 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

ISN - اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال تهران طى اظهارنظرى گفت:
    تدوين چارت جديد باشگاه استقلال يك حركت اصولى براى تعيين وظايف افراد در باشگاه استقلال است. وى همچنين اظهار كرد: براى يك حركت اصولى و تعريف شده در هر سازمان و باشگاهى يك چارت سازماندهى تعريف مى شود و در قالب آن وظايف به درستى تعريف شده و هر كس به وظايف خودش آشنا گشته و كارها پيش مى رود كه بدون اين كار آن تشكيلات يا موسسه دچار يك بى هويتى ساختارى خواهد شد. در هر صورت نياز به يك ساختار كارآمد و تعريف شده براى باشگاه استقلال نيز احساس مى شد، به همين دليل كار تدوين چارت سازمانى باشگاه با استفاده از چارت باشگاه هاى بين المللى همچون چلسى، منچستريونايتد، بايرن مونيخ و بارسلونا صورت گرفت، البته با استفاده از شرايط كشور خودمان و بومى سازى در واقع تنها از تجربه چارت باشگاه هاى اروپايى استفاده كرديم. وى افزود: در حال حاضر ۹ كميته در باشگاه استقلال تعريف شده است كه تمامى آنها زيرمجموعه مديرعامل باشگاه هستند كه اين كميته ها شامل كميته پيشكسوتان، عمران و زيربنايى، اقتصادى، حقوقى و امور بين الملل، روابط عمومى، ادارى، مالى و پشتيبانى، فنى، فرهنگى و امور اجتماعى و كميته ساير تيم هاى ورزشى هستند كه آخرين كميته به فعاليت ساير رشته هاى ورزشى در باشگاه استقلال اختصاص دارد. وى افزود: هر كدام از اين كميته ها زير شاخه هايى دارد كه به عنوان مثال بخش انضباطى باشگاه و امور قراردادها زيرمجموعه كميته حقوقى و امور بين الملل هستند. واعظى آشتيانى در ادامه با اشاره به اينكه مسئولان اين كميته ها در چند روز آينده منصوب مى شوند، درباره كميته پيشكسوتان نيز گفت: تمام تلاش ما اين است تا از تمامى پيشكسوتان باشگاه استقلال در اين كميته استفاده كنيم. به همين دليل طى هفته جارى يا هفته آينده طى نشستى تمامى پيشكسوتان را دعوت كرده و با آنها ديدار مى كنيم. چرا كه باشگاه استقلال متعلق به تمامى اين پيشكسوتان است و اميدواريم پس از بحث و بررسى مسئول اين كميته را نيز از ميان خود پيشكسوتان انتخاب كنيم كه باشگاه نيز حمايت كامل را از اين كميته انجام خواهد داد. تمامى پيشكسوتان باشگاه استقلال چه كسانى كه منتقد هستند و چه كسانى كه ما را تشويق مى كنند، به اين كميته دعوت مى شوند و ما به آنها احترام مى گذاريم. مديرعامل باشگاه استقلال درباره برخى شايعات پيرامون مخالفت امير قلعه نويى با تعيين كميته فنى در قالب اين چارت نيز گفت: چنين موضوعى صحت ندارد و متأسفانه برخى روزنامه ها به دروغ نويسى عادت كرده اند. قلعه نويى به هيچ عنوان از وجود چنين كميته اى ابراز نگرانى نكرده است. بعضى از اين كميته ها كه در چارت قرار گرفته اند، بلافاصله راه اندازى نمى شوند و براى آغاز به كار آنها نياز به زمان و مطالعه بيشترى است. واعظى آشتيانى درباره بروز برخى حاشيه ها در اطراف تيم فوتبال استقلال تهران پس از انتخاب او به عنوان مديرعامل باشگاه نيز گفت: اعتقاد كارى من اين است كه دليلى ندارد پاسخ هر حرف بى موردى را بدهم. همين كه عده اى دروغ مى نويسند و ما بخواهيم ثابت كنيم كه حرف آنها دروغ است، خود سبب ايجاد حاشيه مى شود. ما وقت خود را با حرف هاى بى مورد كه ارزش پاسخگويى ندارند، تلف نمى كنيم. مديرعامل استقلال درباره دعوت خود به مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا نيز گفت: اين دعوت براى بحث پيرامون ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود و بى ترديد قوانين و مقررات مربوط به اين مسابقات در اين كنفرانس يكى، دو روزه مورد بحث قرار مى گيرد. در هر صورت AFC به دنبال اين است كه چنين نشست هايى را به طور منظم برگزار كند تا آخرين اخبار و اطلاعات را به مديران باشگاه ها منتقل كند كه من نيز روز ششم آبان ماه به مالزى خواهم رفت. واعظى آشتيانى درباره مسائل مالى باشگاه استقلال نيز گفت: ما در كمتر از يك ماه از حضور در باشگاه استقلال نزديك به ۷۵۰ ميليون تومان پول به باشگاه آورده ايم كه بعضى ها در اين زمينه دروغ پردازى مى كنند. ما دقيقاً تمامى پول حامى مالى باشگاه را به صورت نقد دريافت و در بين بازيكنان توزيع كرديم. حتى حامى مالى باشگاه پذيرفته است كه اگر همين الان اسپانسرى با رقم مالى بالاتر براى باشگاه پيدا شد، خود را كنار بكشد. ضمن اينكه حامى مالى ما براى ۹ مسابقه ۵۰۰ ميليون تومان پرداخت كرده است كه اين مبلغ تنها و تنها براى ۹ بازى ليگ برتر است و به ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى ارتباطى پيدا نمى كند اما برخى افراد مغرض يا كسانى كه اطلاعات شان ضعيف است، معتقدند كه اين قرارداد به سود باشگاه استقلال نبوده است. اين موضوع كه عنوان مى شود باشگاه هاى ديگر با رقم بالاترى اسپانسر گرفته اند نيز براى ما تفاوتى نمى كند. ما بخيل نيستيم اما بايد ديد چه باشگاهى با چه رقمى اسپانسر گرفته است. حامى مالى براى ۹ بازى آن هم با قرارداد ۵۰۰ ميليون تومانى نمى تواند قرارداد بدى باشد. اگر ما اين مبلغ را در تعداد بازى هاى ليگ برتر ضرب كنيم، مبلغ قابل توجهى يعنى بيش از ۲ ميليارد تومان به دست مى آيد كه اين مبلغ تنها به بازى هاى ليگ برتر اختصاص دارد و ما همين الان در حال مذاكره با ۲ اسپانسر داخلى و خارجى براى مسابقات جام حذفى و ليگ قهرمانان آسيا هستيم. مديرعامل باشگاه استقلال تهران درباره وضعيت كمپ باشگاه استقلال نيز گفت: هيچ مشكلى وجود ندارد و گروه پيمانكارى طرف قرارداد باشگاه كار خود را انجام مى دهد. البته از گذشته فردى مالكيت ۳۰۰ متر از زمين را به صورت مشاع دارد كه البته مشخص نيست كه اين مالكيت مشاعى در كدام منطقه از نقطه از زمين است. در هر صورت باشگاه استقلال در اين مورد مشكلى ندارد و اين فرد نيز بايد مشكل خود را از طريق سازمان زمين شهرى پيگيرى كند. مسئوليت كارها ى كمپ نيز به سعيد نفريه عضو هيأت مديره واگذار شده كه او اين كار را ادامه مى دهد. واعظى آشتيانى درباره آشتى امير قلعه نويى و على دايى نيز گفت: از شنيدن اين خبر بسيار خوشحال شدم و از بانيان اين كار تشكر مى كنم. قلعه نويى و دايى ۲ دوست و ۲ مربى خوب جوان ايران هستند كه مى توانند در كنار يكديگر بسيار مفيد بوده و با استفاده از تجربيات يكديگر موفق شوند. بى ترديد قرار گرفتن اين ۲ مربى در كنار يكديگر خبر بسيار خوبى براى فوتبال ايران است. آشتيانى در پايان تمامى اخبار مربوط به استعفاى معاونت هاى باشگاه و سرپرست تيم فوتبال استقلال را شايعه و بى اساس خواند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جباری: روز بد شانسی استقلال بود
    در فوتبال مساوی هم وجود دارد

مجتبی جباری مدتی است که با آن شماره 8 همیشگی فاصله گرفته . او اما اعتقاد دارد استقلال در روز بد شانسی مقابل برق یک مساوی گرفته و البته اینرا پای اتفاقات فوتبال می گذارد.

* بازی سختی را پشت سر گذاشتید.
    - روز بد شانسی استقلال بود. همیشه این اتفاقات در فوتبال وجود دارد و بازیکنان ، کادر فنی و هواداران باید با این اتفاقات ناخوشایند کنار بیایند چون قرار نست همه هفته ببریم تا قهرمان شویم. در فوتبال برد ، باخت و مساوی هم وجود دارد.

* چرا توپ های استقلال گل نمیشد؟
    - ما هر چه زدیم به در بسته خورد. اینقدر بد شانس بودیم که نتوانستیم از فرصت ها استفاده کنیم و گل مارا هم برق به ثمر رساند. حتی پنالتی ما هم گل نشد. به عر حال در فوتبال شانس هم دخیل است. شاید اگر فرد دیگری هم آن پنالتی را میزد باز هم گل نمیشد.

* برق را چطور دیدی؟
    - آنها نیمه اول خوب بازی کردند اما در نیمه دوم فقط دفاع می کردند تا 1 امتیاز را به دست بیاورند. اما جای نگرانی نیست. برای ما هفته های زیادی برای جبران در پیش رو است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نویی حق داشت عصبانی شود
    اکبری: او هرگز به من توهین نکرد

یدالله اکبری بازی خوبش برابر برق را با از دست دادن پنالتی که می توانست 3 امتیاز را به حساب استقلال واریز کند خیلی بد تمام کرد. حرف و حدیث ها بابت برخورد او و قلعه نویی اما ماجرایی است که این بازیکن شدت آن را تکذیب می کند و البته به نوعی هم به سرمربی برای این عصبانیت حق می دهد.

* ظاهرا به خاطر پنالتی که از دست دادی به شدت از طرف امیر قلعه نویی مواخذه شدی.
    - آقای قلعه نویی عصبانی بود. حق داشت. صدایش هم بلند بود اما برخلاف آنچه می گویند هرگز از الفاظ نا مربوط علیه من استفاده نکرد. به هر حال تیم احتیاج به برد داشت و می توانست با این پنالتی 3 امتیاز را به دست بیاورد اما تیم در نهایت به هدفش نرسید. بابت از دست دادن این پنالتی واقعا ناراحتم.

* فکر می کردی این پنالتی را گل نکنی؟
    - باور کنید حتی یک درصد هم فکر نمی کردم این پنالتی گل نشود. من تلاشم را کردم و حالا هم برای از دست دادن این پنالتی و هدر رفتنش واقعا ناراحتم. آن شب تا صبح نخوابیدم. برای خودم هم عجیب است که چطور نتوانستم از این پنالتی استفاده کنم. شرمنده بازیکنان و هواداران استقلال شدم.

* بازی را به طور کلی چطور دیدی؟
    - همه دیدند که ما مستحق برد بودیم. برقی ها بیشتر دفاع کردند و روی خوش شانسی یک امتیاز گرفتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نمی توانم برای نیمکت نشینی اعتراض کنم
    علیزاده : نباید اکبری را سرزنش کرد
    علی علیزاده اینروزها کمتر فرصت حضور در ترکیب استقلال را پیدا می کند و معمولا مواقعی به میدان می آید که این تیم برای رسیدن به گل از هر حربه ای نا امید شده و به اوت دست های او دل بسته است. «برای هر فوتبالیستی نیمکت نشینی نا خوشایند است اما من نمی توانم اعتراض کنم چون سرمربی تصمیم گیرنده است و هر تصمیمی که بگیرد من قبول می کنم. تیم مهمتر از فرد است اما کلا از نیمکت نشینی ناراحتم. »
    بازی با برق و البته پنالتی از دست رفته استقلال بخش دیگری از صحبت های علیزاده را تشکیل می دهد. . «بازی خوبی بود. . برق هم خوب بازی کرد. نباید راجع به بازی این تیم منفی حرف بزنیم هر چند ما مستحق برد بودیم اما نتوانستیم از فرصت هایمان استفاده کنیم. متاسفانه در یک بد شانسی پنالتی را از دست دادیم تا بدشانسیمان تکمیل شود اما درباره برخورد قلعه نویی و اکبری باید بگویم من که چنین چیزی ندیدم . این اتفاق امکان داشت برای هر بازیکن دیگری هم بیفتد. نباید اکبری را سرزنش کرد. »علیزاده اما درباره وقت کشی برقی ها ذر این دیدار می گوید:« آنها دو بازیکن کلیدی خود را از دست دادند و برای همین برای گرفتن امتیاز وقت کشی می کردند. خب این هم روشی است. »

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بدشانس بودیم
    قلعه نویی: نگرش بازیکنان درست نیست
    ‌امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال پس از تساوي يك بر يك مقابل برق شيراز گفت:«امروز مقابل برق شيراز همه چيز داشتيم به جز شانس. بازي بسيار خوبي بود و از بازيكنان تيم بسيار راضي هستم و به تمامي آنها خسته نباشيد مي‌گويم. معتقدم استقلال امروز تنها چيزي كه نداشت شانس بود، بازيكنان ما بسيار خوب و تاكتيكي كار كردند و موقعيت‌هاي زيادي نيز به دست آوردند اما باز هم در زدن ضربات آخر كم‌دقت بوديم. معتقدم امروز استقلال يكي از زيباترين بازي‌هايش در اين چند سال را انجام داد. تمامي بازيكنان فرامين تاكتيكي را به خوبي انجام دادند و ما تنها بدشانس بوديم.»
    قلعه‌نويي درباره نمايش ضعيف تيم برق شيراز نيز گفت:«اين تيم برق نبود كه ضعيف بازي كرد بلكه استقلال بسيار قدرتمند بود و ما قدرت خود را از نظر تاكتيكي به حريف ديكته كرديم، از بازيكنان خواسته بوديم تا تيم برق را تحت فشار بگذارند و از يك سوم دفاعي بازيكنان اين تيم را مهار كنند تا برق اجازه پيدا نكند خود را به دروازه‌ استقلال برساند.»
    قلعه‌نويي درباره وقت تلف كردن بازيكنان تيم برق نيز گفت:«دراين باره صحبت نمي‌كنم چرا كه محمد عباسي را دوست خود مي‌دانم.»
    قلعه‌نويي درباره سوال خبرنگاري درباره موثر بودن تعويض‌هايش نيز گفت:«زماني كه فرهاد مجيدي به زمين مي‌آيد و براي تيم پنالتي مي‌گيرد ديگر چگونه مي‌توان گفت كه تعويض‌ها موثر نبوده است. ما تعويض كرديم تا فشار بر روي دروازه حريف را افزايش دهيم و به همين دليل با چهار مهاجم به دروازه برق شيراز حمله كرديم. »
    قلعه‌نويي سپس درباره اين سوال كه چرا پنالتي توسط يدالله اكبري زده شد و فرصت به بازيكن تازه واردي چون فرهاد مجيدي داده نشد نيز گفت:«اگر پنالتي را به مجيدي مي‌دادم آن وقت مي‌گفتيد كه چرا به ديگر بازيكنان فرصت ندادم. پنالتي‌زن‌هاي تيم از قبل مشخص هستند و يدالله اكبري نيز روز بسيار خوبي داشت و هم در بازي خوب كار كرد و هم بهترين كاشته زن تيم بود. طبيعي بود كه پنالتي را او بزند البته پنالتي‌زن شماره يك تيم ما آرش برهاني و پنالتي‌زن شماره دو يدالله اكبري است، ما بر روي اين موضوع در تمرينات كار كرديم و طبيعي است به عنوان فردي كه در كنار بازيكنان هستم تشخيص دهم كه كدام بازيكن ضربه پنالتي را بزند. »
    قلعه‌نويي درباره تعويض يدالله اكبري نيز گفت:«اكبري را تعويض كرديم تا پژمان منتظري به خط مياني برود و تعداد مهاجمان را افزايش دهيم. در هر صورت مهدي مهدوكيا در جام ملت‌هاي آسيا يك پنالتي را گل نكرد و خودش گفت كه اين تنها پنالتي بود كه در عمر فوتبالش گل نكرده است بنابراين نمي‌توان اين موضوع را كه چرا اكبري پنالتي‌اش را گل نكرده است تا اين اندازه بزرگ كرد. طي اين هفته با نمايش فيلم بازي‌هاي راه‌آهن و مقاومت شهيد سپاسي به بازيكنان گوشزد كرديم كه در ابتداي بازي چندان فشار نمي‌آورند اما در بازي امروز كاملابرعكس بود و ما شروع خوبي داشتيم. در هرصورت من معتقدم مشكل تيم ما بحث پنالتي زدن و نزدن يك بازيكن نيست بلكه تيم ما هنوز از نظر نگرش بازيكنان مشكل دارد چرا كه هنوز نگرش ‌آنها نگرش بازي در استقلال نيست. من بعد از بازي مقابل پرسپوليس از عملكرد بازيكنانم ناراضي بودم اما اكنون از آن‌ها رضايت كامل دارم و از تك تك بازيكنان استقلال قدرداني مي‌كنم. »
    سرمربي تيم استقلال تهران درباره عملكرد آرش برهاني نيز گفت:‌ در هر صورت ما در تمرينات به نوعي مهندسي تمرين داريم و در هر تمرين بالاي هزار ضربه به دروازه زده مي‌شود، حتي در پايان تمرينات مهاجمان زير نظر صمد مرفاوي كار اختصاصي انجام مي‌دهند و دقيقا همين موقعيتي كه امروز برهاني از دست داد را در تمرينات روز چهارشنبه به او گوشزد كرديم. با اين حال فوتبال يك ثانيه است و اتفاقات در ثانيه‌ها مي‌افتد. اما برهاني بازيكني است كه سابقه حضور در جام جهاني را دارد و ما انتظارات‌مان از او بيشتر است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: بابت از دست دادن پنالتى اعتراضى به اكبرى نكردم

تهران IranSport.Net - امير قلعه نويى سرمربى استقلال در مورد آشتى اش با على دايى سرمربى تيم ملى گفت: از اول هم با دايى قهر نبودم. وى اسطوره فوتبال ماست و بايد حرمتش حفظ شود. وى همچنين افزود: تا كنون با دايى قهر نبودم و هيچ مشكلى با وى ندارم، بايد احترام و حرمت اسطوره فوتبال كشورمان را حفظ كنيم و براى موفقيتش با تيم ملى دعا كنيم. او ادامه داد: اكبرى پنالتى زن اول تيم ما در بازى با برق شيراز بود و بايد پنالتى را مى زد كه برخلاف اخبار منتشره به دليل از دست دادن آن اعتراض به وى نكردم. وى تصريح كرد: تيم ما در پايان بازى با ۴ مهاجم حمله مى كرد و از عملكرد بازيكنان تيمم بسيار راضى هستم و اين مسابقه بهترين بازى استقلال در ليگ بود. قلعه نويى خاطرنشان كرد: برق شيراز مقابل ما ضعيف ظاهر نشد، آنها صدرنشين ليگ هستند و ثابت كردند تيم بسيار خوبى دارند اما در اين بازى تيم ما بسيار خوب ظاهر شد و نبايد تيم برق را يك تيم ضعيف قلمداد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در صورت پيروزي مقابل برق

بازيكنان تيم فوتبال استقلال حواله مبل مي گرفتند

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال در صورتي كه مي توانستند بازي مقابل برق شيراز را ببرند، حواله مبل دريافت مي كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه استقلال به بازيكنان خود بعد از تساوي مقابل برق شيراز اعلام كرده اند، در صورتي كه بازي را مي بردند، به آنها حواله ميليوني مبل پاداش مي‌دادند.
    ظاهرا حواله هاي پنج ميليون توماني مبل براي آنها در نظر گرفته شده بود كه به دليل تساوي مقابل برق اين پاداش را از دست دادند.
    آبي پوشان از زمان حضور مديريت جديد، از نحوه پرداخت پاداش ها راضي هستند. آنها بلافاصله در رختكن پاداش را دريافت مي كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از توجه علي دايي ممنونم
    اكبرپور: امارات يك سال فوتبالم را حرام كرد

در پي حضور علي دايي در ورزشگاه آزادي و ضعف در خط حمله تيم‌ ملي فوتبال روز گذشته خبري در خصوص احتمال دعوت سياوش اكبرپور به تيم ملي منتشر شد. خبر اين بود كه علت اصلي حضور دايي در حاشيه بازي استقلال- برق زير نظر گرفتن فريد عابدي و سياوش اكبرپور بوده است. در همين خصوص با سياوش از اين احتمالات و بازي روز جمعه تيمش برابر برق سوال كرديم.
    خبر داري كه علي دايي تلويحا اعلام كرده اگر سياوش به همين منوال پيش برود به تيم ملي دعوت خواهد شد؟
    خير! از شما مي‌شنوم. با اين همه من تلاشم را مي‌كنم و اگر چنين موضوعي صحت داشته باشد بايد از حسن توجه سرمربي تيم ملي تشكر كنم. هرچند كه در غير اين صورت هم دست از تلاش براي رسيدن به جايگاه واقعي‌ام در فوتبال ايران برنخواهم داشت.
    از شنيدن اين خبر خوشحال شدي؟
    ببينيد، هر فوتباليستي كه در تيم باشگاهي‌اش خوب كار كند پيش از هر كس هواداران آن تيم هستند كه باعث مشخص شدن عملكردش مي‌شوند. بگذريم از اينكه كارشناسان هم بازي‌هاي بازيكنان را مدنظر دارند. با اين همه قطعا از شنيدن اين خبر خوشحال شدم چرا كه فكر مي‌كنم مدت‌ها بود با دست خودم، از آنچه كه مستحقش هستم عقب مانده بودم.
    چطور؟ منظور تو دوران حضورت در الظفره است؟
    بله. دستي دستي يك سال از فوتبال عقب افتادم چون در امارات در پست تخصصي‌ام كار نمي‌كرديم.
    در چه پستي از تو استفاده مي‌شد؟
    در الظفره در پست هافبك دفاعي و يا دفاع چپ و هافبك چپ كار كردم. جايي كه تخصصي در آن پست ندارم. به همين خاطر امسال كه به استقلال برگشتم طي 10 هفته گذشته همواره در پست تخصصي‌ام يعني خط حمله بوده‌ام و فكر مي‌كنم تا اندازه‌اي توانسته‌ام بار ديگر به همان سياوش قبلي تبديل شوم.
    چقدر اميدواري برابر امارات بازي كني؟
    نمي‌دانم. آرزوي هر فوتباليستي است كه به تيم ملي دعوت شود و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. ناگفته نماند شناخت خوبي هم از هافبك‌ها و مدافعان تيم ملي امارات دارم.
    چه مدت است كه در تيم ملي حضور نداري؟
    آخرين بار زمان آقاي قلعه‌نويي پيش از آغاز مسابقات جام‌ ملت‌هاي آسيا بود. اميدوارم اين اتفاق بيفتد.
    چرا برابر برق اين همه موقعيت را از دست داديد؟
    ميل به صعود در جدول باعث شده تا كمي استرس و عجله چاشني كار بچه‌ها شود. به همين خاطر فرصت‌ها را از دست داديم.
    قبول داري از بازيكنان بزرگ و با تجربه‌اي كه استقلال دارد مثل جباري، مجيدي، خودت يا برهاني بعيد است كه برابر دروازه حريف دستپاچه عمل كنند؟
    صددرصد حرفتان را قبول دارم اما قبول كنيد كه اين ميل فراوان به گلزني كمي بچه‌ها را دچار استرس كرده است. البته اين‌ها همه از شيريني فوتبال است.
    در كل بازي را چطور ديدي؟
    با تمام احترامي كه براي برق قايل هستم بايد بگويم اين تيم به عنوان يكي از صدرنشينان ليگ برتر غير از دو يا سه موقعيتي كه يكي ا ز آنها هم به گل تبديل شد هيچ فرصت آنچناني برابر ما نداشت و برعكس تيم استقلال صاحب توپ و ميدان بود. به هرحال فكر مي‌كنم قسمت بود بازي مساوي تمام شود چون اگر چنين نبود پنالتي اكبري به گل تبديل مي‌شد و حالا ما برنده بوديم.
    در مورد وقت‌كشي بازيكنان برق صحبتي نداري؟
    دنبال بهانه گشتن در شرايطي كه همه چيز تمام شده است كار درستي نيست و من فكر مي‌كنم بايد به فكر بازي با پاس باشيم.
    اما خودت بارها به داور معترض شدي كه دروازه‌بان برق خودش را زمين مي‌اندازد.
    من مي‌گفتم اگر يك نفر مصدوم است او را از بازي خارج كنند يا تعويض شود. نمي‌شود كه يك نفر پنج دقيقه روي زمين بيفتد و دوباره پنج دقيقه بعد خودش را زمين بيندازد. با اين همه اينها همه بهانه است و نبايد به آن فكر كرد. ما بايد اين هفته برابر پاس همدان و هفته بعد برابر ذوب‌آهن پيروز شويم تا تيم‌هاي صدرنشين را مهار كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در نقد جملات عجيب قلعه‌نويي؛
    تو واقعا دنبال دايي بودي؟!

نه به آن شوري شور، نه به اين بي‌نمكي! وقتي جو فوتبال ايران را قهر و دعوا مي‌گيرد، آقايان چشمشان را مي‌بندند و تا آن نان و نمك مشتركي را هم كه با هم ميل فرموده‌اند، از خاطر مي‌برند. اما به مجرد اينكه پرده‌هاي بي‌مهري كنار مي‌روند و دست‌هاي دوستي دوباره به هم فشرده مي‌شوند هر چه بد و بيراه به هم «بفرما» زده‌اند، باد مي‌شود و مي‌رود روي هوا! آخرين بار اين اتفاق تكراري و هميشگي براي امير قلعه‌نويي و علي دايي رخ داد. وقتي سرمربي فعلي تيم ملي كشورمان براي تماشاي بازي استقلال در ورزشگاه آزادي حاضر و توسط هواداران ميزبان تشويق شد، امير قلعه‌نويي هم تن به اين اتمسفر مهر و عطوفت داد و در جملاتي عجيب تا آنجايي كه مي‌توانست براي دايي نوشابه باز كرد: «من هيچ كجا اين حرف‌ها را نزده‌ام، اما تا مدت‌ها تلاش كردم علي را به تيم ملي دعوت كنم تا قداست او حفظ شود. با اين حال او را پيدا نكردم، چرا كه در آمريكا حضور داشت.» خوشبختانه از حضور امير قلعه‌نويي روي نيمكت سرمربيگري تيم ملي، هزار سال نمي‌گذرد و حتي فراموشكارها هم مي‌توانند اتفاقات آن ايام را به خاطر بياورند. واكنش سرمربي كنوني استقلال به دعوت از علي دايي در آن برهه زماني اين بود كه «دايي بايد سر وقت خداحافظي كند و نبايد آنقدر در تيم ملي بماند كه ارزش‌هايش از بين برود.» حالا چگونه است كه قلعه‌نويي منكر مواضع قبلي‌اش مي‌شود و پرده از تمايل خود براي مذاكره با دايي برمي‌دارد، امري است جداگانه كه احتمالا بايد آن را در حضور غير منتظره شهريار روي نيمكت تيم ملي جست‌وجو كرد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

محمد رضا جان ممنون بابت اخبار.

در مورد اون افساید خیلی بد شانسیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •